سلام
کسی میدونه زیگورات تو اراک نمایندگی داره یا نه؟
تو سایت زیگورات قسمت نمایندگیش فعال نیست
سلام
کسی میدونه زیگورات تو اراک نمایندگی داره یا نه؟
تو سایت زیگورات قسمت نمایندگیش فعال نیست
بهتره از باتری کمتر استفاده کنی چون این باتری ها عمر مفید دارن و با هربار شارژ و دشارژ شدن عمرشون کم میشه اما حتما هفته ای 1-2 بار از باتری استفاده کن(خودم هفته ای یه بار استفاده میکنم)چون اگه مدت زیادی بدون استفاده رها بشه هم فرسوده میشه،هیچ وقتم شارژ باتری نذار 0% بشه (اگرچه خود ویندوز نمیذاره) و تا 20-10 درصد که میمونه استفاده کن و بعد بزن به شارژ، قیمت باتری هم خیلی گرونه پس هواشو داشته باش
در ضمن سعی کن کارهایی مثل بازی و فیلم دیدن رو با برق انجام بدی چون این کارها به سرعت باتری رو دشارژ میکنن و ممکنه تاثیر منفی در دراز مدت بذارن، وقتی رو باتری بازی میکنی ولتاژ گرافیک روی حالت کم مصرف هست ، به شارژ بزن بازی کن و از تفاوتش لذت ببر
12ساعت شارژ اولیه هم که انشاالله گذاشتی
---------- Post added at 04:58 PM ---------- Previous post was at 04:54 PM ----------
بهترین راه برای اطلاع از این موضوع ، تماس با زیگوراته![]()
Last edited by sheytoon001; 07-11-2010 at 16:57.
اخه من يه دوست دارم كه خودش 7 ، 8 ساله لپتاپ داره! ايشون ميگفت با باطري كار كني بهتره! آره گذاشتم البته نه 12 ساعت ، 14 ساعت گذاشتم. GTA IV بازي كردم با باطري تفاوتي احساس نشد
بيشتر الان نگران اين سرويس تگشم! آخه زدم گفت this service tag not recognized
حالا فردا زنگ ميزنم هم به فروشنده هم به زيگورات ببينم چي ميشه.
بحث باطریهای جدید با قدیم کاملا متفاوته
پیشنهاد میکنم تو همین تاپیک بحثهایی که در مورد باطریهای لیتیوم یونی شده رو مطالعه کنید
در مورد gtaiv اینکه فرقی نداشته باشن با منطق جور در نمیاد مگر اینکه مراحل از بین بردن افت فریم رو انجام داده باشید
سلام.كارخاصي راجع به تنظيمات گرافيكش نكردم.عجيب اينجاست كه ديشب كه به شارژ بودو بازي ميكردم تصوير خيلي اذيت ميكرد و افت فريم داشت.
راستي زنگ زدم زيگورات واسه خاطر سرويس تگ لپتاپ كه گفته بودم تو سايت دل ميگه not recognize!!!
گفت هيچ اشكالي نداره و طبيعيهبعضي ازين لپتاپا ميگفت چون به سفارش خاورميانست و ايتا ديگه دل اونارو رجيستر نميكنه.فقط محصولات اروپا رو رجيستر ميكنه! حالا به نظرتون چيكار كنم؟ پيله شم داد و دعوا راه بندازم لپتاپو پس بدم؟چيكار كنم؟ يا كه بيخيال اين سرويس تگه بشم؟
يه چيزه ديگه اينكه اين لپتاپ مگه مودم داره؟؟؟؟؟؟
توي ديوايس منيجر نيگاه كردم مودم داره انگار.
اي عكسو ببينيد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين آپديت بايوس (09) رو هم كه دانلود كردمو نصب ازون موقع صداي فنش بيشتر شده.
Last edited by asemanekavir38; 08-11-2010 at 10:50.
gta iv کلا با کامپیوتر مشکل داره، من بعد از امتحان 3 تا کرک و نصب دو تا پچ رسمی و غیر رسمی، بازیم هم روی low و هم روی high به فواصل زمانی یکسان گیر میکرد و دوباره راه میوفتاد. البته مدتش خیلی کوتاه بود ولی من چون خیلی آرمان گرا(!) هستم قیدشو زدم. در هر حال مشکل از طرف بازی زیاده، سخت نگیر.
سلام .
بلاخره منم مدل i5 این لپتاب رو از نمایندگی دلیران با قیمت 1 تومن و کارت گرافیک 550v گرفتم که خودشون همه ی درایورا و ویندوز 7 32 بیتی رو نصب کرده بودن + کیف و موس و مودم دیال آپ .
مبارکه دوست من
خوشبختانه Dell n5010 که صحیحترش 15r هست باعث شده خیلیها به سمت دل بیان .. حتی کسانی که از برند دل بد تعریف میکردن هم نظرشون تغییر کرده .. اون روزای اول من و آقا سیامک و الباقی بجه ها وقتی ازین محصول در این تاپیک تمجید میکردیم خیلیها فکر میکردن به قولی الکی داشتیم از مالمون تعریف میکردیم و خارج از منطق و بدون دلیل فقط میکوبیدن .... بارها شد به تمسخر گرفته بشم از طریق پیقام خصوصی و یا صجبتهای دوستان در تاپیکهای دیگه .. بهرحال خیلی خوشحالم که دیگه الان ثابت شد که بچه های این تاپیک همشون حرفه ای بودن (خودم رو نمیگما ) و نیازی نبود الکی تعریف بکنن از مالشون و این لپتاپ تک و عالی دل دقیقا زمانی اومد که خود من به شخصه قصد خرید داشتم ..
خلاصه فنش برات بچرخه![]()
Last edited by Gilopa; 08-11-2010 at 12:30.
در مورد سرویس تگ زیاد حساسیت به خرج نداره
قدیم یعنی چند ماه پیش اگر زیگورات این حرف رو زده بود میگفتم داره چرت میگه و حتما پیگیریش کن ولی الان رو نمیدونم راستیتش وضعیت چطوره . برای اطمینان برو لپتاپ رو به یه فروشنده حرفه ای که نمایندگی داشته باشه نشون بده و نظرش رو جویا شو
سلام . ممنونم
دقیقا یکی از اولویت های من تعداد زیاد مصرفکنندگانی بود که از این محصول راضی بودن . به هرحال از شما و سیامک عزیز و بقیه ی کسانی که توی پربار شدن این تاپیک سهم داشتن و تاپیکی به این مفیدی رو ایجاد کردن تشکر میکنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)