اومدم تست بگیرم دیدم پهنای باند رو 4.5 محدود شده ...
اومدم تست بگیرم دیدم پهنای باند رو 4.5 محدود شده ...
افت تک کانکشن ساعت 11 به بعد عکس زیر. هم افت داره هم نوسانیه تا زیر یک مگابیت
در طول روزهم نوسان و افت وجود داره. هر روز نه ولی بالاخره وجود داره
پیشگامان رو به هیچکس توصیه نمیکنم، اینقدر نوسان داره رو اعصابه
ببخشید؛ شرکت ریت خطتون رو روی 8 بسته یا 10؟ اگه با سرویس 8 مگ، بهشون بگیم روی 10 ببندن، مثل دیده بان انجام میدن؟
در واقع بحث این نیست. تمام اونچه که من می خوام بگم این است که اینترانت ارزش تست شدن نداره. من که حتی حاضر نیستم برای این پولی پرداخت کنم. و در بیشتر مواقع نباید مشکلی داشته باشه اگر مشکلی هم در اینترانت بوجود بیاد ( شبکه مضحک دورهمی داخل کشوری ) این نشون دهنده حداکثر خریت و بی سوادی این جماعت خوک صفت است. با پول این کشور بنا شده و بخش جالبش این است که بابتش پول هم می گیرن.
بگذریم. دیروز از 2 تا 7 بعدازظهر، سرعت بیشینه 4 mbps بود و حتی همین مقدار دارای نوسان بود ( time out هم وجو داشت ). بعد از این زمان مشکل تا حدودی رفع شد. ( من همچنان در twitch مشکل داشتم ) تا ساعت 11pm که باز کمبود پهنای باند بوجود اومد.
سعی کنید از یک سرور بطور متوالی برای تست کردن استفاده نکنید چونکه isp ممکن است کاری کند که نتیجه غیر واقعی بشود.
بله کاملا با صحبتای شما موافقم
ارزش شبکه داخلی یا همون اینترانت فقط برای دانلود داخلی هست که یکی مثل من مصرفم تو این مورد زیاده و خب هم لازم دارم سرعت دانلود خوب باشه هم حجم بیشتری داشته باشم.
در مورد twitch و تایم اوت هم موافقم. قبل از این من شاتل داشتم که ماهانه سرعت 4 مگ خریداری میکردم هیچوقت مشکلی با twitch و یوتیوب و سایتهای دیگه نداشتم ولی زمانی که پیشگامان پهنای باند رو روی 4 مگ محدود میکنه به خاطر نوسان زیاد و تایم اوت امکان استفاده از یوتیوب و ... رو از من میگیره.
دیروز دوستان یه آیپی فرستادن برای تست پینگ بگیرم همون ساعت سرعت روی 4 مگ محدود شده بود وقتی پینگ میگرفتم از هر 4 پکت یکی lost میشد :/
سلام. با توجه به بررسی هایی که کردم، تصمیم گرفتم بیام پیشگامان. فقط دوستان میخواستم دو تا لطف دیگر هم بهم بکنید
1- اگه امکان داره در ساعاتی که پهنای باند محدود میشه، تست تک کانکشن از همون لینک برام بگیرین.
2- پینگ gateway pvc هم در ساعات عادی و هم در ساعاتی که کاهش پهنای باند وجود داره رو برام بگیرین.
پیشاپیش ازتون ممنونم
Last edited by alirezafaghih; 04-07-2019 at 12:02.
چه ساعت هایی منظورتونه تا پینگ بگیرم؟
پینگ gateway pvc چیه ؟من سوادم کمه
من امروز با پشتیبانی پیشگامان تماس گرفتم شروع کرد به گفتن اراجیف که فلان چیزو چک کن و idm دانلود کن و نصب کن و ..... در قرارداد هیچ اشاره ای به idm یا هر مدیر دانلود دیگری نشده در نتیجه همه ی اینها یاوه گویی است. دارن بصورت سیستماتیک کاربر ها رو محدود می کنند چونکه کمبود پهنای باند دارند. در 195 ازشون شکایت کردم. در روز های آینده نتیجه مشخص خواهد شد.
از کی به کی شکایت کردی؟ بیشتر شبیه به جوک میمونه. سرعت منم به شدت افت کرده ولی کاری نمیکنم. چرا؟ چون اینا دستشون تو یه کاسه س. 195 داداش پیشگامانه. پیشگامان و شاتل با هم خواهر برادرن. مخابرات پدرشونه. وزارت ارتباطات هم که حکم مادرشون رو داره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)