تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 153 از 634 اولاول ... 53103143149150151152153154155156157163203253 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,521 به 1,530 از 6331

نام تاپيک: I9000-I9003 Galaxy S & SL » گوشی سامسونگ با سیستم عامل Andorid و صفحه نمایش 4 اینچ

اگه نباشه جاش خالی می مونه webcopernic's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

من هم مثل شما م حدود دوسال پیش من گوشی omnia سامسونگ رو گرفتم کاراییش خیلی خوبه و من رو تقریبا راضی کرد اما هر وقت چشمم به آیفون افتاد حس پشیمونی توم زنده می شد.... تا این که Iphone 4 اومد ، گفتم دیگه گوشی بعدیم Iphone 4 تا این که قضیه آنتن دهیش اومد وسط خیلی تو ذوقم خورد واقعا این همه بخوای پول بدی او نوقت نگرانه آنتن دهی گوشیت باشی ، بعد از این موضوع دوباره برگشتم سراغ سامسونگ و Galaxy s وا قعا هرچی بیشتر دربارش خوندم بیشتر شیفتش شدم خدا کنه این گوشی رو گرفتم باز دلم آیفون نخاد ، البته بعید می دونم
    یه پیشنهاد دارم برای شما اگه می تونی برو youtube فیلم ها ی این گوشی رو ببین ، مقایسه این دو تا گوشی رو زیاد گذاشته
    با سلام
    راستش با اینکه یک ماه است که همش دارم فکر میکنم و کلی هم review خوندم و youtubeدیدم ولی هنوز نتونستم یک تصمیم محکم بگیرم. به هر حال این یک واقیت است که apple و سیستم عامل iphone یک نام مطرح در دنیای mobile هست. این گوشی Galaxy Sهم گوشی خیله خوبی است والی آدم میگه نکنه بگیرمش و چشم تو Iphone4 بمونه. شاید بزرگترین مزیت Iphone این باشه که حداقل خیالت راحت است که تا ۲ سال آینده گوشی نمیزنه بیرون و support خوبی از گوشی میشه ولی اشکالش هم مساله آنتندهی هست و هم این که کار با سیستم عامل کمی سخت است. والی سامسونگ ۲ ماه دیگه یک گوشی دیگه روی galxy s میزنه و این به فراموشی سپرده میشه. واقعن نمیدونم کدوم رو انتخاب کنم؟

2. 2 کاربر از webcopernic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

عزیزم سامسونگ اگه روزی 10 تا گوشی هم بده بیرون مطمئن باش هیچ کدومش آندروید نیست
    الان تا اونجایی که من میدونم فقط Galagsy و Beam هستند که آندروید دارن وتازه هنوز Beam به صورت جهانی پخش نشده
    پس این فکر که پشتیبانی کمی داره رو نکنید

فکر کنم با اومدن آپدیت رسمی 2.2 برای این گوشی تمامی مسائل در مورد پشتیبانی حل بشه
    موفق باشید

4. 3 کاربر از MINOR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام ...
    يه خبر بدم مغزم داره سوت ميكشه ...
    16 گيگ در شيراز 630
    بريد بوق بزنيد :دي
    خب اینجوری که مشخصه این گوشی رکورد خز شدن رو میزنه
    و بعد از سالها اقتدار n73 رو میشکنه
    اینجوری باشه من یه 8 گیگشم برای خانمم میگیرم

6. 2 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Near You

پيش فرض

سلام ...
    16 گيگ در شيراز 630
    جدي علي خان؟پس حالا همون شيراز 8گيگش چنده؟مگه شيرازيا خودشون از تهران نميارن؟
    ولي دوستان اين قيمت كاذبه؛هر چي هست زير سر اين مافياي علاالدين هست كه همشون دستشون تو يه كاسست و عهد بستن قيمتو كم نكنن تا يكي مثل منو تو كف بزارن.وگرنه تا حالا گوشي رو نديدم كه بياد بازار و چند هفته بعدش افت درست حسابي نكنه.همين آيفون روز اول 1و900بود؛ولي اين لامسب روز اول 680بود رفت رو ‏730؛تنها دليل اينه كه اين گوشي خواهان داره وفروشنده ها سوء استفاده ميكنن از اين وضع و مطمئنا به زودي ارزون ميشه.چون وقتي تعداد گوشي تو بازار بره بالا و دست رو دست بياد راهي جز كاهش ندارن.
    يه مثال دقيق شبيه اين چند وقت پيش در مورد ال سي دي سوني تو بانه اتفاق افتاد.آقا ما رفتيم ال سي دي سامسونگ بگيريم كه رو باربند هر ماشين يه ال سي دي اي ايكس ‏500سوني ميديديم.ايراني ها سوني رو كه عاشقشن و از يه طرف جديد هم بود و خيلي خوش قيمت.46اينچش 1350بود؛به قدري پرطرفدار بود كه در عرض 1هفته بعد اينكه من رفته بودم قيمتش رفته بود رو 1600؛ولي الان خبر رسيده آبا از آسياب افتاده و قيمتش همون حدود قبلي شده.

