وقتی دیدین دوستتون با 400 تومنی که شما دادین وایلدفایر رفته یه X10 کارکرده گرفته شما هم به دسته دو معتقد میشین![]()
وقتی دیدین دوستتون با 400 تومنی که شما دادین وایلدفایر رفته یه X10 کارکرده گرفته شما هم به دسته دو معتقد میشین![]()
نه دوست من معتقد نمیشم مطمئن باش فقط اک![]()
خوب بله وقتی منم 100 تومن تو جیبم دارم میرم یه بسته آدامس آک میخرم جوویده شده ی داداشمو نمیذارم دهنم
اینم مصداق صحبت منو شما بود
بزار منم دستم بره تو جیب خودم اعتقاداتم عوض میشه![]()
سلام دوستان.....
میدونم جای سوال من اینجا نیست ولی همچین بی ربطم نیست چون سوال من یه جورایی قبلا روی X10 اجرا شده ...
من تصمیم گرفتم xperia x8 بگیرم ....
فقط یک سوال داشتم ...
همونطور که میدونید فعلا آندروید 1.6 داره ولی قرار ه آپدیت بشه ...
می خواستم بدونم اگه قرار باشه آپدیت بشه ما میتونیم از اینترنت راحت آپدیت بکنیم ( یعنی مستقیما از خود سرور اصلی ) یا اینکه اصلا امکان آپدیتش نیست(از طریق اینترنت) یا اگرم باشه امکانش از ایران نیست یا اینکه میشه آفلاین بدون دردسر آپدیت کرد ؟
اگه ممکنه راهنماییم کنید تا قبل از اینکه بخرمش بدونم اگه آپدیت نمیشه بیخیالش بشم ...
ممنون.
اگه وسعت به گوشی ها بهتر میرسه،انتخاب خوبی نیست!!!اگه ممکنه راهنماییم کنید تا قبل از اینکه بخرمش بدونم اگه آپدیت نمیشه بیخیالش بشم ...
این گوشی اپدیت میشه ولی اخرین اپدیتش احتملاا همون 2.1 باشه!!!
چون سونی واسه شوالیش! x10 اپدیت رو هنوز داره کش میده چه برسه به جوجه هایی مثل x10 mini , x8 ....
اپیدت رو هم به همه ی چند وصرتی که گفتی قابل انجامه البته اگه چیز و پی ان داشته باشی!!
والا وسعم که نمیرسه ....
شما تو این رنج قیمت چیز بهتری سراغ داری ؟
البته از بین آندروید ها ....
چه حدودی دوست من؟؟ اگه بخوای فقط نو بخری شاید انتخاب خودت بهترین باشه ... مثلا تو رنج 450 میتونی HTC Aria بخری که گوشی خیلی خوبیه یا با 400 تومن میتونی hero نو بخری ولی 330 تومن فقط میتونی یه Hero کارکرده یا G1 کارکرده بخری البته در حد نو باشه...
سلام دوستان میشه یکی لطف کنه بگه داخل کارتن گوشی از نوع فول پک اون چیا باید باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هندزفری بلوتوث mw600، کاور چرم، دو تا هندزفری ، کابل اتصال و شارژر
راستی خبر خوب اینکه ویدئو هایی منتشر شده که مولتی تاچ و در آپدیت 2.1 ایکس 10 ثابت کرده، با آپدیت 2.1 مولتی تاچ هم میاد
میشه لینک ویدئو رو بدین ؟راستی خبر خوب اینکه ویدئو هایی منتشر شده که مولتی تاچ و در آپدیت 2.1 ایکس 10 ثابت کرده، با آپدیت 2.1 مولتی تاچ هم میاد
---------- Post added at 01:33 PM ---------- Previous post was at 01:33 PM ----------
میشه لینک ویدئو رو بدین ؟راستی خبر خوب اینکه ویدئو هایی منتشر شده که مولتی تاچ و در آپدیت 2.1 ایکس 10 ثابت کرده، با آپدیت 2.1 مولتی تاچ هم میاد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)