آقا این مرتال کمبت نسخه پی سی نمیاد ...؟![]()
![]()
آقا این مرتال کمبت نسخه پی سی نمیاد ...؟![]()
![]()
ویدئوهای مسابقات Summer Jam 5 رو میتونید از لینک زیر دانلود کنید.
البته این ویدئوها مربوط به مسابقات گروهی هستش و هنوز تاپ 8 شروع نشده
--------------------------------------------------کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
وقت کردم همه مسابقا هارو نگاه کردم . همه بازیها سطحشون بالا بود جز مسابقه Tom Brady vs Gumbo که حریف تام سطح بازیش پایین بود . بقیه واقعا ارزش دانلود رو داشت.
Check هم که ویدئوهای کمبوشو دانلود میکنیم حضور داشت که 3تا کارکتر بازی میکنه . Scorpion و NightWolf و QuanChi
که اسکورپینش واقعا خوب بود اما بازی رو از ChrisG میبازه .
Last edited by Cain; 28-08-2011 at 18:17.
دوستان من با اسکورپین در تاور میرسم به شائوکان دیگه نمیتونم بعد از 10 بار جونم پورمیشه و این خوبه ولی تو شائوکان تا نصف جونم پرمیشه و اشکال تو همینه و شائوکان خیلی سخته
آقای کین ممنون از این اطلاع رسانی...
اینو گفتم که به کارت ادامه بدی...
من از این ویدیو ها زیاد میبینم و زبانم خوبه اما سر در نمیارم جدیده یا نه یا مهمه یا نه...![]()
مسابقاتش باحال بود... با اینطور که رین جدیده چه خوب باهاش بازی میکنن...یه تریپ 48 درصد رفت...!!! (واسه مسابقات خیلبه)
این کنشی هم یه جورایی ستمه که از 20 کیلومتری حریفو میزنه...
این اصطلاحات ریست و پانیش منظورش چیه...؟
اینم از تاپ 8 مسابقات Summer Jam 5 :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم لیست نفرات برتر این مسابقات :
منظور از ریسیت یعنی اینکه شما اینقدر از لحاظ فریم برتری دارین نسبت به حریف که میتونین همون حرکت رو بدین اینکه به صورت کمبو به هم متصل باشه انجام بدین .
پانیش هم میشه حریف به شما فشار میاره اما به هر دلیلی ( ممکنه شما گارد گرفته باشید و یا حرکت شما برتری داشته باشه نسبت به حرکت حریف ) شما میتونین بعد حرکت اون ضربه ها یا کمبوهای خودتون رو بدون اینکه حریف فرصت برای بلاک کردن داشته باشه ، بزنید.
مسابقات Rock'em Sock'em
خیلی جالبه که جکس بعد از EVO 2011 طرفدار پیدا کرده . توی این مسابقات به فینال میرسه اما فکر کنم میبازه . هنوز خودم ندیدم البته . توی مسابقات Summer Jam 5 هم که CD Jr با جاکس دوتا دست بازی میکنه که واقعا قشنگ بود .
دوتا از ویدئوهاش رو دانلود کردم . جالب نبودن اصلا.
--------------------------------------------
راستی REO هم که نفر دوم جهان هستش توی یه تورنمنت شرکت کرده که نفر اول شده و حتی یکبار هم نباخته اونجا . البته پلیر معروف که توی مسابقات میشناسین معمولا فکر نکنم حضور داشته بودند![]()
Last edited by Cain; 29-08-2011 at 13:00.
سلام دوستان
اين بازي چطوري هستش قشنگه؟ مي ارزه ادم پاش بشينه؟
---------- Post added at 09:58 PM ---------- Previous post was at 09:56 PM ----------
فتاليتي كه در موردش صحبت ميكنيد چطوري اجرا ميشه مثل قديماست
استغفر ا...این چه حرفیه میزنی100 درصد بگیرش
آره فیتالیتیش تقریبا مثل قدیماست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)