تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 153 از 447 اولاول ... 53103143149150151152153154155156157163203253 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,521 به 1,530 از 4469

نام تاپيک: مشاوره در مورد خرید مودم وایرلس

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

سلام

من یک مودم وایرلس حدود 70 80 تومن می خواستم بخرم. چیزی که برام مهمه وایرلس برای 4 لپ تاپ + عمر طولانی و گارانتی معتبره. نظر خودم روی D-link یا TP-link هست.
    در ضمن من از صبانت تهران سرویس می گیرم. خودشون می گن مودم مگانت 85000تومن. کسی استفاده کرده ؟

پیشاپیش ممنون
    دوست گلم برای چه متراژی میخواهید مودم تهیه فرمایید؟؟

2. 2 کاربر از ArashMiniStar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه AliR-M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

کل خونه 100 متره. 15 متر آنتن دهی هم کافیه.
    فک نکنم از این بابت به مشکل بخورم.

4. این کاربر از AliR-M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

کل خونه 100 متره. 15 متر آنتن دهی هم کافیه.
    فک نکنم از این بابت به مشکل بخورم.
    بله درسته...با اطمینان همون تک آنتن را بخرید.کل خونه را جواب میده

6. 4 کاربر از ArashMiniStar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه shahin_dictator's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

بچه ها امروز رفته بودم بیرون بدون هیچ تحقیق قبلی یه کارت وایرلس برای PC خریدم.
    لطفا نظرتون رو در موردش بگین.
    مدل: D-Link DWA 525
    قیمت: 34000 تومان
    گارانتی: شرکت ایزی
    ***بعد از اومدن به خونه تو اینترنت به قیمتاش نگاه کردم اکثرا 30 تومن نوشتن.

با تشکر
    Last edited by shahin_dictator; 14-07-2012 at 21:12.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

سلام آرش خان
    اگر یه مودم option های خوبی داشته باشه دلیل خوبی برای خریدش نیست؟ میشه بگی پس یه مودم باید چی داشته باشه که دلیلی برای خریدش باشه؟ مگه d-link و tp-link که تو این سایت داره تبلیغش میشه از روز اول همه می شناختنش؟ زمانی میتونی یه مودم رو از نظر کارایی رد کنی که باهش کار کرده باشی و بتونی دلیل فنی برای رد کردنش بیاری.شما با مودم aztech کار کردی؟
    در ضمن من یه بار یه فرم ویرو از جایی پرفتن و ریخنم رو مودمم خیلی جواب خوبی نگرفتم.البته این سایتی که شما گفتی نبود.

9. این کاربر از prottl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه shahin_dictator's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام آرش خان
    اگر یه مودم option های خوبی داشته باشه دلیل خوبی برای خریدش نیست؟ میشه بگی پس یه مودم باید چی داشته باشه که دلیلی برای خریدش باشه؟ مگه d-link و tp-link که تو این سایت داره تبلیغش میشه از روز اول همه می شناختنش؟ زمانی میتونی یه مودم رو از نظر کارایی رد کنی که باهش کار کرده باشی و بتونی دلیل فنی برای رد کردنش بیاری.شما با مودم aztech کار کردی؟
    در ضمن من یه بار یه فرم ویرو از جایی پرفتن و ریخنم رو مودمم خیلی جواب خوبی نگرفتم.البته این سایتی که شما گفتی نبود.
    دوست عزيزم شركتهاي tp-link , d-link , linksys , bilion ,... ديگه جايگاه و اعتبار خودشون رو پيدا كردن. حالا چه لزومي داره ما پولمون رو به شركت هايي بديم كه اعتبار ندارن!!!
    پولمون رو بديم كه تست كنيم ببينيم كيفيتش خوبه يا نه؟؟؟؟ به نظر شما منطقي هست؟؟؟؟
    خوب مودمي مي خريم كه خودشو اثبات كرده.

a.p.p.l.e - Tapatalk

11. 3 کاربر از shahin_dictator بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن سخت افزار Hamed DC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

بچه ها امروز رفته بودم بیرون بدون هیچ تحقیق قبلی یه کارت وایرلس برای PC خریدم.
    لطفا نظرتون رو در موردش بگین.
    مدل: D-Link DWA 525
    قیمت: 34000 تومان
    گارانتی: شرکت ایزی
    ***بعد از اومدن به خونه تو اینترنت به قیمتاش نگاه کردم اکثرا 30 تومن نوشتن.

