سلام
منم میخوام hx800 از بانه بخرم.ببینم روش باید 2 تا عینک و یه لیزر باشه با اینا خریدی؟ کیفیت تصویرش چطوره؟ 3d ازش گرفتی؟
سلام
منم میخوام hx800 از بانه بخرم.ببینم روش باید 2 تا عینک و یه لیزر باشه با اینا خریدی؟ کیفیت تصویرش چطوره؟ 3d ازش گرفتی؟
سلام
ارزان ترین مدل 3D پلاسما فکر کنم برای سامسونگ باشه که قیمت اون 968 هزار تومان بود که بعد از افت قیمت اخیر الان نزدیک 905 هزار تومان مدل D495 که کیفیت تصویرش HD >
روی تلوزیون 2 تا عینک سه بعدی هم هست البته یه DVD بصورت اشانتیون تو تمام نمایندگی ها روی دستگاه هست که قیمتی که من دادم بدون اون هدیه است که مدل 9800 و قیمت حدود 65000 تومان داره .
سعی می کنم فردا لیست جدید قیمتها برای تلوزیون های سامسونگ رو اینجا قرار بزارم .
ضمن تشکر فراوان از شما دوست عزیز
این مدل با این قیمت چند اینچ هست؟
ارزش خرید داره؟(از نظر کیفیت تصاویر 2 و 3 بعدی ، زاویه دید و ...)
منتظر قیمت بقیه مدل ها هستم.
مرسی
سلام دوستان
ببخشید میخوام یه ال ای دی یا ال سی دی بخرم تا 400 تومن هم بودجه دارم اگه قیمت پایین تر هم بود چه خوبتر اندازش هم 27 اینچ به بالا باشه پورت hdmi داشته باشه Divx هم ساپورت کنه
اگه مانیتور هم سراغ دارید بهم بگید
مدلی که گفتم 43 اینچ از سری جدید سامسونگ یعنی سری D که تیونر داخلی دیجیتال هم داره
کلا به نظر من چیز خوبی از نظر تبدیل 2 به 3 که من خودم تست کردم جالب نیست چون این تلوزیون HD نه full HD
اما تبدیل 2 به 3 توی LED های مدل بالا هم که من تست کردم چیز خاصی نیست فقط تصویر برجسته میکنه عمق خاصی به تصویر نمیده اما چون پخش کننده 3D ندارم فعلا نمی تونم تصویر سه بعدی واقعی رو روش تست کنم شاید فیلم سه بعدی واقعی رو خوب نشون بده .
یک مدل پایین تر از همین مدل PS-43D455 که 43 اینچ دقیقا مثل همین مدل فقط قابلیت 3 بعدی نداره قیمش 787 هزار تومان 51 اینچ همین مدل یعنی PS-51D455 قیمتش 1 ملیون 139 هزار تومان .
در مورد ارزش خرید من چیز هایی که به ذهنم می رسید و تست کردم به نظر پلاسمای 43 اینچ با توجه به قیمتش چیز مناسبی البته چون تازه امده اند نمیشه در باره کارائیش به طور دقیق نظر داد من یه فیلم با کیفیت HD 480p و رزولوشن 848×480 رو روی این پلاسما و LED 6960 D تست کردم به نظر من پلاسما کیفیت بهتری داد .
یه خبر هم در باره عینک های سامسونگ بدم از دیروز سامسونگ قیمت عینک هایش که 120 هزار تومان بود به 35 هزار تومان کاهش داده البته عینک های جدید سامسونگ دو مدل بود یکی شارژی که از طریق پورت یو اس بی شارژ می شد و یکی دیگه باطری که باطری گرد از همین ها که روی مادربرد ها هم هست از انها می خوره که عینک های روی تلوزیون های 3 بعدی سری D هم از همین نوع هست .
سلام
قیمت 40hx800 قیمت گارانتی اصلی رو میخوام
سلام
با بودجه 800تومنی ما اقشار کم در امد که رومونم زیاده تلوزیون lcd یا led حداقل 40 خوب چی میتونم بگیرم
می خوام برمم بانه بگیرم
جواب منه اقشار کم درامد رو کی میده حالا!!!!!؟؟؟؟
samsung d550:650-700
lg
سلام
قیمت "37 "42 LG SMART LED LV55000 رو کسی میدونه..؟؟
سپاس..![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)