لامصبا میگن باید جریمه بدی راسته؟چون من یک ساله بستم
ولی من واقعا علامت سوال برام چرا شبانه رو برداشتن؟
لامصبا میگن باید جریمه بدی راسته؟چون من یک ساله بستم
ولی من واقعا علامت سوال برام چرا شبانه رو برداشتن؟
دوستان اگه نوع شرکت - نوع سرویس - سرعت دانلود خودشون رو بگن فکر کنم برای انتخاب شرکت مناسب خوب باشه
من دیده بان نت - 512kb محدود - سرعت دانلود با منیجر 220KB در سایت های دانلود نرم افزار
سلام کسی از دوستان با پارس آنلاین بیشتر از 3 مگ سرعت داشته ؟ من هر کار میکنم سرعتم پبیشتر از این نمیشه
مگه کدوم سرویس رو گرفتی ک 3مگ بر ثانیه دانلود داری
منظورش اینه که سرعتش از 3 مگ یعنی 360 بیشتر نمیشه چون سرویسای پارس انلاین رو 9 مگ بسته میشن.
دوستان در کرمان. از بین سرویس های نامحدود . 128 و 256 . های وب. اسیا تک. پارس انلاین و شاتل کدام را پیشنهاد می دهید
و برای 256 حجمی بین 4 الی 6 گیگ . کدام شرکت بهتره. و حتما دانلود شبانه نیز داشته باشد.
منتظر جوابتان هستم. برای یکی از دوستانم می خواهم
من در حال حاضر از داده رسان یا همون دیده بان نت اشتراک دارم به نظرتون اشتراک را لغو کنم برم از جای دیگه بگیرم یا با همین بسازم ایا واقعا بقیه بهتر هستند؟من قطعی زیاد دارم کدام شرکت قطعی نداره؟
من خودم از دیده بانت سرویس داشتم تازگی ها خیلی گندشو در آوردن سویچ کردم به شرکت دیگه ایی شما هم بهتر همین کار بکنی الان فکر کنم پارس آنلاین بهتر از دیده بانت هست
برای این کار باید اشتراکم را از دیده بان قطع کنم یعنی درخواست بدم یا بعد از اتمام اشتراک برم پارس انلاین؟
اول زنگ بزنین پارس آنلاین که همون تباشیر هست بپرسین توی منطقه مخابراتیش شما پورت خالی دارن بعد اشتراک رو رزرو کنید بعد به دیده بانت درخواست تخلیه خط بدین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)