تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 153 از 380 اولاول ... 53103143149150151152153154155156157163203253 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,521 به 1,530 از 3793

نام تاپيک: درخواست و اعلام قیمت انواع تلویزیون، فقط در این تاپیک

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام. اولن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان این مدل جزو مدل های پشتیبانی شده نمایندگی سونی نیست و فک کنم فقط 55 اینچش رو میاره و با یه سینما خانواده، 5-6 میلیونی پول میگیره فقط قاچاقش هست.
    دومن من همین شنبه 40 SONY HX800 رو از بانه گرفتم 1120. خودمم رفته بودم اونجا. همه جای تلویزیون رو هم چک کردم. یارو می گفت از دوبی آورده. اینجور که بار کدش رو هم زدم پنلش ساخت ژاپن بود و تو مالزی هم جمع شده بود. به نظر من ارزشش رو داره به جای این سونی هایی که اینا میارن تو همین جاده قم سرهم میکنن کلی هم پول میگیرن آدم این ریسک رو بکنه.
    جهت اطلاعات تکمیلی بگم جمعه اینترنتی بلیط گرفتم ساعت 9 شب رفتم قیمتش 11 تومنه. 10 ساعت راه بود. شنبه هم خریدامو کردم ساعت 8 غروب برگشتم ترمینال سرم دعوا بود آخه بار زیاد داشتم!!! کلن 40 تومن پول بار دادم و اومدم. خیلیم راضیم.
    دیگه زندگینامه رو نوشتم!!! خودتون میدونید!
    سلام
    منم میخوام hx800 از بانه بخرم.ببینم روش باید 2 تا عینک و یه لیزر باشه با اینا خریدی؟ کیفیت تصویرش چطوره؟ 3d ازش گرفتی؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام
    ارزون ترین مدل پلاسمای 3D چه مدلی هست و با چه قیمتی؟
    در مورد LCD 3D و LED 3D هم لطفا بفرمایید
    42 اینچ باشه بهتره
    مرسی.

سلام

ارزان ترین مدل 3D پلاسما فکر کنم برای سامسونگ باشه که قیمت اون 968 هزار تومان بود که بعد از افت قیمت اخیر الان نزدیک 905 هزار تومان مدل D495 که کیفیت تصویرش HD >
    روی تلوزیون 2 تا عینک سه بعدی هم هست البته یه DVD بصورت اشانتیون تو تمام نمایندگی ها روی دستگاه هست که قیمتی که من دادم بدون اون هدیه است که مدل 9800 و قیمت حدود 65000 تومان داره .

سعی می کنم فردا لیست جدید قیمتها برای تلوزیون های سامسونگ رو اینجا قرار بزارم .

3. 2 کاربر از hapalii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام

ارزان ترین مدل 3D پلاسما فکر کنم برای سامسونگ باشه که قیمت اون 968 هزار تومان بود که بعد از افت قیمت اخیر الان نزدیک 905 هزار تومان مدل D495 که کیفیت تصویرش HD >
    روی تلوزیون 2 تا عینک سه بعدی هم هست البته یه DVD بصورت اشانتیون تو تمام نمایندگی ها روی دستگاه هست که قیمتی که من دادم بدون اون هدیه است که مدل 9800 و قیمت حدود 65000 تومان داره .

سعی می کنم فردا لیست جدید قیمتها برای تلوزیون های سامسونگ رو اینجا قرار بزارم .
    ضمن تشکر فراوان از شما دوست عزیز
    این مدل با این قیمت چند اینچ هست؟
    ارزش خرید داره؟(از نظر کیفیت تصاویر 2 و 3 بعدی ، زاویه دید و ...)
    منتظر قیمت بقیه مدل ها هستم.
    مرسی

پروفشنال arashpr9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام دوستان
    ببخشید میخوام یه ال ای دی یا ال سی دی بخرم تا 400 تومن هم بودجه دارم اگه قیمت پایین تر هم بود چه خوبتر اندازش هم 27 اینچ به بالا باشه پورت hdmi داشته باشه Divx هم ساپورت کنه
    اگه مانیتور هم سراغ دارید بهم بگید

تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

ضمن تشکر فراوان از شما دوست عزیز
    این مدل با این قیمت چند اینچ هست؟
    ارزش خرید داره؟(از نظر کیفیت تصاویر 2 و 3 بعدی ، زاویه دید و ...)
    منتظر قیمت بقیه مدل ها هستم.
    مرسی
    مدلی که گفتم 43 اینچ از سری جدید سامسونگ یعنی سری D که تیونر داخلی دیجیتال هم داره
    کلا به نظر من چیز خوبی از نظر تبدیل 2 به 3 که من خودم تست کردم جالب نیست چون این تلوزیون HD نه full HD
    اما تبدیل 2 به 3 توی LED های مدل بالا هم که من تست کردم چیز خاصی نیست فقط تصویر برجسته میکنه عمق خاصی به تصویر نمیده اما چون پخش کننده 3D ندارم فعلا نمی تونم تصویر سه بعدی واقعی رو روش تست کنم شاید فیلم سه بعدی واقعی رو خوب نشون بده .
    یک مدل پایین تر از همین مدل PS-43D455 که 43 اینچ دقیقا مثل همین مدل فقط قابلیت 3 بعدی نداره قیمش 787 هزار تومان 51 اینچ همین مدل یعنی PS-51D455 قیمتش 1 ملیون 139 هزار تومان .

در مورد ارزش خرید من چیز هایی که به ذهنم می رسید و تست کردم به نظر پلاسمای 43 اینچ با توجه به قیمتش چیز مناسبی البته چون تازه امده اند نمیشه در باره کارائیش به طور دقیق نظر داد من یه فیلم با کیفیت HD 480p و رزولوشن 848×480 رو روی این پلاسما و LED 6960 D تست کردم به نظر من پلاسما کیفیت بهتری داد .

7. این کاربر از hapalii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

یه خبر هم در باره عینک های سامسونگ بدم از دیروز سامسونگ قیمت عینک هایش که 120 هزار تومان بود به 35 هزار تومان کاهش داده البته عینک های جدید سامسونگ دو مدل بود یکی شارژی که از طریق پورت یو اس بی شارژ می شد و یکی دیگه باطری که باطری گرد از همین ها که روی مادربرد ها هم هست از انها می خوره که عینک های روی تلوزیون های 3 بعدی سری D هم از همین نوع هست .

9. این کاربر از hapalii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه avannn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    KaRaJ

پيش فرض

سلام
    قیمت 40hx800 قیمت گارانتی اصلی‌ رو می‌خوام

داره خودمونی میشه sangol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام
    با بودجه 800تومنی ما اقشار کم در امد که رومونم زیاده تلوزیون lcd یا led حداقل 40 خوب چی میتونم بگیرم
    می خوام برمم بانه بگیرم
    جواب منه اقشار کم درامد رو کی میده حالا!!!!!؟؟؟؟

داره خودمونی میشه hero2011's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

سلام
    با بودجه 800تومنی ما اقشار کم در امد که رومونم زیاده تلوزیون lcd یا led حداقل 40 خوب چی میتونم بگیرم
    می خوام برمم بانه بگیرم
    جواب منه اقشار کم درامد رو کی میده حالا!!!!!؟؟؟؟
    samsung d550:650-700
    lg

13. این کاربر از hero2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال New-P30world's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

14 37" 42" LV55000

سلام

قیمت "37 "42 LG SMART LED LV55000 رو کسی میدونه ..؟؟

سپاس..

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •