تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 153 از 296 اولاول ... 53103143149150151152153154155156157163203253 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,521 به 1,530 از 2953

نام تاپيک: مسابقات pes 2010 ( سری لیگ برتر اروپا )

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

محمد گفتی که ویا رو میخوای بخری. با اینیستا و هانری و مارکز عوضش می کنم تعجب نکن چون بازیکن فوق العاده ای هست.
    Last edited by vahidgame; 25-02-2010 at 22:21.

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

سلام.چه بازار جالبی شده ها.
    این مارکز رو با چک معاوضه میکنم.محمد کجایی؟اگه پیشنهاد دیگری از بازیکنام برای تعویض با چک داری بگو.مطمئن باش مشتریت هستم.
    حسین هنوز روی پیشنهاد دیشب هستی؟
    Last edited by mohammad_87; 25-02-2010 at 21:56.

پروفشنال SHADEL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منم توز و تورس و کلیچی در آرسنال و گلن جانسن و روبینیو رو میخوام.
    البته بین توز و روبینیو یکی رو میخوام.
    حسین جان لطفا اقدام کن.
    از اینا هر چه قدر پول از بودجه ی باشگاه کم اومد از بازیکنایی که قبلا برای فروش گذاشته بودم طاخت بزن.
    مرسی.

آخر فروم باز Armin 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    رشــــت

پيش فرض

سلام. حسین جان من هم Forlan و Riqueleme رو بر میدارم. که رو هم 105.6 میشه که 5.6 رو تخفیف بده تا مشتری شیم. خدا بده برکت . اگه نه که یه بازیکن گری گوری رو جای 5.6 میلیون میدم.

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

سلام.چه بازار جالبی شده ها.
    این مارکز رو با چک معاوضه میکنم.محمد کجایی؟اگه پیشنهاد دیگری از بازیکنام برای تعویض با چک داری بگو.مطمئن باش مشتریت هستم.
    حسین هنوز روی پیشنهاد دیشب هستی؟

سلام
    اول از همه چیز بگم دیشب سایت برای من باز نمیشد بهمین خاطر نتونستم جواب پستتو بدم رفتم خوابیدم به هر حال میبخشی .
    آره من حاضرم مسیو بگیرم بجاش گفتی بکام و کدوم بازیکن رو میخوای ؟

من چند تا از این بازیکنان مثل گورکوف و کینگ و لنون و بورونو آلوز رو می خوام از اینا مثلا چه قدر کم میشه؟
    من قبلا گفته بودم طبق قانونی که برای همه هست از هر بازیکن 10 واحد کم میشه .

حسین جان لطفا اقدام کن.
    از اینا هر چه قدر پول از بودجه ی باشگاه کم اومد از بازیکنایی که قبلا برای فروش گذاشته بودم طاخت بزن.
    مرسی.
    گود یانسن و توز رو وحید هم میخواست قبل از اینکه شما بگی بنابراین اگه هنوز وحید این بازیکنا رو بخواد باید سر قیمتش با وحید چونه بزنی .

سلام. حسین جان من هم Forlan و Riqueleme رو بر میدارم. که رو هم 105.6 میشه که 5.6 رو تخفیف بده تا مشتری شیم. خدا بده برکت . اگه نه که یه بازیکن گری گوری رو جای 5.6 میلیون میدم.
    باشه آرمین جان .

.
    .
    .

بچه ها ماباید یک زمان مشخص برای پایان نقل و انتقالات تعیین کنیم تا پیشنهادات رو بشه تایید کرد .
    در ضمن درمورد بازیکنانی که چند نفر پیشنهاد خریدشون رو دادن چیکار کنیم اینجوری آخه نمیشه که مثلا یک نفر الان پیشنهاد بده و بره باز یک نفر دیگه بیاد بگه منم میخوامش و اونم بره باز چند ساعت دیگه یکی میاد اینجوری حالا حالاها درگیر نقل و انتقالات خواهیم بود .

