تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 153 از 252 اولاول ... 53103143149150151152153154155156157163203 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,521 به 1,530 از 2514

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در ایران | فصل 1389-1390

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

شاید اگه همچین اشتباهات و نقض قوانینی در نیمی از یک فصل باری تیم های یک لیگ معتبر خارجی رخ میداد، کمیته داوران اون جا پیش از اخراج شدن، دسته جمعی استعفا داده بودند!
    این نکته ی جالبیه ! و جالبتر اینکه امروز جناب کفاشیان گفته بود حتی اگه نتیجه نگیریم باز هم استعفا نمیده !!! نکنه فکر کرده ارث باباشه ؟

ناظر انجمن عکاسی masoudtr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    نقطه مرزی

پيش فرض

کفاشیان گفته برای ماندن در پست رئیس فدراسیون
    یا راهی خواهم یافت یا راهی خواهم ساخت

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من نمیدونم معیار کفاشیان برای قضاوت روی عملکردش چیه که گفته 4سال دیگه میمونم
    جام جهانی که نرفتیم
    توی همه رده های سنی که گند زدیم
    از نظر شکل برگزاری بازیا که هیچ پیشرفتی نکردیم
    و..............

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

دست پیش گرفته که پس نیافته !

تویه همه رشته ها ما پیشرفت داشتیم جز فوتبال ! همه رشته ها !
    حتما باید به بدترین شکل بندازنش بیرون ! خودش با احترام نمی خواد بره !!
    بگذریم ! این تاپیک عنوانش چیز دیگست !

====

هاشميان:خوشحالم پس از چندين سال در ايران بازي مي‌كنم

وحيد هاشميان گفت: پرسپوليس در اين فصل اين پتانسيل را دارد که مقام‌هاي خوبي بگيرد .

مهاجم جديد تيم فوتبال پرسپوليس پس از پيوستن به اين تيم اظهار کرد: خيلي خوشحالم که بعد از چندين سال به ايران برگشتم و مي توانم در يک تيم بزرگ و تاريخي بازي کنم، اميدوارم بتوانم به پرسپوليس کمک کنم.

هاشميان در پاسخ به اين سوال که چرا پرسپوليس را انتخاب کرديد؟ گفت: به هر حال پرسپوليس يک تيم بزرگ و پرطرفدار است که البته در تهران هم بازي مي‌کند و پتانسيل اين را دارد که در اين فصل مقام‌هاي خوبي کسب کند.

وي همچنين در مورد پيشنهاداتي که پيش از پيوستن به پرسپوليس داشت، گفت: اول فصل از تيم‌هايي از استراليا و چين پيشنهاد داشتم ، اما براي من تعويض کشور و بازي در يک ليگ ديگر سخت بود و مي‌خواستم يا در آلمان و يا در يکي از تيم‌هاي خوب تهران بازي کنم ، به همين دليل پرسپوليس را انتخاب کردم.

هاشميان در رابطه با وضعيت آمادگي‌اش به ايسنا، گفت: فعلا از لحاظ بدني 100 درصد آماده نيستم ، اما از يک ماه آينده مي توانم با آمادگي کامل براي پرسپوليس به ميدان بروم .

مهاجم سابق بايرن مونيخ در مورد جزئيات قرار دادش با پرسپوليس نيز ، گفت: قرار داد من شش ماهه است. خودم علاقه داشتم ببينم که مي توانم شش ماه در ايران باشم و به وضعيت عادت کنم يا خير؟ ، انشاءاله خودم را با شرايط وفق مي‌دهم و اگر شرايط خوب بود، در فصل بعد هم براي پرسپوليس به ميدان خواهم رفت.

هاشميان در پاسخ به اين سوال که از چه زماني در تمرينات پرسپوليس حاضر مي‌شوي؟ گفت: از همين امروز به تمرينات پرسپوليس مي‌روم.

