تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 153 از 827 اولاول ... 53103143149150151152153154155156157163203253653 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,521 به 1,530 از 8267

نام تاپيک: تاپیک جامع >> هارد اکسترنال <<

اگه نباشه جاش خالی می مونه bida's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

نظرات شخصی من
    من هیچ وقت دفراگمت نمیکنم به خاطر اینکه دائما فایلی حذف و اضافه نمیکنم در نتیجه ترتیب قرارگیری فایلها در سکتورها بهم نمیخوره . چو دفرگمنت کردن هارد اکسترنال usb2 فوق العاده زمانبر هست .

1. همیشه safe remove کنید .
    2. مسئله بسیار مهمی که باید در نظر گرفته بشه دمای هارد هست . نرم افراز های زیادی وجود دارد که دمای هارد رو کنترل میکنه . سعی کنین یه فن 12 سانتی متری پشتش بذارین واقعا در خنک کردن موثره .
    3. بزرگترین دشمن هاردها ضربه و تکان و لرزش هست . هارد رو در جای مناسبی بذاربن تا احتمال ضربه و سقوط کمتر بشه . من به همین دلیل یک کمد کوچیک خریدم و شش تا هارد رو در اون کمد گزاشتم .
    4. در مواقع طولانی که از هارد استفاده نمیکنین از برق جدا کنین.
    5. اگر قطعی و نوسان برق زیاد دارین بهتره که از محافظ برق استفاده کنین اگر استابیلایزر باشه چه بهتر
    6.حتما و حتما و حتما به پورت usb مطمئن متصل کنین . ما تو شرکتمون یه سیستم داشتیم که پورت جلوی کیس ، جای برق و دیتا اشتباهی نصب شده بود و هرچی فلش مموری وصل میکردن رو میسوزوند . پس بهترین کار متصل نمودن به پورت پشت کیس هست

یه سوالی در مورد هاردهای وسترن دارم که شاید یه کمی مسخره باشه:

شما هارد ها رو به صورت افقی نگه داری می کنین یا ایستاده ( عمودی ) چون هارهای وسترن (My book essential) یه حالت مستطیلی خاص داره و طراحیش به نظر جوری هست که تو حالت ایستاده بایداستفاده بشه اما خوب اگه اونو افقی بذاریم احتمال اینکه در اثر تکون خوردن هارد بیفته کمتر میشه.

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یه سوالی در مورد هاردهای وسترن دارم که شاید یه کمی مسخره باشه:

شما هارد ها رو به صورت افقی نگه داری می کنین یا ایستاده ( عمودی ) چون هارهای وسترن (My book essential) یه حالت مستطیلی خاص داره و طراحیش به نظر جوری هست که تو حالت ایستاده بایداستفاده بشه اما خوب اگه اونو افقی بذاریم احتمال اینکه در اثر تکون خوردن هارد بیفته کمتر میشه.
    سوالتون اصلا مسخره نیست !!! هر سوالی دوست داشتین بپرسین!!!

من هاردامو به صورت ایستاده (عمودی) نگه میدارم . البته میشه اونو بصورت خوابیده هم استفاده کرد و مشکلی هم نداره . فقط باید سعی کنین که هارد اینترنالش اون قسمتی که لیبل و برچسب داره رو به بالا باشه .
    نکته مهم دیگه هم اینه که در حالت خوابیده تبادل گرمایی برای هارد کمی سختتر میشه (نمیتونم دلیلشو چه طوری توضیح بدم برای شما)
    ولی اگر هاردتونو به صورت خوابیده استفاده میکنین سعی کنین یه فن هم پشتش بذارین خیلی عالی میشه !!!

3. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه bida's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

ممنون از جوابتون

من یه سوالی در مورد پارتیشن بندی داشم. الان هارد من یه پارتیشن بیشتر نداره

تو Computer management هم فقط همین یه پارتیشن هست

حالا اگه من بخوام این پارتیشنو فرمت کنم و از اول پارتیشن بندی کنم که باعث میشه نرم افزار های وسترن که روی هارد هست از بین بره . این پارتیشن بندی رو چه جوری باید انجام داد که نرم افزارهای روی هارد از بین نره؟

راستی میشه این نرم افزار رو از سایت خود وسترن هم دانلود کرد؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستانی که درباره افقی یا عمودی گزاشتن هارد میپرسن گرچه مشکلی نداره ولی از لحاظ تبادل گرمایی برای هارد کمی سخت میشه طبق عکس زیر
    اگر هارد به صورت ایستاده باشه یه جریان هوایی از پایین به بالا ایجاد میشه که هوای گرم از بالا خارج میشه و هوای خنک از پایین وارد میشه .
    ولی اگر به صورت خوابیده باشه این جریان هوا نمیتونه ایجاد بشه پس به یک فن اضافه برای خنک شدن لازمه !!!

6. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون از جوابتون

من یه سوالی در مورد پارتیشن بندی داشم. الان هارد من یه پارتیشن بیشتر نداره

تو Computer management هم فقط همین یه پارتیشن هست

حالا اگه من بخوام این پارتیشنو فرمت کنم و از اول پارتیشن بندی کنم که باعث میشه نرم افزار های وسترن که روی هارد هست از بین بره . این پارتیشن بندی رو چه جوری باید انجام داد که نرم افزارهای روی هارد از بین نره؟

راستی میشه این نرم افزار رو از سایت خود وسترن هم دانلود کرد؟
    بله در سایت وسترن این نرم افزار هست ولی برای نصب کردن یه توضیحاتی داده که راحت متوجه نمیشم .
    آدرسو در زیر گزاشتم
    ولی فکر نمیکنم که آپدیت فریم ویر (Firmware) ضرورتی داشته باشه پس باید مستقیما برین مرحله دوم
    در هر حال اول خوب مطالعه کنین تا در صورت از دست دادن نرم افزار پشیمون نشین

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ولی یک راه دیگر هست که نیازی به حذف پارتیشن نیست و اونهم استفاده از قابلیت shrink در همون دیسک منجمنت هست . یعنی با استفاده از قابلیت شرینک شما مقدار فضای مورد نیاز رو بدون حذف اطلاعات از پارتیشن اولی جدا میکنن و بعدا میتونن این پارتیشن جدا شده رو فرمت کنین.

آموزش کامل شرینک کردن
    راست کلیک بروی پارتیشن اولی و سپس انتخاب گزینه شرینک

پس از یه مدت زمانی یه پنجره ای ظاهر میشه که حداکثر فضایی که قابل جدا شدنه رو میگه که هرچی اطلاعات کمتری در اون پارتیشن داشته باشین بیشتر میتونین ازش فضا بردارین ، پس بهتره که پارتیشن اولی رو خلوت کنین و!!!

و سپس پارتیشن جدا شده رو مشاهده میکنین که میتونین ازش چندتا پارتیشن دیگه هم بسازین برای ساخت پارتیشن های جدید روی فضای جدید ایجاد شده راست کلیک کنین و new simple volume رو انتخاب کنین

سپس

و فضای مورد نیاز رو تعیین میکنین و اگر فقط یه پارتیشن جدید میخواین بسازین پس بذارین حدکثر سایز بمونه !!!
    ولی اگر چندتا پارتیشن میخواهید اندازه اش رو به میل خودتان تعیین کنید

لیبل هم که اتوماتیک وار اختصاص میده !!! پس دست بهش نزنین . (ولی حواستون جمع باشه که تکراری نزنه ، یعنی نمیشه که دو تا درایو D داشته باشین گرچه ویندوز از این اشتباهات نمیکنه ولی شما حواستون جمع باشه )

فایل سیستم که باید NTFS باشه انداره کلاسترها بذارین پیشفرض باشه . پیشنهادم اینه که quick format رو انتخاب کنین تا سریعتر فرمت کنه (تیکشو بزنین)

تموم شد

Last edited by ata.royalfalcon; 16-07-2011 at 21:19.

8. 7 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

1

خوب بود ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

بازم ممنون كه راهنمايي كردين

آخر فروم باز noisymind's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

این نرم افزار قفل گذای برای هاردهای اکسترنا WD رو میشه برای اینترنالهای وسترن هم استفاده کرد؟

آخر فروم باز Amin_0913's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    ( اصفهان)

پيش فرض

اقا اگه با USB3 به پورت USB2 وصل کنیم سرعتش فرقی داره یا نه؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این نرم افزار قفل گذای برای هاردهای اکسترنا WD رو میشه برای اینترنالهای وسترن هم استفاده کرد؟
    امتحان نکردم ، متاسفانه من هارد اینترنال وسترن هم ندارم که تست کنم

---------- Post added at 01:34 PM ---------- Previous post was at 01:31 PM ----------

اقا اگه با USB3 به پورت USB2 وصل کنیم سرعتش فرقی داره یا نه؟
    سرعتش همون usb2 میشه !!!!

14. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •