سلام من دیروز 256 رو ثبت نام کردم
ممنون از راهنمایی دوستان
امروزم پول ریختم به حسابشون
هنوز اس م اس هم نیومده
سوال اینکه
نصابش که میاد چه مدارک و تجهیزاتی لازم داره برای نصب مدارک به جز نامه دیگه چی میخواد؟
ممنون
سلام من دیروز 256 رو ثبت نام کردم
ممنون از راهنمایی دوستان
امروزم پول ریختم به حسابشون
هنوز اس م اس هم نیومده
سوال اینکه
نصابش که میاد چه مدارک و تجهیزاتی لازم داره برای نصب مدارک به جز نامه دیگه چی میخواد؟
ممنون
غیر نامه کپی شناسنامه ای کپی کارت ملی ای چیزی.
یه قبض واسه تایید آدرس و کد پستی میخوان.
بهز واسه اطمینان ، وقتی قبلش زنگ میزنن که میایم از خود یارو بپرس . ولی چیز دیگه نمیخوان.
پولم نمیگیرن من هرچی خواستم پول بدم نگرفتن)
کپی فیش + کپی کارت ملی + اصل معرفی نامه
تجهیزات لازم : یک عدد کامپیوتر با پورت LAN ! فقط الان چک کنید که تو Device Manager کارت شبکه Ethernet 10/100 نصب شده باشه !
سلام
مدارک خاصی فکر نکنم بخواد به چز نامه . تجهیزات هم که اون باید برای شما بیاره نصب کنه![]()
موفق باشید
سلام...به سلامتی....اقا منم 3شنبه عصر 256 ناکحدود ثبت نام کردم..همون موقع 3 تا اس ام اس اومد واسم..
1.رمز و پسووردمم
2.مقدار پول
3.شناسه کاربری و این چیزا
بعد 4شنبه صبح یعنی دیروز ساعت 8ربع کم پول ریختم..ساعت 11 یک اس ام ای لومد مبنی بر پرداخت شدن پول..
اما هنوز خسابم در حالت تعلیق مونده..هر چی زنگ میزنم 707 میگم چرا اینجوریه ؟هی میگن هنوز گزارش پرداخت شدن به ما نرسیده.......هنوز هم کسی بم زنگ نزده..که بیان واسه نصب...
میخواستم بگم:چه کار کنم؟؟؟خستمون کردن...راهنماییم کنین لطفا...
از بچه هایی که انلاینن خواهش میکنم..کمکم کنن...
فکر نکنم راهی باشه باید انقدر به 707 زنگ بزنین تا خسته بشوند. شاید خودشون بیان برای نصب این پشتیبانی ها حرف می زنند ولی شاید هم حق با پشتیبانی باشد .
اره خوب پویا جون...کم کاری از بانکیاس...پشتیبانی 707 که گناهی نکرده..خیلی هم خوب و خوش بر خوردن..
کسی تا حالا مشکلی مثل من واسش پیش نیومده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
قیمت های جدیدش چنده؟
با همین مودم های ADSL میشه باهاش کار کرد؟اگه نه مودمش چنده؟
محدودیت حجمی داره؟
توی شهرستان ها هم اومده یا فقط تهران؟
امروز بد جوری قطع و وصل میشه وایمکس![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)