سلام آقا وحید با این که باختم قطعیه ولی دوشنبه ساعت 2 خوبه ؟؟؟
سلام آقا وحید با این که باختم قطعیه ولی دوشنبه ساعت 2 خوبه ؟؟؟
من تو این سایت عضو شدم
ممنون ولی تو تاپیک های شما نمیتونم پست بدم برا همین اینجا میپرسم
در حالتی که شاه حریف دیگه هیچ مهره کمکی نداره و میخواهیم ماتش کنیم من شنیدم از زمانی که شاه حریف تمام مهره هاش را از دست میده فقط 18 حرکت فرصت داری ماتش کنی وگرنه پات میشه
این درسته یا نه؟
چون اگه درست باشه تو خیلی از حالت ها مثل مات کردن با یک رخ و شاه نمیتونیم به جواب برسیم
تو اون سایت به درخواست خودم یه کاری کرده ادمین اونجا که تو قسمت مباحث آموزشی جز خودم کس دیگه ای نتونه پست بده. ولی برای سوالات کاربران بخش پرسش و پاسخ وجود داره که نمیدونم چرا هیچ کس (از جمله شما) از بدو راه اندازی اون بخش تا حالا هیچ سوالی براش پیش نیومده که در اونجا بپرسه(شایدم مث شما به اون بخش دقت نکردند)
و اما جواب سوالتون: تو بازی شطرنج معمولا بازی در زمان مشخصی انجام میشه و هر کس که وقتش تموم بشه باخته. پس دیگه 18 حرکت و ... معنی نداره. البته یه قانونی در بازی های رسمی فدراسیونی (منظورم بازیهای غیر اینترنتیه) وجود داره که اگه 50 حرکت طوری انجام بشه که در این 50 حرکت هیچ مهره ای زده نشه و هیچ پیاده ای هم از دو طرف از جاش تکون نخوره (مثلا در آخر بازی فقط با فیلهای ناهمرنگ دو طرف مهره تکون بدن) هر کدوم از دو شطرنج باز میتونن از داور مسابقه تقاضای مساوی کنند و در صورت موافقت داور، بازی مساوی اعلام میشه.
جالبه بدونین که در مات کردن با تنها یک فیل و یک اسب که سخت ترین نوع مات کردن هم هست، در صورتی که دو طرف هیچ اشتباهی هم نکنند که موجب اضافه تر شدن تعداد حرکات بشه، حتی ممکنه تا 33 الی 34 حرکت مات کردن طول بکشه. پس مطمئنا قانون 18 حرکت نداریم.
موفق باشین.
سلام
این چه حرفیه . اتفاقا الان اصلا رو دور نیستم . ذهنم مشغوله .
خوبه . امشب هم خواستی من در خدمتم .
===
با تشکر از دوستان وظیفه ادمین چیه ؟
من اومدم اما خبری از اقا masoud rejae نیست.
برا اینکه اینترنتم وصل نبود تا الان
الان وصل شده
هستی بریم برا بازی
من اسم شما را پیدا نمیکنم تا بتونم اد ات کنم
درویش نیست تو لیستشون
Last edited by masoudtr; 20-02-2011 at 22:32.
ببین عزیز.
موظف به انجام کاری نیست.میتونه فعالیت کنه میتونه هیچ کاریم نکنه(فعلا)...
میتونه ترتیب مسابقه آنلاین بین تیم خودمون و یه تیم دیگه رو بده.میتونه بازیه vote بذاره.
میتونه آموزش بذاره . من اولاش چند بار پازل گذاشتم اما دیدم خود سایتش پازل روزانه داره و اگه کسی بخواد خوب از همون استفاده میکنه دیگه...ولی بازم اگر پازل یا آموزش قرار داده بشه خوبه...
مهمترین کاری که میتونه بکنه همینیه که بولد کردم.باید تیم مقابل رو از نظر میانگین ریتینگ و تعداد اعضاش یه آنالیز کنه که لااقل بشه باهاشون رقابت کرد...
الان دیگه مشکل سوپر ادمین گروه حل شده و با خیال راحت میشه گروه رو ادامه داد...
ویرایش:این معمارو الان گذاشتم.اما کیه که حل کنه؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by caca_caca888; 20-02-2011 at 23:56.
من تو پروفایل شما نوشتم ولی اف شدید.
امروز من کلا بیکارم شما هر وقت خواستید بگویید کی بازی کنیم.
من حریف این دوره ام رو که میخوام ادد کنم ارور میده !!!
اسمی که تو سایت chess.com هم هست،مطمئنید همینه؟
همین الآن بیا بازی کنیممن تو پروفایل شما نوشتم ولی اف شدید.
امروز من کلا بیکارم شما هر وقت خواستید بگویید کی بازی کنیم.
من نتونستم ادت کنم،تو منو اد کن
MCSE_MAN
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)