دوست گلم برای چه متراژی میخواهید مودم تهیه فرمایید؟؟
دوست گلم برای چه متراژی میخواهید مودم تهیه فرمایید؟؟
کل خونه 100 متره. 15 متر آنتن دهی هم کافیه.
فک نکنم از این بابت به مشکل بخورم.
بله درسته...با اطمینان همون تک آنتن را بخرید.کل خونه را جواب میده
بچه ها امروز رفته بودم بیرون بدون هیچ تحقیق قبلی یه کارت وایرلس برای PC خریدم.
لطفا نظرتون رو در موردش بگین.
مدل: D-Link DWA 525
قیمت: 34000 تومان
گارانتی: شرکت ایزی
***بعد از اومدن به خونه تو اینترنت به قیمتاش نگاه کردم اکثرا 30 تومن نوشتن.
با تشکر
Last edited by shahin_dictator; 14-07-2012 at 21:12.
سلام آرش خان
اگر یه مودم option های خوبی داشته باشه دلیل خوبی برای خریدش نیست؟ میشه بگی پس یه مودم باید چی داشته باشه که دلیلی برای خریدش باشه؟ مگه d-link و tp-link که تو این سایت داره تبلیغش میشه از روز اول همه می شناختنش؟ زمانی میتونی یه مودم رو از نظر کارایی رد کنی که باهش کار کرده باشی و بتونی دلیل فنی برای رد کردنش بیاری.شما با مودم aztech کار کردی؟
در ضمن من یه بار یه فرم ویرو از جایی پرفتن و ریخنم رو مودمم خیلی جواب خوبی نگرفتم.البته این سایتی که شما گفتی نبود.
دوست عزيزم شركتهاي tp-link , d-link , linksys , bilion ,... ديگه جايگاه و اعتبار خودشون رو پيدا كردن. حالا چه لزومي داره ما پولمون رو به شركت هايي بديم كه اعتبار ندارن!!!
پولمون رو بديم كه تست كنيم ببينيم كيفيتش خوبه يا نه؟؟؟؟ به نظر شما منطقي هست؟؟؟؟
خوب مودمي مي خريم كه خودشو اثبات كرده.
a.p.p.l.e - Tapatalk
بحث رو در تاپیک زیر ادامه بدین، لطفا:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با اجازه دوست خوبم، آرش عزیز.
اولین مرحله برای خرید وسایل(به طور کلی)، تعیین نیازهای کاربردی و انتظارات مورد نظر از یک وسیله هستش.
ما اول باید این موارد رو مشخص کنیم و بعدش بریم سراغ تعیین برند. و بررسی مشخصات انواع برند. در این زمینه
هم باید بی غرض وارد میدان شد و تحت تاثیر جو برند و شهرک(که بعضا کاذبن!!!)، نشد. البته این کذبیت همگانی
نیست. اما برخی برندها با امکاناتی مشابه و کاملا یکسان با یک برند دیگه، قیمتی بالا و غیر منطقی دارن. که
ارزش خرید کالا رو بشدت پایین میارره. البته در مرحله دوم انتخاب نباید از برندهای معتبر غافل شد. چون در برخی
شرایط خرید یک جنس گران بهتر از خرید چندباره یک جنس ارزان هستش. باز هم متذکر میشم که باید به ارزش
خرید کالا نگاه کرد. اصولا باید کار رو از برندهایی شروع کرد که استقبال بیشتری دارن، و بعدش سراغ برندهای
دیگه رفت. در این میان هم همیشه بخت با برندهای پر طرفدار نیست. خود من یکی دو بار با محصولا تی پی لیتک
به مشکل برد و خرابی مدار خوردم. یک بار هم با یک مودم لینکسیس به مشکل خوردم. پس نمیشه گفت که
برندهای خوب بی نقصن!!!
در مورد حرف شما هم مبنی بر رد علمی و فنی یک مدل یا بعضا یک برن، کاملا موافقم. چون اگه غیر از این باشه
یا تعصب هستش یا ناآگاهی در اطلاع دادن. در این تاپیک هم هیچ تبلیغی صورت نمیگیره. به چند دلیل دوستان، و
منجمله خود من محدود به معرفی هستیم: یکی محدودیت شدید برند در ایران از لحاظ کارایی. پایین بودن ارزش
خرید بیشتر برندها در ایران به واسطه دلال بازیهای کثیف! و عدم در دسترس بودن بیشتر برندها برای همگان، قهرا
دست رو در معرفی باز نمیزاره. البته این مورد رو هم باید اضافه کنم که سبد مدلی این برندها اونقدر کامله که زیاد
نگاه ها رو به سمت برندهای دیگه معطوف نمیکنه.
و اما در مورد برند ازتک: این برند رو خودم ندارم ولی باهاش کار کردم و یه تست پایه ایی ازش گرفتم. برند خوبی
هستش اما از لحاظ برد مسافتی معمولا خوب ظاهر نمیشن. و معمولا آنتنهای یک تکه و غیر قابل تعویض دارن.
کمی هم داغ هستن و برای کانفیگ یه کمی اذیت میکنن.
سلام
دوستان من احتیاج پیدا کردم به یک مودم روتر وایرلس، خواهشا راهنماییم بفرمایید
از باب وایرلس همون تک بانده(150mbps) برام کفایت میکنه ولی میخوام درصورت امکان لن هاش گیگا پشتیبانی کنن(اگر هم نشد ایرادی نداره)
سه یا چهار پورت لن داشته باشه
واسه وایرلس، خونمون جمعا 100متره ولی دو طبقست مودم هم قرار طبقه پایین باشه
قیمتشم بالای 130 نباشه
ممنونتون
سلام.
نوع اینترنت؟؟؟
ADSL یا وایرلس؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)