ممنون داداش اما مدل ماشین من e2 lp هستش و هنوز که هنوزه اعلام نشده.... من از ماشینم شانس ندارم...![]()
ممنون داداش اما مدل ماشین من e2 lp هستش و هنوز که هنوزه اعلام نشده.... من از ماشینم شانس ندارم...![]()
توليد تندر دوگانه سوز ايران خودرو از نيمه دوم شهريور ماه سال جاري آغازشده و به ترتيب اولويت ، خودروهاي مذکور به متقاضيان واگذار می شود.
در حال حاضر دعوت نامه هاي متقاضيان تندر نود دوگانه سوز ارسال شده است كه ضمن تكميل وجه متقاضيان ، بخشي از خودروهاي مذكور فاكتور و تحويل داده شده است .
بر اساس این گزارش ، خودروهاي تندر نود دوگانه سوزایران خودرو در حال حاضر در سه تيپ , E0/AC , E1+ABS , E2LP در حال توليد است كه قيمت مصوب به ترتيب تيپ....
با11میلیون250هزار تومانE0، تيپ E1 با قیمتی معادل 13 میلیون و300 هزار تومان و تيپ E2 آن با قیمتی برابر با 15 میلیون و450 هزار تومان به بازار عرضه می شود. در حال حاضر تمامی تعهدات تندر 90 بنزینی تقريبا به روز شده است.
مبارک باشه
با این حساب ما که موعد آبان ماه هستیم دی تحویل می دهند
عجب دکان بازاری راه انداختن
تاريخ : سه شنبه 6 مهر 1389
تندر90 ، خودرویی با دو موتور!
شاید بتوان گفت تندر90 در ایران پرحاشیه ترین خودرو محسوب می شود؛ چرا که هر روز موضوعی تازه در خصوص این خودرو مطرح می شود.
مشخص نیست این همه تفاوت در تولید و شرایط عرضه از کجا حاصل می شود. یک روز پارس خودرو عنوان می کند که تندر90 تولیدی اش به لحاظ کیفی از شرکت رقیب پیشی گرفته و یک روز ایران خودرو گواهی نامه سرآمدی محصولش را به رخ رقیب خود می کشد.
اخیرا نیز شنیده شده که موتورهای تندر90 ایران خودرو مستقیما از اسپانیا (بزرگترین مرکز تولید موتور رنو) وارد می شود، در حالی که موتور تندر90 پارس خودرو در شرکت مگاموتور مونتاژ و روی خودروها نصب می شود.
گویا پارس خودرو بدهی خود به رنو پارس را این طور تهاتر کرده که قطعات تولیدی مگاموتور به عنوان یکی از تامین کنندگان رنو پارس در اختیار این شرکت قرار گرفته تا مگاموتور هزینه خود را از پارس خودرو دریافت کند.
با توجه به میانگین نمره های منفی که ماهانه به دو محصول ایران خودرو و پارس خودرو تعلق می گیرد، سطح کیفی دو محصول تفاوتی با هم ندارد و به نظر می رسد تفاوت به وجود آمده در بازار در خصوص قیمت تندر90 تا حدود زیادی کاذب باشد. گفتنی است، هم اکنون تندر90 مدل E2 فول آپشن برای ایران خودرو 13 میلیون و 950 هزار تومان و برای پارس خودرو 14 میلیون و 195 هزار تومان تمام می شود. این در حالی است که تندر پارس خودرو در بازار 300هزار تومان گران تر از تندر ایران خودرو به فروش می رسد.
منبع : ايسنا
سابقه نداشته انقدر طول بکشه... رنگ سفیدش اینجوریه انگار. آخه رنگ های نوک مدادی و مشکی رو داده اند. حتی اطلاعیه هم دادند که اگه دوست داشتید رنگش رو عوض کنید.....
ممنون از شما دوست عزیز
تيتر خبر: دعوتنامه تندر 90 مدل E2+LP با موعد تحویل آذر ماه صادر گردید
تاريخ ارسال خبر: چهار شنبه , 24 شهريور 1389
بدینوسیله به اطلاع می رساند نمایندگان محترم می توانند از تاریخ 24 /6/89 به منظور دریافت دعوتنامه تکمیل وجه خودرو تندر 90 مدل E2+LP با موعد تحویل آذر ماه 89 ( پیش کد BQ8 صرفا" رنگهای نوک مدادی و مشکی) به سايت پارس خودرو مراجعه نموده و حداکثر تا تاریخ 28/6/89 تمام دعوتنامه ها را صادر و به مشتریان ابلاغ نمایند .
ضمنا" حداکثر مهلت تکمیل وجه توسط مشتری تا تاریخ 5 /7/89 می باشد
تيتر خبر: دعوتنامه تندر 90 مدل E1+CP+ABS با موعد تحويل شهريور برنگ سفید صادر شد
تاريخ ارسال خبر: يک شنبه , 4 مهر 1389
بدینوسیله به اطلاع می رساند نمایندگان محترم می توانند از تاریخ 4 /7/89 به منظور دریافت دعوتنامه تکمیل وجه خودرو تندر 90 مدل E1+CP+ABS با موعد تحویل شهریور ماه 89 ( پیش کد BT6 صرفا" رنگ سفید ) به سايت پارس خودرومراجعه نموده و حداکثر تا تاریخ 7/7/89 تمام دعوتنامه ها را صادر و به مشتریان ابلاغ نمایند .
ضمنا" حداکثر مهلت تکمیل وجه توسط مشتری تا تاریخ 16 /07/89 می باشد .
لازم بذکر است با توجه به محدودیت های تولید ، آندسته از مشتریانی که خودرو تندر 90
مدل E1+CP+ABS برنگ سفید ثبت نام نموده اند .
می توانند با تغییر رنگ به نوک مدادی و یا تغییر مدل به تندر 90 مدل E0+AC ، نسبت به دریافت دعوتنامه تکمیل وجه ، جهت تحویل خودرو اقدام نمایند ./.
منظورم این بود که هرکسی سلیقه ای داره چرا این فرمی باید باشه،البته حدس می زنم یک مقداری بازار گرمی و از طرفی هم شاید بحث سری به سری زدن رنگها باشه .
Last edited by hs30; 28-09-2010 at 18:48. دليل: درج خبر
فکر می کنم سالن رنگ خودروساز ها به صورت دوره ای باشه، حالا چرا رنگ سفید که تقاضاش بیشتر از رنگ های دیگه هم هست، چرا همیشه آخرین نوبت رو در سالن رنگ داره ، جای سوال داره!!!
دوستان کسی اطلاع کاملی داره!
تندر، ارزان و زانتیا و ریو گران شدند
خودرو سرکش بازار کشور، این روزها آرام شده و با کاهش قیمت روبهرو است.
تندر-90 مدل E2که چندی پیش نرخی بالای 16 میلیون تومان را نیز در بازار تجربه کرد، طی یکی دو هفته گذشته حدود 200 هزار تومان ارزانتر به فروش رسید.
نکته قابل توجه اینکه در حال حاضر اختلاف قیمت تندر پارس خودرو و ایران خودرو، به 350 هزار تومان در بازار رسیده است.هم اکنون تندر پارس خودرو در مدل E2ا15میلیون و 850 هزار تومان بوده و مدل ایران خودرویی این محصول نیز 15 میلیون و 500 هزار تومان خرید و فروش میشود. تندر E1 پارس خودرو نیز 14 میلیون و 200 هزار تومان قیمت دارد، حال آنکه E1 ایرانخودروییها 13 میلیون و 850 هزار تومان خریدوفروش میشود.
ظاهرا عرضه بیشتر تندر به بازار، کاهش قیمت این خودرو را در پی داشته است.
منبع دنیای اقتصاد:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اقایی که e2+lpسفید بامووعد تحویل شهریور ثبت نام کرده بودین هنوز دعوت نامه واست صادر نشده؟
اخه این چه .... بازیه سرملت دراوردن سیاه اذر را دادن ولی سفید شهریور را هنوز ندادن..
خداوکیلی این تندر عجب ماشین محکمیه دیروز توی جاده فشم ترافیک شده بود ما ایستاده بودیم.یکدفعه یه دونه اسپورتیج همچین از پشت به ما زد که من که عقب بودم به جلو پرتاب شدم(راحت80تاسرعت داشت واصلا هم ترمز نگرفت)من که گفتم حتما پشت ماشین تا شده.ولی پیاده شدم دیدم حتی سینی عقب هم دست نخورده وفقط در صندوق کمی قور شده و جا خورده بود.ولی انقدر شدت ضربه زیادبود که تا دو ساعت میلرزیدم.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)