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    نقطه مرزی

پيش فرض

هاشمیان و پرسپولیس بعید میدونم
    دایی خیلی باحاش لجه

داره خودمونی میشه entezar1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

عزيز شما حالتون خوشه ؟
    يادمه يك جا گفته بودن ليگمون تو دنيا رتبه 55 داره
    این رده بندیها چندان معتبر نیست اول لیگ های اروپایی را رده بندی می کنند بعد می روند سراغ دیگر لیگ ها برای همین است که لیگ ایران 55 ام است.
    این چند وقته شخصا به این نتیجه رسیدم متاسفانه تاکتیک پست دادن این دوستمون (جناب entezar1) ایجاد بحث (اکثرا حاشیه ای) و رها کردن کاربرا و صحبت هاشون (راجع به اون بحثه) هستش!
    رو این حساب، دوستان! بحث کردن (به واسطه تایپ مطلب و ارسال پست) زمانی ارزش داره که طرف مقابلتون هم مایل به شرکت در بحث باشه و خیلی منطقی ایده ها و عقایدش رو به استناد دلیل و برهان بگه! اگر غیر از این باشه، صحبت کردن راجع به این بحث های حاشیه ای برای متقاعد کردن هم، نه تنها ارزش نداره، بلکه وقت تلف کردن هم هست!
    .
    .
    برای اینکه اسپم نشدن پست:
    سر جریان ذوب و مس شخصا معتقدم حق مس خورده شد! اونم خیلی بدجور! ولی به نظرم نباید بازی تکرار میشد! چون خوده این تکرار شدن هم چیز عجیبیه و خودش باز یه جورایی نقض قوانینه!
    ضمنا به نظر من این رای فدراسیون بیشتر بابت این بوده که در پناه آروم شدن مسی ها، بتونن روی گند داور و کمیته داوران ماست بریزن! و الا اونا عاشق چشم و ابروی مس که نبودن!
    شاید اگه همچین اشتباهات و نقض قوانینی در نیمی از یک فصل باری تیم های یک لیگ معتبر خارجی رخ میداد، کمیته داوران اون جا پیش از اخراج شدن، دسته جمعی استعفا داده بودند! بیخیال...!!
    یاعلی
    بنده به نظری که دادم اعتقاد راسخ دارم و دلیلی نمی بینم که بر سر بدیهیات با دیگران بحث کنم.شما هم بهتر است به نظرات دیگران احترام بگذارید و برای رفتار دیگران با یک شخص نسخه نپیچید.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

این رده بندیها چندان معتبر نیست اول لیگ های اروپایی را رده بندی می کنند بعد می روند سراغ دیگر لیگ ها برای همین است که لیگ ایران 55 ام است.
    چشم ، از دفعه بعد بهشون ميگيم كه رده اول رو براي ليگ برتر ايران بذارن و رده دوم هم كه مسلمه به ليگ برتر ونزوئلا خواهد رسيد
    رده هاي بعد از اون هم به برزيل و تركيه و بوليوي و الي آخر!
    ليگ برتر انگليس هم كه رده يكي به آخريه!
    سردار عزيزمحمدي هم ميشه بهترين برنامه ريز دنيا!

البته اميدوارم همين تغييرات فوق شما رو راضي كرده باشه و قصد تغيير در ساختار فيفا رو نداشته باشيد

حالا براي اينكه اسپم نشه :
    اين هاشميان عجب آدم چيزيه
    خب از فوتبال شرافتمندانه خداحافظي كن ديگه!
    دايي به كريم كه باهاش رفيق بود و قبلا در ظاهر با هم مشكلي نداشتن ، رحم نكرد ، اونوقت روي چه حسابي هاشميان اومد پرسپوليس؟!
    احتمالا دوست داره بعد تحقير شدن توسط دايي خداحافظي كنه
    البته شايد دايي ، اين يكي رو تحمل كنه

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

کسی می دونه هاشمیان چند سالشه؟

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    نقطه مرزی

پيش فرض

کسی می دونه هاشمیان چند سالشه؟
    34--------------

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

هاشمیان نیومده تا نیمکت نشین باشه.دایی هم که عشق تک فوروارد داره پس به احتمال زیاد آرفی و رضایی میچسبن به نیمکت(آرفی که البته نیمکت نشین بود)
    خدا کنه دایی از خر شیطون بیاد پایین و دو فوروارده بازی کنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •