اين سيو ها تو ويندوز ايكس پي كجا مي ره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اين سيو ها تو ويندوز ايكس پي كجا مي ره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خیلی خیلی ممنونم ولی سیو هام رو پاک کرد البته چون چپتر 2 بودم کار زیادی نکردم
دوستان عزیز
آقا یه نفر کرکی رو که باهاش میشه از ادامه save خودت بری رو فقط link دانلودش رو بزاره
خودش هم حتما رفته بزاره
من الان دوستمون آدرس یه پست رو داد رفتم دیدم 3تا کرک اونجاست یکیش 21 مگی دانلود کردم فایده ای نداره
خوب همون 21 مگیه رو دان کن -چرا فایده نداره ؟؟ باید از فشرده بودن درش بیاری و بریزی تو فولدر pc
دوستانی که تو مرحله 7 مشکل دارند به نظر من شما برین از همین gamecopyworld کرک اسکیدرو و سیو کامل رو بگیرین . اگه تو دسترسی به این سایت مشکل داشتید بگید تا کرک و سیو رو یه جا دیگه اپ کنم . کرک رو عوض کنین و سیو کامل رو بریزین بعد برین چپتر 7 رو لود کنید و بازی رو ادامه بدید. من خودم همین کار رو کردم بدون هیچ دردسر .
Last edited by sunrise07; 02-09-2010 at 20:01.
واقا كسي نمي دونه؟اين سيو ها تو ويندوز ايكس پي كجا مي ره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
میره اینجا
C:\Documents and Settings\USER_NAME\Local Settings\Application Data\2K Games
خیلی ممنونم
فکر کردی چی؟ با پوشه zip میزارمش تومحل نصب؟
---------- Post added at 08:52 PM ---------- Previous post was at 08:50 PM ----------
من کرک 21 مگی رو دانلود کردم
ریختم تو محل نصب ...save قدیم خودم رو گزاشتم ولی کار نکرد
میشه کمک کنین!
سلام من بازیو دانلود و نسب کردم مشکلم ای که منو بازی که میاد اگر مثلا بخوای آپشن رو انتخاب کنی میپره بالا رو گزینه ولی تو خود بازی هم خودش شروع میکنه به تیر زدن دگمهای رو کیبوردم کار نمیکنه کسی ته به این مشکل بر خورده ؟
دیگه نمیدونم والا واسه من که به راحتی جواب داد حالا اون که حجمش کمتره رو هم یه امتحانی بکنید شاید کار داد اما اینو من واسه دوستمم ریختم برا اونم کار داد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)