---------- Post added at 10:19 PM ---------- Previous post was at 10:17 PM ----------

راستی یکی از کاربران سایت امروز دوست داشت بیاد توی این لیگ شرکت کنه من به ایشون گفتم باید با بچه ها در میون بزارم حالا نظرتون چیه من فکر میکنم 1 نفر زیاد تاثیری روی نظم لیگ نذاره به ایشون چی بگم ؟

پروفشنال mohammad8711's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    right behind you

پيش فرض

نه من ای دی اس ال دو مگ دارم بلافاصله میره روی سرور بیا اینم 8 تا سرور مجزا :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

---------- Post added at 07:52 PM ---------- Previous post was at 07:48 PM ----------

محمد جان اگه ممکنه زود تر بررسی کن تا لیگو زودتر شروع کنیم امشب نمیتونی بررسی کنی ؟
    شاید برای لیگ جدید تاپیک جدیدی با عنوان لیگ برتر اروپا ایجاد کنیم اونجا توی پست اول ترتیب کارها رو میدم . نمیدونی چقدر دوست دارم با تیمت رو در رو بشم هرچند که احتمالا میبازم .
    راستی من خیلی دوست دارم بیشتر با شما آشنا بشم بیشتر خودتو معرفی نمیکنی ؟ چقدر دوست دوست شد این پست من !
    اگه مشکلی نیست دوباره لیست تیمها رو بذار تا بدونم با کی دارم چک و چونه می زنم ! شاید بتونم تا فردا ظهر جواب بدم
    خودمو چجوری معرفی کنم ؟!؟ من در سال 1366 در یک خانواده معمولی در شمال کرمانشاه متولد شدم ، در بدو تولد به کامپیوتر علاقه مند شدم و شروع به فراگیری زبان های برنامه نویسی کردم ..... ( 22 سال بعد ) ....... هم اکنون دانشجوی ترم پنج مهندسی فناوری اطلاعات هستم و با مشروط شدن میانه خوبی دارم...... 40 سال بعد ...... (شرمنده از تو قبر نمی تونم صحبت کنم ، خیلی سرد و تاریکه ! )

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

حسین جان لطفا اقدام کن.
    مرسی.
    عادل جان.سرجیو راموس رو من میخوام.اگه فروشیه کدوم بازیکن من رو میخوای؟من بارسا هستم.

آرمین جان تیم شما بدون شک بهترین تیم لیگ هستش.حاضرم کل تیمم رو با تیمت عوض کنم.به اضافه 50 میلیون از بودجه.نظرت چیه؟
    راسی لیست فروش نداری؟
    اینم از لیست من:
    لیست خرید :
    پویول > حاضرم با آنلکا و دکو عوض کنم

لیست فروش :
    آنلکا
    دروگبا
    تری
    بالاک
    اسین
    من چهارنفر اول لیست فروش بعلاوه چک رو میخوام.مخصوصا بالاک و دروگبا.کدوم بازیکنان رو میخوای محمد جان؟

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حسین من الان پس با لنون و گورکوف همین الان قرارداد می بندم.می دونم گورکوف رو خیلی ها می خوان ولی فکر نکنم کسی با من بتونه برای خرید اون رقابت کنه من آن قدر به قیمتش اضافه می کنم که دیگه کسی نتونه بخره خواهشا بی خیال این بازیکن بشید
    راستی محمد پست قبلی منو بخون

آخر فروم باز Armin 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    رشــــت

پيش فرض

حسین جان تمام زحمات من که گردن شماست . حالا اگه خودت طلبه ای که یه نفر دیگه هم به جمع ما بپیونده . از نظر من که مشکلی نیست فقط فشار رو تو بیشتر میشه .

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

اگه مشکلی نیست دوباره لیست تیمها رو بذار تا بدونم با کی دارم چک و چونه می زنم ! شاید بتونم تا فردا ظهر جواب بدم
    خودمو چجوری معرفی کنم ؟!؟ من در سال 1366 در یک خانواده معمولی در شمال کرمانشاه متولد شدم ، در بدو تولد به کامپیوتر علاقه مند شدم و شروع به فراگیری زبان های برنامه نویسی کردم ..... ( 22 سال بعد ) ....... هم اکنون دانشجوی ترم پنج مهندسی فناوری اطلاعات هستم و با مشروط شدن میانه خوبی دارم...... 40 سال بعد ...... (شرمنده از تو قبر نمی تونم صحبت کنم ، خیلی سرد و تاریکه ! )

محمد یکی طلبت .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •