خب حتما نمیدونن وگرنه تایپ کردنش که مشکلی نیستمن آخرشم نتونستم این مشکل نداشتن صدای گزارشگر رو در XP حل نکنم.هیچ کسی هم که جواب ما رو نداد.بیشتر از یک دقیقه که زحمت تایپ کردنش نمی کشه!![]()
خب حتما نمیدونن وگرنه تایپ کردنش که مشکلی نیستمن آخرشم نتونستم این مشکل نداشتن صدای گزارشگر رو در XP حل نکنم.هیچ کسی هم که جواب ما رو نداد.بیشتر از یک دقیقه که زحمت تایپ کردنش نمی کشه!![]()
به خاطره اینه که همون کسی که گل زده ابید دکمه استارت رو بزنه تا بازی دوباره شروع بشه و حتما اون هم دوست داره از چند زاویه بازی رو ببینه
حتما هست که چندتا پست به خاطرش دادم.
من زبان آلمانیشو میخوام. میشه کاری کرد؟
سلام بر فیفا دوستان
من میخوام بعد از مدت ها بازی با pes برای اولین بار این بازی رو تجربه کنم
لطفا کلیه پچ ها و ملزوماتی که باید روی بازی اصلی نصب شوند رو معرفی کنید
خیلی خیلی ممنون
من برای ورژن 2009 گزارش های مختلفو تو این سایت دیدم و فکر کنم به احنمال زیاد تو همین سایت بتونی دوباره پیدا کنیشون:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راستی کسی از بچه های فیفا مشکلی با سایت EA قسمت FIFA اش نداره . اولش به راحتی میرفت . مثلا واسه Creation Center میخواستم برم اول گفت واسه ساخت باید Log in کنم . منم لاگین کردم و بعد از Log in حالا دیگه هرچی تو قسمت فیفا رو میزنم صفحه سفید میاد و کلا دیگه اصلا توی شاخه زیر نمیره .
میشه خواهشا یکی امتحان کنه . یعنی لاگین کنه . چون فکر کنم ای پی ایران رو بستن .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مال من احتمالا یه فایلی رو نداره. خودم نمیدونم چیه اما اگه کسی میدونه فکر کنم با آپلود اون فایل مشکل حل بشه.
فکر کنم همین باشه واسه المانی . تنها چیزی که دیدم همینه . ولی فکر کنم فقط ماله تکست ها باشه نه صدای گزارشگر .
بریزش تو پوشه loc در پوشه data
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من توی تکستها زبان آلمانی رو داشتم ولی برای گزارشگر ندارم. با این حال این فایلو دانلود کردم و ریختم ولی هیچ تغییری نکرد.
در ضمن من توی فولدر loc تا قبل از اینکه اینو بریزم فقط یه فایل داشتم (locale.big)
سلام دوستان من ویندوز عوض کردم الان که میخوام برم تو بازی همون اول که عکس کاکا میاد بازی کرش میکنه مشکل از کجاس؟ ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)