منم فعلا با ebi66 موافقم....
    ابی تو بگیری پشت بندت منم میگیرم....
    ما چاكرتيم؛ولله 8گيگش بياد رو 550من ميگيرم؛ديگه فكرش نميزاره درس بخونم.اگه ارشد قبول نشم تقصير گالاكسيه:((

8. 4 کاربر از ebi66_boukan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

مم می خوام بدونم این گوشی مولتی تاچ هست یا نه؟؟

10. این کاربر از Alireza_aar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام ...
    16 گيگ در شيراز 630
    من 2 ساعت اینجا افغانی لگد میکردم !؟
    اینهمه توضیح دادم در مورد قیمت های پایین
    شما برو اگه دادن 3 تا هم واسه من بگیر

12. 2 کاربر از MINOR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mahanramzi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

با سلام
    راستش با اینکه یک ماه است که همش دارم فکر میکنم و کلی هم review خوندم و youtubeدیدم ولی هنوز نتونستم یک تصمیم محکم بگیرم. به هر حال این یک واقیت است که apple و سیستم عامل iphone یک نام مطرح در دنیای mobile هست. این گوشی Galaxy Sهم گوشی خیله خوبی است والی آدم میگه نکنه بگیرمش و چشم تو Iphone4 بمونه. شاید بزرگترین مزیت Iphone این باشه که حداقل خیالت راحت است که تا ۲ سال آینده گوشی نمیزنه بیرون و support خوبی از گوشی میشه ولی اشکالش هم مساله آنتندهی هست و هم این که کار با سیستم عامل کمی سخت است. والی سامسونگ ۲ ماه دیگه یک گوشی دیگه روی galxy s میزنه و این به فراموشی سپرده میشه. واقعن نمیدونم کدوم رو انتخاب کنم؟
    به نظر من به این چیزا بخوای فکر کنی خیلی سخت می شه برات گوشی خریدن، تو باید ببینی نسبت به هزینه ای که می کنی گوشیت چقدر برات کار می کنه . من خودم یکی از طرف دارای apple ام ، اما به نظر من با وجود مشکل آنتن و قیمت خیلی بالاش الان ریسک خیلی بزرگی ، مگه این که چندین ماه صبر کنی ببینی تو ایران چه جوابی می ده.
    من خودم به شخصه می خوام اندروید رو تست کنم تو این سیسستم هم رو دست Galaxy s به نظر من فعلا چیزی نیست. درسته apple غوله اما تو موبایل هنوز کار زیاد داره مخصوصا تو Iphone 4 که سوتی بدی داده ....

14. 2 کاربر از mahanramzi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mohsen_tanha021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    همین جا یعنی تهران

پيش فرض

مم می خوام بدونم این گوشی مولتی تاچ هست یا نه؟؟
    جوک میگی؟؟
    خوب معلومه که مولتی تاچه اون هم با تشخیص چند نقطه همزمان و خیلی سریع

16. این کاربر از mohsen_tanha021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز titanium_zarin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    خوزستان / شوش دانيال

پيش فرض

خب اینجوری که مشخصه این گوشی رکورد خز شدن رو میزنه
    و بعد از سالها اقتدار n73 رو میشکنه
    اینجوری باشه من یه 8 گیگشم برای خانمم میگیرم
    مبارك باشه ...
    اتفاقا خانم منم ميخواد برام بگيره :دي
    جدي علي خان؟پس حالا همون شيراز 8گيگش چنده؟مگه شيرازيا خودشون از تهران نميارن؟
    ولي دوستان اين قيمت كاذبه؛هر چي هست زير سر اين مافياي علاالدين هست كه همشون دستشون تو يه كاسست و عهد بستن قيمتو كم نكنن تا يكي مثل منو تو كف بزارن.وگرنه تا حالا گوشي رو نديدم كه بياد بازار و چند هفته بعدش افت درست حسابي نكنه.همين آيفون روز اول 1و900بود؛ولي اين لامسب روز اول 680بود رفت رو ‏730؛تنها دليل اينه كه اين گوشي خواهان داره وفروشنده ها سوء استفاده ميكنن از اين وضع و مطمئنا به زودي ارزون ميشه.چون وقتي تعداد گوشي تو بازار بره بالا و دست رو دست بياد راهي جز كاهش ندارن.
    يه مثال دقيق شبيه اين چند وقت پيش در مورد ال سي دي سوني تو بانه اتفاق افتاد.آقا ما رفتيم ال سي دي سامسونگ بگيريم كه رو باربند هر ماشين يه ال سي دي اي ايكس ‏500سوني ميديديم.ايراني ها سوني رو كه عاشقشن و از يه طرف جديد هم بود و خيلي خوش قيمت.46اينچش 1350بود؛به قدري پرطرفدار بود كه در عرض 1هفته بعد اينكه من رفته بودم قيمتش رفته بود رو 1600؛ولي الان خبر رسيده آبا از آسياب افتاده و قيمتش همون حدود قبلي شده.
    اره ...
    حالا فعلا 16 داره ///
    تو بارش گفته شايد 8 باشه ...اگه بود قيمت ميدم ...
    ولي خودش ميگفت حول و حوش 530 550 هست قيمت 8گيگ
    من 2 ساعت اینجا افغانی لگد میکردم !؟
    اینهمه توضیح دادم در مورد قیمت های پایین
    شما برو اگه دادن 3 تا هم واسه من بگیر
    بلانسبت ...
    ولي پولش رو ميگيرم كه ديگه افغانيا رو نزني اينجوري ...:دي

18. 3 کاربر از titanium_zarin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Near You

پيش فرض

مبارك باشه ...
    اتفاقا خانم منم ميخواد برام بگيره :دي

اره ...
    حالا فعلا 16 داره ///
    تو بارش گفته شايد 8 باشه ...اگه بود قيمت ميدم ...
    ولي خودش ميگفت حول و حوش 530 550 هست قيمت 8گيگ
    علي خان اگه 530ميفروشه من يه دونه ميخوام كه برام پست كنه.البته هزينه پست هم حساب ميكنم.ممنون ميشم پيگير باشي.
    راستي فروم توپي داريد.هموني كه پيام داده بوديد منو از كجا ميشناسيد:دي
    آقا من منتظر خبرتم.

20. 2 کاربر از ebi66_boukan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •