تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 153 از 2199 اولاول ... 531031431491501511521531541551561571632032536531153 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,521 به 1,530 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان توجه کنید که اصلا نمیشه گفت که کیفیت مبین نت برای شما چگونه خواهد بود!
    من خودم از کاربرای راضی مبین نت بودم و حدود 40 روز بدون مشکل استفاده کردم ولی الان شش روزه که نوسان و افت سرعت دارم.
    همین الان که این پست رو میزنم خیلی از کاربرا مشکل دارن و خیلی ها هم قبلا مشکل داشتن و الان برطرف شده و تعدادی هم از اول بدون مشکل بودن!
    پس باور کنید هیچکدوم از بچه های این تایپیک نمیتونه بطور قطع به شما بگه که بگیرید یا نگیرید!!!

مرسی خیلی ممنونم از پاسخ شما.....
    اطلاع دارین که بین ایرانسل و مبین نت کدوم بهتره؟ یا در مورد اونم نمیشه گفت؟ چون قیمت های ایرانسل خیلی ارزونتره.......
    مرسی از راهنمایی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

آقا بالاخره من وایمکس مبین نت بگیرم یا برم مخابرات منطقه کلنجار بزنم که خط تلفنم رو از pcm در بیاره واسه ADSL؟
    چجوری؟
    اگه تونستین به منم بگین که منم همین کارو کنم
    به من که گفتن نمی تونیم... امکانات نداریم !!!!

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

بنظر من اگر روی پشت بوم محکم فیکسش کرده بودی ، اصلا بهش دست نزن چون الان هم وضعیتت خیلی خوبه!
    برای من این هشتمین روزه که نوسان شدید دارم و بالاخره یکنفر از مبین نت اومد! کلی کلنجار رفت و وقتی سرعت دانلودم رو دید گفت سرویست صد و بیست و هشته یا یه مگ؟!!
    سرانجام نتونست کاری کنه و گفت برات میزنم مودم مشکل داره تا مودمت رو عوض کنن!
    حالا ببینم با تعویض مودم مشکل حل میشه یا نه! که در غیر اینصورت احتمالا سرویس منم جمع بشه!
    هزینه ای هم بابت این کار ازتون گرفتند؟
    چقدر طول کشید تا اومدن و با کجا تماس گرفتید؟

در آغاز فعالیت wiimax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    LA

پيش فرض

دوستان منم مودم Indoor از مبین نت گرفتم، من ساکن گرگان هستم

دیشب تا همین الان سرعتم خدا بود که خیلی راضی بودم. تا الانم نخوابیدم همش داشتم دانلود میکردم دیروز که پول ریختم و شارژ کردم 2 ساعت که استفاده کردم قطع شد تا ساعت 11 شب..
    زنگ زدم شرکت گفتم آقا این چه وضعشه هنوز 2 ساعت استفاده نکردم قطع شده .
    بعد یارو گفت : =))) معذرت میخوام این دستگاه مثل تلویزیون که رو ساعت میزاری ( Sleep ) بعد خاموش میشه عمل میکنه =)) احتمالآ شما تنظیماتشو دست زدی )) گفتم حاجی با بیشعور که صحبت نمی کنی درسته چیزی حالیم نیست اما دیگه نه اینقد ، بعد یارو گفت نه آقا اختیار داری )) این چه حرفیه مودمو بیارید فردا درست کنیم .
    من ساعت 7شب زنگ زدم اینترنت ساعت 11 وصل شد بدون اینکه دست به مودم بزنم و جاشو تغییر بدم !!
    اصلآ خیلی عجیبه !!
    الان که راضی ام فعلآ

5. 2 کاربر از wiimax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Andaron's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

دوستان منم مودم Indoor از مبین نت گرفتم، من ساکن گرگان هستم

دیشب تا همین الان سرعتم خدا بود که خیلی راضی بودم. تا الانم نخوابیدم همش داشتم دانلود میکردم دیروز که پول ریختم و شارژ کردم 2 ساعت که استفاده کردم قطع شد تا ساعت 11 شب..
    زنگ زدم شرکت گفتم آقا این چه وضعشه هنوز 2 ساعت استفاده نکردم قطع شده .
    بعد یارو گفت : =))) معذرت میخوام این دستگاه مثل تلویزیون که رو ساعت میزاری ( Sleep ) بعد خاموش میشه عمل میکنه =)) احتمالآ شما تنظیماتشو دست زدی )) گفتم حاجی با بیشعور که صحبت نمی کنی درسته چیزی حالیم نیست اما دیگه نه اینقد ، بعد یارو گفت نه آقا اختیار داری )) این چه حرفیه مودمو بیارید فردا درست کنیم .
    من ساعت 7شب زنگ زدم اینترنت ساعت 11 وصل شد بدون اینکه دست به مودم بزنم و جاشو تغییر بدم !!
    اصلآ خیلی عجیبه !!
    الان که راضی ام فعلآ
    دوست عزیز می تونی به سوالات من پاسخ بدی
    اول اینکه چه سرویس گرفتی و قیمت ماهیانش چه قدر هستش

دوم شبا سرعت دانلود چه قدر هستش
    سوم روزها سرعت شما چقدر هستش

---------- Post added at 05:15 PM ---------- Previous post was at 05:12 PM ----------

دوستان من داشتم تو نت ميچرخيدم يهو چشمم افتاد به اين قطعه مشكيه . بعد واسه من هميشه چراغ شماره 3 روشن بود . ايندفعه ديدم شماره 1 روشنه . بعد با SpeedTest تست كردم ديدم زياد تغيري نكرده و پينگم يكم زياد شده ...

حالا چيكار كنم برگرده رو همون چراغ 3 ؟؟ يعني از پشت بوم مشكلي پيش اومده ؟؟ بايد برم جاشو تغيير بدم ؟؟

چه سرویس گرفتی که سرعت دانلودت 512 هستش

تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    LA

پيش فرض

[QUOTE=Andaron;5536745]دوست عزیز می تونی به سوالات من پاسخ بدی
    اول اینکه چه سرویس گرفتی و قیمت ماهیانش چه قدر هستش

دوم شبا سرعت دانلود چه قدر هستش
    سوم روزها سرعت شما چقدر هستش

---------- Post added at 05:15 PM ---------- Previous post was at 05:12 PM ----------

بله دوست من

من 128 گرفتم ماهیانه 20 هزار تومن + 600 تومن
    ( البته اگه بخوای بگیری 23 هزار تومن باید پول نصب بدی که با پول مودم میشه 123600 تومن ) ( پول زور )

شب و روز نداره دوست عزیز سرعت کلآ بالا پایین میره مثلآ الان سرعت دانلود متوسط رو 15K e که الآن خوبه خوبه یعنی اگه بخواد بالا تر بره فوقش رو 18e که واسه من که یه عمر با دیال آپ میومدم بالا زیاده چون قدرشو میدونم، خونه ی ما جایی هست که هیچ شرکتی خدمات نمیده جز مخابرات که اونجارم با دوستان آباد کردیم هر روز که آخر مارو انداختن بیرون .

بنده هم از رو ناچاری مجبور شدیم اینو بگیریم . که توصیه میشه به دوستانی که میتونن ADSL بگیرن حتمآ این کارو بکنن اما نه از مخابرات از شرکت بگیرن که حد اقل بالا پایین نداره .

8. این کاربر از wiimax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    LA

پيش فرض

دوستانی که میخوان وایمکس بگیرن حتمآ اول اطلاعات بگیرن .

پروفشنال lurenzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

مرسی خیلی ممنونم از پاسخ شما.....
    اطلاع دارین که بین ایرانسل و مبین نت کدوم بهتره؟ یا در مورد اونم نمیشه گفت؟ چون قیمت های ایرانسل خیلی ارزونتره.......
    مرسی از راهنمایی
    خواهش میکنم!
    والا در زمینه ایرانسل اطلاعی ندارم و خیلی بهتر است که توی تایپیک مربوط به ایرانسل سوالتون رو مطرح کنید تا به نتیجه مطمئن تری برسید!
    فقط در مورد قیمت ها بگم که قیمت هاشون نزدیک به هم هستش منتها ایرانسل سرویس های با حجم پایین هم ارائه میده ولی مبین نت چنین کاری نکرده که این یکی از برتری های ایرانسل در جذب مشتری میتونه باشه!

هزینه ای هم بابت این کار ازتون گرفتند؟
    چقدر طول کشید تا اومدن و با کجا تماس گرفتید؟
    روز شنبه همین هفته با مرکز تماس مبین نت بخش پشتیبانی تماس گرفتم.گفتم از چهارشنبه توی سرعت دانلودم نوسان شدید دارم.بعد از چک کردن پارامترهای همیشگی برام فرم پیگیری پر کرد. امروز یعنی چهارشنبه نصاب با من تماس گرفت که آقا فلان ساعت اگر خونه هستید من بیام. که سر وقت هم اومد! و ادامه ماجرا ....
    شما اگر به پشتیبانی زنگ بزنید و یه نفر رو بفرستند به هیچ عنوان وجهی دریافت نمیکنن.یه جور خدمات پس از فروشه!!!

آخر فروم باز Mr.Pooya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

گفتم از چهارشنبه توی سرعت دانلودم نوسان شدید دارم.
    سلام

نوسان شدید که میگید یعنی چی ؟؟ سرعت تو محدوده خاصی نوسان داشت ؟؟ منظورم اینه که مثلاً یه دقیقه 110 بعد 150 بعد 70 اینطوری بود یا نه ؟؟ ممنون میشم توضیح بدید .

با تشکر

پروفشنال lurenzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام

نوسان شدید که میگید یعنی چی ؟؟ سرعت تو محدوده خاصی نوسان داشت ؟؟ منظورم اینه که مثلاً یه دقیقه 110 بعد 150 بعد 70 اینطوری بود یا نه ؟؟ ممنون میشم توضیح بدید .

با تشکر
    سلام

فکر میکنم تصویر زیر که مربوط به برنامه DU Meter هست بیانگر همه چیز باشه!

نکته : خط ماکزیمم سرعت 1 مگابیت هستش!

13. 2 کاربر از lurenzo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •