سلام مهران جان
مخرب جدید نداری؟؟؟![]()
29 تروجان, ویروس, Fak-AV و روتکیت جدید از نوع TDL3 و TDL4
داخل این بسته مخربهای جدیدی رو از انواع و اقسام قرار دادم. 28 نمونه از اینها جدید هستند اما 1 نمونه اش ویروسیه به اسم Narcosis.1431. توضیحاتی که برای این ویروس نوشته شده از این قراره..
یک ویروس بسیار خطرناک که فایل های com. و exe. رو خراب میکنه و همچنین Master Boot Record سیستم رو Overwrite میکنه. در ضمن اطلاعات نوشته شده بر روی سکتورهای هاردیسک را پاک میکنه.![]()
در کدی که داخل این ویروس وجود داره نوشته شده: آواتار شیطان
برای دانلود این بسته میتونید یکی از لینک های زیر را انتخاب کنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پسورد: 123کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نتیجه اسکن با Bitdefender
![]()
سلام مهران جان
کسپر با گارد 21 شناخت
بقیشونو تک تک اجرا کردم 5 تای دیگرو هم شناخت
میمونه 3 تا که نشناخت
ممنون عزیز,
Nod32 رو هنوز داری اونم یک امتحان بکنی
البته گفتی که سیستم بعد اجرا اون کرم پکید. گفتم شاید درستش کرده باشی و یا snapshot گرفته باشی.
نه یادم رفت snapshot بگیرم متاسافانه
دیروز هم وین 7 دوباره نصبیدم هنوز vmware نصب نکردم
الان نصب می کنم
مهران جان الان vmware نصبیدم و نود با آپ امروز ریختم
نتیجه ی اسکن:
22 فایل
خب پیدا کرده به نظر من
دستت درد نکنه.
آره به نظر منم تشخیصش خوب بوده چون این نمونه ها جدیدند. باید دید در یکی دو روز آینده بقیۀ نمونه هایی رو که پیدا نکرده سریع به دیتابیس اضافه میکنه یا نه.![]()
سلام
M E H R A N عزیز . بعد از باز کردن فایل زیپ شده 29 تا ویروس ، علاوه بر فایل زیپ دوم یه فایل New Text Document
هم کنارش هست ، و من روش دابل کلیک کردم . نکه اشتباها" ویروس رو دابل کلیک کردم . اگه ویروس بود ، ویندوز عوض کنم .
راستی Avira Premium Security Suite 10.0.0.542 ، هجده تا تشخیص داده و avast Antivirus free 5.0.677 - Final هم 21
Last edited by FAR_FA; 07-11-2010 at 12:52.
نه عزیز
اون ویروس نیست
اون فایلو خود مهران عزیز گزاشتن
آویرا افتضاح بوده
اوست هم خوب بوده
---------- Post added at 12:29 PM ---------- Previous post was at 12:28 PM ----------
موافقم
ولی نتیجه ی کومودو چی؟؟؟
29 از 29 طبق معمول؟؟؟؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)