تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 153 از 481 اولاول ... 53103143149150151152153154155156157163203253 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,521 به 1,530 از 4806

نام تاپيک: Vivaz » اولین گوشی سونی اریکسون با فیلمبرداری HD با سیمبین تاچ و پردازنده 720 مگاهرتزی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

1

golmohammadi
    والا من که سر در نمیارم
    میشه بگی چطوری اسکرول میکنه ؟
    چون یال avi که داشتم در بین mp4 ها گم شده
    و mp4 هامو نیز باز نمیکنه

golmohammadi ،
    Mp4 پخش نمیکنه ولی قسمت تنظیماتتش که بری درست میشه
    حواست باشه اگه گوشی کج کردی از برنامه انداختت بیرون برو قسمتscreen mode:landscape 1 انتخاب کن

دوست عزیز راستی من برنامه smartcomGPS نصب کرده بودم
    حالا ovi map نصب کردم وارد برنامه که میشم وقتی میخام قسمت نقشه رو باز کنم از برنامه میندازم بیرون!!! 60 مگ نقشه دانلود کردم.../
    به نظرت مشکل کجاست ؟؟؟ مراحل نصبی که گفته شده بود چند بار به درستی طی کردم راسیتش نمیدونم چکار کنم !!!!
    Last edited by roozi-666; 14-08-2010 at 00:02.

2. این کاربر از roozi-666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

شما بزار شارژ
    بعد از چند ساعت بیا روشن کن
    نترسید چیزی نیست

4. این کاربر از golmohammadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Terova's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

دوستان جواب ما رو ندادین

یک سئوال دیگه.. آیا دوربین V pro پنج مگا پیکسل هست یا هشت..؟ کلا ساده ارزش خرید داره یا pro

اگه نباشه جاش خالی می مونه 7evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    liberty city

پيش فرض

بستگي به سليقت داره شما كيبورد رو مي پسندي يا دوربينو؟چون ساده 8.1 و پرو 5 مگاپيكسله اينو بگم كه كيبورد هم يه چيز مهمه البته بازم به انتخابت بستگي داره چون ممكنه بعضي از برنامه ها گوشي لمسي رو پشتيبان نكنن اونموقع هس كه كيبورد لازمه
    محتويات هم:كابل يو اس بي،شارژر،قلم ،كيف گوشي با مارك سوني اريكسون البته چرم،خود گوشي،هندزفري به درد نخور،ديگه يادم نيست فك كنم همينا بودن
    براي خريد هم شما به باتري توجه كن كه اصل باشه به خود گوشي و صفحه ي گوشي كه يه موقع كاركرده نباشه البته روشن كن و امتحانش هم بكن راستي يادت باشه در پشت گوشي و دكمه هاش هم نگاه كني لق نباشه البته فرقي نداره چون مال من اول امتحان كردم لقي نداشت ولي از بس در پشت و دكمه ها كار كرد همون روز اول لقيش پيدا شد

داره خودمونی میشه burberry's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

کماکان تقاضای کمک از دوستان عزیز دارم
    مشکل من همچنان همونیه که توضیح دادم
    تمام شب روگوشی در شارژ بسر میبرد اما هیچ تفاوتی نکرده.اخه گفته بودم که مطمئنم شارژش کامل بود و مشکله من مثل بعضی از دوستان خاموش شدن گوشی در اثر نداشتن شارژ نبوده و نیست
    کسی میدونه چجوری گوشی ریست میشه؟
    یه سوال دیگه هم دارم اگرچه که واسم سخته که گوشی رو بیرون واسه تعمیر ببرم ولی اگرچاره ای نباشه مجبورم
    حالا یه سوال من همه اطلاعاتم اعم از اهنگهاو عکسها و حتی اس ام اس ها روی مموری کارت ذخیره شده هستند و روی حافظه خود گوشی چیزه خاصی نیست
    حالا میخوام ببرم بیرون واسه درست کردنش، به نظرتون اشکالی نداره اگه مموری کارت رو از روش بردارم بعد ببرم واسه تعمیر؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

سلام
    من جدیدا یه موبایل vivaz گرفتم . می خواستم بدونم آپدیت نیاز داره و برای اپدیتش باید چی کار کنم .
    ممنون

تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

تمام شب روگوشی در شارژ بسر میبرد اما هیچ تفاوتی نکرده.اخه گفته بودم که مطمئنم شارژش کامل بود و مشکله من مثل بعضی از دوستان خاموش شدن گوشی در اثر نداشتن شارژ نبوده و نیست
    یه سوال دیگه هم دارم اگرچه که واسم سخته که گوشی رو بیرون واسه تعمیر ببرم ولی اگرچاره ای نباشه مجبورم
    حالا یه سوال من همه اطلاعاتم اعم از اهنگهاو عکسها و حتی اس ام اس ها روی مموری کارت ذخیره شده هستند و روی حافظه خود گوشی چیزه خاصی نیست
    حالا میخوام ببرم بیرون واسه درست کردنش، به نظرتون اشکالی نداره اگه مموری کارت رو از روش بردارم بعد ببرم واسه تعمیر؟
    ما ز یاران چشم یاری داشتیم, خود غلط بود آن چه ما پنداشتیم.!!!