با تشکر
    بحث رو در تاپیک زیر ادامه بدین، لطفا:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

13. این کاربر از Hamed DC بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

سلام آرش خان
    با اجازه دوست خوبم، آرش عزیز.
    اولین مرحله برای خرید وسایل(به طور کلی)، تعیین نیازهای کاربردی و انتظارات مورد نظر از یک وسیله هستش.
    ما اول باید این موارد رو مشخص کنیم و بعدش بریم سراغ تعیین برند. و بررسی مشخصات انواع برند. در این زمینه
    هم باید بی غرض وارد میدان شد و تحت تاثیر جو برند و شهرک(که بعضا کاذبن!!!)، نشد. البته این کذبیت همگانی
    نیست. اما برخی برندها با امکاناتی مشابه و کاملا یکسان با یک برند دیگه، قیمتی بالا و غیر منطقی دارن. که
    ارزش خرید کالا رو بشدت پایین میارره. البته در مرحله دوم انتخاب نباید از برندهای معتبر غافل شد. چون در برخی
    شرایط خرید یک جنس گران بهتر از خرید چندباره یک جنس ارزان هستش. باز هم متذکر میشم که باید به ارزش
    خرید کالا نگاه کرد. اصولا باید کار رو از برندهایی شروع کرد که استقبال بیشتری دارن، و بعدش سراغ برندهای
    دیگه رفت. در این میان هم همیشه بخت با برندهای پر طرفدار نیست. خود من یکی دو بار با محصولا تی پی لیتک
    به مشکل برد و خرابی مدار خوردم. یک بار هم با یک مودم لینکسیس به مشکل خوردم. پس نمیشه گفت که
    برندهای خوب بی نقصن!!!
    در مورد حرف شما هم مبنی بر رد علمی و فنی یک مدل یا بعضا یک برن، کاملا موافقم. چون اگه غیر از این باشه
    یا تعصب هستش یا ناآگاهی در اطلاع دادن. در این تاپیک هم هیچ تبلیغی صورت نمیگیره. به چند دلیل دوستان، و
    منجمله خود من محدود به معرفی هستیم: یکی محدودیت شدید برند در ایران از لحاظ کارایی. پایین بودن ارزش
    خرید بیشتر برندها در ایران به واسطه دلال بازیهای کثیف! و عدم در دسترس بودن بیشتر برندها برای همگان، قهرا
    دست رو در معرفی باز نمیزاره. البته این مورد رو هم باید اضافه کنم که سبد مدلی این برندها اونقدر کامله که زیاد
    نگاه ها رو به سمت برندهای دیگه معطوف نمیکنه.
    و اما در مورد برند ازتک: این برند رو خودم ندارم ولی باهاش کار کردم و یه تست پایه ایی ازش گرفتم. برند خوبی
    هستش اما از لحاظ برد مسافتی معمولا خوب ظاهر نمیشن. و معمولا آنتنهای یک تکه و غیر قابل تعویض دارن.
    کمی هم داغ هستن و برای کانفیگ یه کمی اذیت میکنن.

15. 3 کاربر از Hamed DC بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

سلام
    دوستان من احتیاج پیدا کردم به یک مودم روتر وایرلس، خواهشا راهنماییم بفرمایید
    از باب وایرلس همون تک بانده(150mbps) برام کفایت میکنه ولی میخوام درصورت امکان لن هاش گیگا پشتیبانی کنن(اگر هم نشد ایرادی نداره)
    سه یا چهار پورت لن داشته باشه
    واسه وایرلس، خونمون جمعا 100متره ولی دو طبقست مودم هم قرار طبقه پایین باشه
    قیمتشم بالای 130 نباشه
    ممنونتون

17. این کاربر از iranpcl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

سلام
    دوستان من احتیاج پیدا کردم به یک مودم روتر وایرلس، خواهشا راهنماییم بفرمایید
    از باب وایرلس همون تک بانده(150mbps) برام کفایت میکنه ولی میخوام درصورت امکان لن هاش گیگا پشتیبانی کنن(اگر هم نشد ایرادی نداره)
    سه یا چهار پورت لن داشته باشه
    واسه وایرلس، خونمون جمعا 100متره ولی دو طبقست مودم هم قرار طبقه پایین باشه
    قیمتشم بالای 130 نباشه
    ممنونتون
    سلام.
    نوع اینترنت؟؟؟
    ADSL یا وایرلس؟؟؟

19. این کاربر از Hamed DC بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •