ممنون از جوابتون
من یه سوالی در مورد پارتیشن بندی داشم. الان هارد من یه پارتیشن بیشتر نداره
تو Computer management هم فقط همین یه پارتیشن هست
حالا اگه من بخوام این پارتیشنو فرمت کنم و از اول پارتیشن بندی کنم که باعث میشه نرم افزار های وسترن که روی هارد هست از بین بره . این پارتیشن بندی رو چه جوری باید انجام داد که نرم افزارهای روی هارد از بین نره؟
راستی میشه این نرم افزار رو از سایت خود وسترن هم دانلود کرد؟
بله در سایت وسترن این نرم افزار هست ولی برای نصب کردن یه توضیحاتی داده که راحت متوجه نمیشم .
آدرسو در زیر گزاشتم
ولی فکر نمیکنم که آپدیت فریم ویر (Firmware) ضرورتی داشته باشه پس باید مستقیما برین مرحله دوم
در هر حال اول خوب مطالعه کنین تا در صورت از دست دادن نرم افزار پشیمون نشین
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ولی یک راه دیگر هست که نیازی به حذف پارتیشن نیست و اونهم استفاده از قابلیت shrink در همون دیسک منجمنت هست . یعنی با استفاده از قابلیت شرینک شما مقدار فضای مورد نیاز رو بدون حذف اطلاعات از پارتیشن اولی جدا میکنن و بعدا میتونن این پارتیشن جدا شده رو فرمت کنین.
آموزش کامل شرینک کردن
راست کلیک بروی پارتیشن اولی و سپس انتخاب گزینه شرینک

پس از یه مدت زمانی یه پنجره ای ظاهر میشه که حداکثر فضایی که قابل جدا شدنه رو میگه که هرچی اطلاعات کمتری در اون پارتیشن داشته باشین بیشتر میتونین ازش فضا بردارین ، پس بهتره که پارتیشن اولی رو خلوت کنین و!!!

و سپس پارتیشن جدا شده رو مشاهده میکنین که میتونین ازش چندتا پارتیشن دیگه هم بسازین برای ساخت پارتیشن های جدید روی فضای جدید ایجاد شده راست کلیک کنین و new simple volume رو انتخاب کنین

سپس

و فضای مورد نیاز رو تعیین میکنین و اگر فقط یه پارتیشن جدید میخواین بسازین پس بذارین حدکثر سایز بمونه !!!
ولی اگر چندتا پارتیشن میخواهید اندازه اش رو به میل خودتان تعیین کنید

لیبل هم که اتوماتیک وار اختصاص میده !!! پس دست بهش نزنین . (ولی حواستون جمع باشه که تکراری نزنه ، یعنی نمیشه که دو تا درایو D داشته باشین گرچه ویندوز از این اشتباهات نمیکنه ولی شما حواستون جمع باشه )

فایل سیستم که باید NTFS باشه انداره کلاسترها بذارین پیشفرض باشه . پیشنهادم اینه که quick format رو انتخاب کنین تا سریعتر فرمت کنه (تیکشو بزنین)

تموم شد