آخر فروم باز Terova's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

بستگي به سليقت داره شما كيبورد رو مي پسندي يا دوربينو؟چون ساده 8.1 و پرو 5 مگاپيكسله اينو بگم كه كيبورد هم يه چيز مهمه البته بازم به انتخابت بستگي داره چون ممكنه بعضي از برنامه ها گوشي لمسي رو پشتيبان نكنن اونموقع هس كه كيبورد لازمه
    محتويات هم:كابل يو اس بي،شارژر،قلم ،كيف گوشي با مارك سوني اريكسون البته چرم،خود گوشي،هندزفري به درد نخور،ديگه يادم نيست فك كنم همينا بودن
    براي خريد هم شما به باتري توجه كن كه اصل باشه به خود گوشي و صفحه ي گوشي كه يه موقع كاركرده نباشه البته روشن كن و امتحانش هم بكن راستي يادت باشه در پشت گوشي و دكمه هاش هم نگاه كني لق نباشه البته فرقي نداره چون مال من اول امتحان كردم لقي نداشت ولي از بس در پشت و دكمه ها كار كرد همون روز اول لقيش پيدا شد
    ممنون دوست عزیز

یعنی مموری 8 گیگ نداره .؟ چون من اول های تاپیک خوندم که میگفتن یک مموری 8 گیگ داره

با گذاشتن تو شارژ امکان داره گوشی برگرده مثلا گوشی های که آب رفته داخلش و خاموش کرده رو باید اول خشک کنی بعد باید بگزاری تو حالت شارژ تا برگرده
    حالا شاید گوشی شما بر اثر فشار ایراد سخت افزاری پیدا کرده که باید تعمیر تخصصی بشه مموری هم در بیاری بهتره ولی اکثر تعمیر کارها همون اول مموری و سیم کارت رو تحویلت میدن

شما در حالتی که گوشی به شارژ وصله خاموش روشنش کن در همون حالت هم یکی دو بار باتریش رو در بیار و خاموش روشن کن شاید برگشت.

داره خودمونی میشه payam20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام
    من جدیدا یه موبایل vivaz گرفتم . می خواستم بدونم آپدیت نیاز داره و برای اپدیتش باید چی کار کنم .
    ممنون
    شما آپدیتر سونی اریکسون رو از سایتش بگیرین و باهاش گوشی رو آپدیت کنین
    برای اینکه بدونین نیاز به آپدیت داره یا نه میتونین ستاره-مربع-0000-مربع رو بزنین و اگه ورژن fw گوشی چیزی غیر از R2CA024 بود بدونین که احتیاج داره...
    روش آپدیت هم ساده هست. تو همین انجمن و تاپیک هم به دفعات گفته شده...یه سرچ بزنین پیدا میشه

ظاهرا شما سخت افزار گوشی رو به فنا دادین
    خوب مموری رو دربیارین بدین بیرون ... مشکلش چیه؟ اگه سخت افزاری باشه که کاری از اینجاییها برنمیاد. نرم افزاری هم باشه باز چون سر کسی نیومده نمیدونیم...
    ولی فکر کنم سخت افزاری باشه...
    با لمسی ها نباید بد تا کرد... من همون اولش یه هندزفری بیسیم گرفتم که حتی موقع زنگ خوردن که عجله ای گوشی رو از کیف و جیب در میاریم و گاهی زمین میافته، دیگه درش نیارم...

یعنی مموری 8 گیگ نداره .؟ چون من اول های تاپیک خوندم که میگفتن یک مموری 8 گیگ داره
    داره
    ضد خش و شارژر ماشین و قلم و ....
    بسته بندیهای جدید دستکاری شدن و یه چیزایی رو ازشون برداشتن و یه چیزای ارزونتری رو بهشون اضافه کردن... کابل TV هم دیگه ندارن...
    ضد خش روش هم واسه من در عرض 3 روز خط خطی شد و مجبور شدم عوضش کنم. الان یه ژله ایشو انداختم که چون این شکلیش کمیابه 5 تومنم قیمتشه...اما واقعا ضد خشه...
    Last edited by payam20; 14-08-2010 at 12:44.

12. این کاربر از payam20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

ممنون دوست عزیز

با گذاشتن تو شارژ امکان داره گوشی برگرده مثلا گوشی های که آب رفته داخلش و خاموش کرده رو باید اول خشک کنی بعد باید بگزاری تو حالت شارژ تا برگرده
    حالا شاید گوشی شما بر اثر فشار ایراد سخت افزاری پیدا کرده که باید تعمیر تخصصی بشه مموری هم در بیاری بهتره ولی اکثر تعمیر کارها همون اول مموری و سیم کارت رو تحویلت میدن

شما در حالتی که گوشی به شارژ وصله خاموش روشنش کن در همون حالت هم یکی دو بار باتریش رو در بیار و خاموش روشن کن شاید برگشت.
    اینکارا رو همه رو انجام دادم فایده نداشت
    دیگه قطع امید کردم .عصری میبرم بیرون میدم بلکه درستش کنن
    اره دوست عزیز مموری 8 گیگ همراه با خود گوشی هست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •