سلام ، اول اینکه مبارکت باشه دوم اینکه 2 تا سوال دارم!
از کجا خریدی؟!منظورم اینه از رشت گرفتی یا از تهران؟!
چندگرفتی؟!با توجه به اینکه 32 گیگه...
سلام ، اول اینکه مبارکت باشه دوم اینکه 2 تا سوال دارم!
از کجا خریدی؟!منظورم اینه از رشت گرفتی یا از تهران؟!
چندگرفتی؟!با توجه به اینکه 32 گیگه...
سلام مجتبی جان....
بنده هم یه دونه Iphone 4 Unlock Factory 32Gb با گارانتی ایران کامتل دیروز خردمیدم 1110000از فروشگاه دفینه داخل پاساژ علاالدزد
قربانت Rohallah_Tavakoli قدیمی
من از رشت گرفتم.32گیگ آنلاک فکتوری ورژن 4.2.1 بدون گارانتی 1120
چرا هیچکس به من جواب نمیده؟
Last edited by armin_punisher6; 05-01-2011 at 13:17.
اقا این ریختن عکس تو گوشی نمیشه هیچ کاریش کرد به محض اینکه می خوای عکس جدید بریزی می گه قبلی ها راباید پاک کنم بابا خیلی مسخره هست نمی شه کاریش کرد
فکر کنید من می خوام 2 تا عکس جدیدی بریزم باید همه عکس قبلی هام پاک کنم دوباره با اون دو تا عکس بریزم
والیکم سلام!
من خودمم 3 جی اسم رو از همون دفینه گرفتم...
خوب معروف شده واسه خودش!
ظاهرا ارسال پستی هم داره.
الان که دارم قیمت رشت و تهرانو مقایسه میکنم میبینم ظاهرا تفاوت اونقدری نیست که 3 جی اس داشت!
شما باید فقط یه فولدر رو به عنوان مسیر ذخیره ی عکسا از کامپیوتر به گوشی داشته باشی!
یه فولدر بساز به یه اسم دلخواه!
مثلا Pictures!
از آیتونز قسمت Photos همین پوشه رو برای سینک کردن عکسا انتخاب کن(همینی که ساختی).
حالا هر عکسی رو که خواستی اضافه کنی انتقال میدی به این فولدر و بعد Sync ش کن!
عکسا اضافه میشن به گوشی ، اگرم خواستی حذفشون کنی اول از همین پوشه حذفشون کن و بعد Sync رو انجام بده که میبینی از گوشی هم پاک شدن!
یا علی.
می دونم مجتبی جان منم همین کار کردم ولی منتظورم این هست که چرا برای اضافه کردن 2 عکس جدید همه عکس قبلی ها را پاک می کنه و دوباره میریزه رو گوشی
سلام بر متخصصین عزیز کلوپ ...
قراره امروز - فردا یه آیفون 4 از آمریکا برسه دستم...
چیکارش کنم ؟
قطعاً لاکه دیگه؟ راهی اومده برای آنلاک قطعی؟
اگه نه با این سیم کارت های آنلاک کننده میشه کاریش کرد؟
ممنون
شما وقتی پوشه رو میسازی و برای اولین بار عکساتو انتقال میدی فولدر ipod_photo cash ساخته میشه؟!
==========
تا جاییکه من میدونم روش کار به این صورته که اگر خواستی عکسی رو اضافه یا حذف کنی اول به همون پوشه ی اصلی اضافه یا ازش حذف میکنی و چون آیتونز به صورت اتوماتیک فولدر ipod_photo cash رو ساخته دیگه انتقال یا حذف رو از اول انجام نمیده...
مبارکه
فقط دعا کن هفته قبل ۵۰باشه و از این جدیدا نباشه
فرمورش ۴.۱ باشه خوبه
اگه از این جدیدا باشه جیلبریک نمیشه و عملا هیچ کاریش نمیتونی بکنی به جز نگاه کردن
ولی اگه قدیمی تز باشه بعلا جیلبریک میکنی و بعنوان آیپاده تا بعد که آنلاک شه
اگه بعد از 50 باشه هفتش با سیم کارتای اکتیوم نمیشه کردش آیپاد ؟
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)