دوستان من 2.2 گوشیم رام french..اس ام اس که میاد برام پاک میکنم شمارش میمونه متنش فقط میره؟؟برا بقیه دوستانم اینطوریه که این رامو ریختن؟؟؟
دوستان من 2.2 گوشیم رام french..اس ام اس که میاد برام پاک میکنم شمارش میمونه متنش فقط میره؟؟برا بقیه دوستانم اینطوریه که این رامو ریختن؟؟؟
ميشه بگين كدوم صفحه رو مطالعه كنم ؟؟؟
تهران 430 من سراغ دارم
شايد كمتر هم گير بياد
بله رام فارسي هم داره . رسمي 2.2 / ولي غير رسمي 2.3.3 اومده و نصب كرديم
در كل ديفاي خيلي بهتر و به روزتره
مگر اينكه گوشي كيبورد كامل بخواين كه بحثش جداست .
فعلا رامی که پیشفرض فارسی داشته باشه رام سیانوژن هست همونو بریز خوبه
من همین رام رو نصب کردم. البته در حال حاضر خیلی customize کردمش. ولی هیچ مشکلی باهاش نداشتم. همینطور مشکل ضعف آنتنی که چند پست بالاتر دربارش سوال شده بود رو هم نداشتم
یه لینک از این رام میشه بزاری؟؟؟
چند صفحه قبل لینکشو گذاشتم الان پیداش نمی کنم. این یکی هم baseش همونه و رام کاملیه :
[ROM] Pays-ROM Defy v6.0 Froyo with Ginger feeling [3.4.2-164 officialالبته جدیدترین 2.2.2 رسمی اینه . اگه امتحانش کردی نتیجشو اینجا بگو:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
OFFICIAL RELEASE | Android Froyo 2.2.2 [SOUTH EAST ASIA] 3.4.3-361کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
می خواستم ببینم چرا دیفای تو ایران انقدر گرون است؟ قیمت جهانی galaxy ace 260 یورو ولی قیمت دیفای 230 یورو ولی تو ایران بر عکس .
می خواستم ببینم این گوشی به 2.2 اپدیت میشه؟ بازی های game loft رو اجرا می کنه؟ میشه چند تا مثال بزنید
ممنون
بعد از نصب chainfire3d این بازیه Samurai II: Vengeance رو نصب کنید،بازیه خیلی شاخیه گرافیک عالییم داره خیلیم روون اجرا میشه...
گرافیک رو نگاه کنید با آدم حرف میزنه...
Samurai II: Vengeanceکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نسخه جدید Chainfire3Dکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
توضیحات از مبایلستان:
این برنامه یک رابط کاربری بین برنامه ها و چیپس گرافیکی گوشیه برای بهتر پیاده شدن گرافیک همچنین بهتر اجرا کردن بازی ها
قابلیتها :
افزایش عملکرد بازی
کاهش استفاده از رم
افزایش حافظه بالقوه برای افزایش عملکرد
این برنامه برای گوشی هایی که رم بالا 1 گیگ دارند می باشد گوشی هایی که اسمشون در لیست انگلیسی هستش
برای نصب پلاگین ها فایلهای zip رو داخل گوشی بریزید و install plugins رو بزنید تا پلاگینها رو نصب کنه سپس دوباره برنامه رو باز کنید گزینه Default OpenGL Settings رو انتخاب کنید و Use plugin رو بزنید
با این روش بازی های رم های دیگه مثلا NVIDIA که همون Tegra هستش رو روی گوشی خودتوت می تونید اجرا کنید
در ضمن گوشی باید روت باشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستانی که 2.3 نصب کردن رو گوشیشون این نرم افزار بنچ مارک AnTutu رو تست کنن ببینن امتیازشون چند میشه. البته با 2.2 هم میشه تست کرد . من با 2.1 امتیاز 1490 گرفتم
دانلودش رو هم از سایت خودش بگیرین .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)