منم بعد از 3 سال استفاده از صبانت دیگه قراردادم رو تمدید نمی کنم و از دو هفته دیگه میرم از شرکت دیگه ای بگیرم .
منم بعد از 3 سال استفاده از صبانت دیگه قراردادم رو تمدید نمی کنم و از دو هفته دیگه میرم از شرکت دیگه ای بگیرم .
برای من که دیشب یه مگ هم دانلود نشده!
انگار کلا خراب بوده!
دوستانی که قم هستن وضعشون چطوره؟؟
یعنی همه این isp هارو باید سردرشو گل گرفت!
منم سرعتم داغون شده از دیشب تاحالا 100 مگ هم نشده دانلود کنم هم روزانه هم شبانه.محتوای مخفی: عکس
صباترمرگ بر صباتر
متاسفانه مشكل همچنان به قوت خود باقيست امكان نداره با اين روند قرارداد رو تمديد كنم
براي 9 گيگ 40 هزارتومن بدم ؟!.....
با دايال آپ هم ميشه با اين قيمت همين اندازه دانلود كرد
من يادمه 4 5 سال قبل كه دايال آپ داشتم ساعتي 25 ميگ تا 30 ميگ مي گرفت الان تلفن ساعتي 150 تومنه كه اگر از كارت اينترنت استفاده كنيد ساعتي 100 تومن هم پول كارت ميفته يعني با يك حساب ساده با 40 تومن ميشه حدود 4.5 گيگ با دايال آپ دانلود كرد
البته باز هم منطقي نيست كه از دايال آپ استفاده بشه فقط خواستم يك مقايسه بين ADSL صبا و دايال آپ داشته باشم![]()
9 گیگ 40 تومن خنده داره. واقعا جای تاسفه. لا اقل اگر شبانه رو درست نمیکنن،قیمت رو پایین بیارن. قرار بود 20% قیمت ADSL برای ISP ها پایین بیاد اما قیمت برای مشتری ها هیچ فرقی نکرد.واقعا از این شرکت صبانت یک نفر پیدا نمیشه بیاد اینجا یک توضیحی به مشترک ها بده؟ ملت 153 صفحه شکایت کردن اما این شرکت ککش هم نمی گزه.
صفحه اول سایت صبانت راجع به جشنواره تابستانی تبلیغ کرده.مثل اینکه از سال قبل هنوز از خواب زمستانی بیدار نشده. البته ما که 3 ساله مشتری این شرکت هستیم و نفهمیدیم چه فایده ای داشته این جشنواره تابستانی.
یک قسمت هم برای ارسال شکایت داره که بعد از اینکه کلی شکایت نوشتی،وارد یک سایت به نام صلواتی میشه و یک ارور 404 مثل سیلی می خوره تو صورت آدم. پیشنهاد می کنم بجای این سایت صلوات وارد یک سایت قرائت فاتحه بشه.
اینم شعار کلییییهههه ی پرسنل زحمت کشششش صبانت:
![]()
Last edited by solidworm; 21-10-2010 at 15:47.
من قم هستمبرای من که دیشب یه مگ هم دانلود نشده!
انگار کلا خراب بوده!
دوستانی که قم هستن وضعشون چطوره؟؟
یعنی همه این isp هارو باید سردرشو گل گرفت!
دیشب 50 مگ کلا دانلود کرد! می ترسم برم شاتل ازین هم که هست بدتر باشه!
صبانت ديده بشترين مشتري رو در بين تمامي ISP هاي ايران داره با خودش گفته ديگه هر كاري دلم بخواد مي تونم بكنم. مثلا ميام سرعت شبانه رايگان رو محدود مي كنم.
من ذیروز زنگ زدم پشتیبانی گفتم سرعت روزانه چرا کمه
گفت سرویس شما چیه
گفتم 128 گفت و دانلودم 60 کی هست گفت
گفت من اینجا 512 دارم 50 کی دان میکنم برو خدا رو شکر کن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
کلا من برای منی که اولین بارم صباتری شدم تجربه خیلی بدی بود و 45 تومن بدم اونم 2 هفته استفاده کنم و کلا 9 گیگ دان کنم من که راضی نیستم انشالله از گلو شون نره پایین!!!!!!!!! برای اولین و اخرین باری هست که امدم سمت صباتر !!!!قبلا اسیاتک بودم راحت شبی 1.1 دانلود میکردم بدون دردسر!!!!!تازه سرعتش هم بیشتر مواقع ثابت بود!!
مرگ بر صبا تر
شاتل توقم که ثابت کرده چه آشغالیه!
حالا باید دید isp های دیگه چطورن؟
شما از وضعیت پارس و آسیاتک تو قم خبر داری؟
به خدا از دست این آدمای احمق خسته شدم!
من حاضرم ماهی 30 تومن بدم ولی شبی 3.4 گیگ فیکس دانلود کنم!!
اینا نمیفهمن همه میخوان سرویسشون پایدار باشه!! نه اینکه 10 روز خوب 20 روز گند!
رفتم نمایندگی صبا تو پاساژ قدس یارو میگه سرویست چیه؟
گفتم 128
گفت روزانه سرعتت چنده؟
گفتم 60
میگه: خب اینکه خوبه داری اندازه ی 512 دانلود میکنی!!!
میگم مرد حسابی اولا محدوده بعدم شبانه قبلا 2گیگ میشد دانلود کرد الان 300 مگ به زور میشه!
میگه: کی؟ بگو سرعتشون رو بیاریم پایین!!! ما بعضی مشترکامون شب 5 کیلو در ثانیه هستن!
گفتم خب باید سرویس اونا رو بالا ببرید نه اینکه گند بزنید تو سرویس همه!
آخر دیدم یارو خیلی خره بعد اومدم بیرون!
یه چیز جالب هم داشت یادم میرفت!![]()
میگفت ما الان مشترک داریم شبانه 400 کیلو در ثانیه میکشه!و شبی 8 گیگ دانلود میکنه!
موندیم چجوری!
میاد میگه دانلود داری بده واست بکنم!
بهش گفتم بالاخره یکی باید باشه تا از پستون بر بیاد!!!!!
یخورده دلم خنک شد لااقل !
سلام.
الان من این پستا رو قبول کنم یا پست های بعد از این دو پست رو؟
والا من 2ساله با آسیا تک کار می کنم .. سرویسم حجمیه و همیشه 6ماهه شارژ می کنم.
قبلا سرعتم رو 50-60 بود گاهی هم تا70 می رسید ولی این سری که شارژ کردم اومده رو 15-16 بعضی مواقع خیلی زور بزنه تا 20 هم می رسه.
زنگ زدم شرکتشون می گه سازمان فناوری اطلاعات گیر داده و گفته سرعتها رو بیاریم پایین
بی ن.....سا بدون اطلاع قبلی این کار رو کردن .. خیر سرشون سرویس پرحجم گذاشتن واسه اونایی که زیاد مصرف دارن .. ما هم مصرفمون بالارفتیم 6ماهه 60 گیگ شارژ کردیم 144900
تو 6ماه با این سرعت نمیشه 60 گیگ دانلود کرد که .. اونم 5شنبه جمعه فقط
حالا موندم چی کار کنم .. راهنمایی کنید![]()
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)