والا خریدم !
با این سرعت 20 کیلو بایت که نمیشه دانلود کرد!
اتفاقا پیش فروشنده هم که رفتم همینو گفت !
گفت این پکی که من دارم همش اینجوری نصب میشه![]()
والا خریدم !
با این سرعت 20 کیلو بایت که نمیشه دانلود کرد!
اتفاقا پیش فروشنده هم که رفتم همینو گفت !
گفت این پکی که من دارم همش اینجوری نصب میشه![]()
نسخه بدون مشکل بازی اومده؟
حداقل گرافیکش چنده؟
با 4670 و 4 گیگ رم میشه بازیش کرد؟
بله دوست من نسخه های موجود در بازار کامل هستشنسخه بدون مشکل بازی اومده؟
حداقل گرافیکش چنده؟
با 4670 و 4 گیگ رم میشه بازیش کرد؟
و این سیستم هم مثل اب که میره توی گلو اجرا میکنه.
نا امید کنندس به نظر من. همیشه سری های فرد call of duty همینه . فقط سری هایی فوق العادی میشه که Infinity هم باشه تو طراحیشون. این black ops هم نمیگم قشنگ نیست بازیش ولی چیز جدیدی نداشت. مراحلش خیلی کوتاه بود و کل بازی هم زود تموم شد. چیزای غیر واقعی هم زیاد داشت مثلا دهه 60 که کلاشینکوف اختراع نشده بود یا فکر نکنم بمب هایی که بشه هدایتشون کرد اختراع شده بود .
فقط داستان بازی که فلش بکی بود به خاطرات میسون جالب بود.
خیلی ممنون؛ من هم مثل بقیه دوستان در اون قسمت مشت خوردن میسون ، مشکل داشتم که با این راه حل برطرف شد و بالاخره تونستم بازی رو به پایان برسونم
![]()
ببخشید کسی لینک دانلود آهنگ های بازی رو با کیفیت 320 نداره ؟ ( دنبال لینک مستقیم و با قابلیت Resume میگردم )هیچ جا پیدا نکردم !
آموزش استخراج موزیکهای Call Of Duty: Black Ops رو در تایپیک " آموزش استخراج Music و Sound از بازیها " قرار دادم.
من گرافیکم 4850 هست رمم هم 4 ولی بازی با افت فریم شدید و باورنکردنی اجرا میشه.
بالاخره بازیو تموم کردم. چون نمیدونستم کدوم تاژیک بزنم اینو توی هردوتا میزنم.
بازیش در کل خیلی خوب بود. گرافیک چهره ها واقعا عالی ژردازش شده بود و کلا برای من اندازه دوتا modern warfare های قبلی حال داد.اولا چند تا نقطه قوت داشت :
1- گرافیک چهره ها عالی: واقعاجذاب بود انی صحنش. به طوری که هر کی چهره هارو از نزدیک میدید چند لحظه میخکوب میشد و مات و مبهوت نگاه میکرد! یادمه یک زمانی می گفتن که آینده حتما یک بازی میاد که دیگه کپ آدم میشن شخصیتا از نظر گرافیکی!
2- صحنه های اکشن زیاد و جذاب : یکی از دلایل بسیار مهم معروف شدن سری کال آو دیوتی همین دلیل بود. بین اون همه بازی که شوتر خالی بود یک دفعه بازی call of duty : modern warfare سر به میدان آورد. واقعا اون زمان وقتی میدیدم مثلا کشتی غرق میشه ، آب میاد توی کشتی ، تصویر کج میهش ، میدووی ، اسلحه ات میوفته ، می پری به سمت هلیکوپتر و... خیلی حال می کردیم. خوشبختانه این جور صحنه ها توی این نسخه بازی خیلی زیاد بود.
3- تقریبا میشه گفت کامل ترین قسمت multiplayer توی سری بازی های کال آو دیوتی : انواع مپ - اسلحه - مود - پرک و... توی این نسخه وجود داره. و این تنوعات جدید نسبت به قبل و چیزایی که اضافه شده باعث شده که مولتی پلیر بازیو بهتر کنه!
4- صلاح های متننوع : توضیح خاصی نداره! صلاح ها خیلی متنوع بودن دیگه
و اما نقاط منفی :
1-خالی بندی بیش از اندازه : دیگه از مرز خودش گذشته بود!چند بار آدم می تونه جان سالم بدر ببره آخه؟ چطوری وقتی هلیکوژتر آتیش میگیره نمی ترکه؟ چطوری موقع بازی جویی می گیریم با یک کلت 6 تا گارد گردن کلفت با مسلسل رو می کشیم؟ چطوری دو نفر که به مسلسل رومون رگبار گرفتن رو با خیال راحت و با دو تا تیر کلت می کشیم؟ دیگه خالی بندی ها بیش از اندازه شده بود توی انی نسخه!
2- ضعیف طراحی شدن مراحل stealth یا "یواشکی کاری" : اصلا هیچ ترس و استرسی نبود توی این جور مراحل. اولا بسیار راحت طراحی شده بود دوما می دونستی که اگه بچسبی به فرماندت هیچیت نمیشه! دیگه هیچ استرس و جذابیت نداشت این مراحل بازی.
3-باگ : باگ های بازی : 1- باگ کتاب خوانی : وقتی کسیو می کشتی میوفتاد روی زمین ، دوتا دستشو می گیره جلوی خودش و شروع می کنه به کتاب خونیبالاخره هفته کتابخونی بود دیگه! همون روز ریلیز! 2: آر پی جی : وقتی که آر پی جی می زدی توی یکی از مرحله هاش ٰدو نفره روی سقف همین طور روی هوای گیر می کردند ، نه تیر میزدند نه می خوردند! و... ( موارد دوتا دیگه هم هست، دیگه حوصله ندارم تایپ کنم!)
4- تبلیغاتی آمریکایی : دیگه توی این نسخه اش به روسیه توپونده بود ، به چین توپونده بود ، به کوبایی ها توپونده بود ، به ویتنامی های بیچاره هم توپونده بود ! یادشون رفته که خودشون حمله کردن به اون بیچاره ها! حالا یکی خبر نداشته باشه و این بازیو کنه می بینه که ویتنامی ها آدم های عادی رو می کشن ، شکنجه می کنن همیشه هم لبخند شیطانی روی لباشونه! واقعا دیگه این نسخه بازی اینقدر تبلیغات آمریکایی داشت که واقعا آزار دهنده بود.
در کل من از بازی راضی بود و در کل به بازی نمره ی زیر رو میدم :
9.0
سلام بچه ها
من یه مرجله گیر کردم که ویتنام هست که باید از زیر یه پل چوبی هست که باید عبور کنیم که یه نفر از بالا میفته روم که میخواد خفم کنه.اونجا بازی میگه باید F رو بزنم ولی من هرچی F رو میزنم هیچ اتفاقی نمیفته؟؟؟؟؟
لطفا کمکم کنید!
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)