تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 153 از 428 اولاول ... 53103143149150151152153154155156157163203253 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,521 به 1,530 از 4277

نام تاپيک: [پشتیبانی] موتور .::UDK Unreal Engine III ::. / آنریل انجین

پروفشنال tovamohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام
    من وقتی که nfringe رو نصب میکنم به ویژوال استدیو اضافه نمیشه؟
    باید چیکار کنم.
    با تشکر
    سلام

این صفحه رو ببین:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    یه جدول اونجا هست. ورژن VS که داری رو ببین چی جلوش نوشته، اگه نوشته بود Required باید اول Visual Studio Shell رو دانلود و نصب کنی.

البته کلا توصیه می کنم بگیرش، رایگان هم هست. منم رو همون زدم.

راستی طریقه ی نصب NFringe رو زیر جدول توضیح داده، چک کن که همون جوری نصب کرده باشی.

اب رو برای داخل بازی می خ.وام
    منظورم مثل بازی های که اسپلیت اسکرین می کنن
    خوب اگه آبو تو Run-Time می خوای فقط همون 2 راه SoftBody و Particle System رو داری. باید ببینی کدوم برا کیس شما طبیعی تر در میاد.

در ضمن کلا بحث سه بعدی سازی یه شبیه سازیه و چیز واقعی تو کامپیوتر برا این قضیه وجود نداره که شما می گی می خوام واقعی باشه پس Cascade رو نگین. در کل اگه لازم شد، از اون استفاده کنی، ازش نترس. یکی از نقاط قوت آنریل انجین Cascade هست.

اسپلیت اسکرین رو هم پست می زنم که همه بخونن.

پس تا بعد.

2. این کاربر از tovamohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض Split Screen

Split Screen - اسپلیت اسکرین

دوستان سلام

حتما تا حالا بازیهایی رو دیدین که صفحه ی بازی رو برای پلیر های مختلف 2، 3 و یا 4 قسمت می کنه که همه بتونن تو یه سیستم و با یه مانیتور بازی کنن. بیشتر بازی های ماشینی و موتوری ازش استفاده می کنن و یه تعدادی هم از بازی های اکشن.

توی بازی های Showcase سایت UDK یه بازی هست به نام Dungeon Defence که از این ویژگی برای بازی استفاده کرده و تا 4 پلیر رو ساپورت می کنه.

در صورتی که می خواین این ویژگی رو برای بازیتون بزارین، توضیحات زیر رو بخونین. فقط یه نکته رو بگم و اون اینکه این پست برای آموزش کامل نیست، صرفا یه راهنما هست برای اینکه از کجا شروع کنین، پس اگه خواستین ازش استفاده کنین باید خودتون جزئیاتشو در بیارین.

خب برای اینکه این قابلیت رو اضافه کنین، نیاز دارین یه کلاس جدید بنویسین که از کلاس GameViewportClient مشتق شده.

تو کلاس مذکور یه Enum هست به نام ESplitScreenType که انواع قابل استفاده رو لیست کرده:

کد:
    تو اون کلاس یه متغیر به نام ActiveSplitscreenType از نوع این Enum تعریف شده. که شما می تونین تو کلاس خودتون هر کدوم از انواع رو خواستین توش قرار بدین.

برای جزئیات بیشتر و مرتبط کردن این کلاس با بازی خودتون حتما باید مثال موجود تو بازی Dungeon Defence رو مطالعه کنین:

کد:
    سورس کامل بازی Dungeon Defence رو می تونین رایگان از اینجا بگیرین:

کد:
    البته حجم این فایل بیش از 400 مگ هست. برای دوستانی که نمی تونن این حجم رو دانلود کنن فایل زیر رو قرار دادم. این فایل حدود 300 کیلو هست و فقط کدهای Unreal Script رو داره که البته برای این آموزش کافیه:

کد:
    سورس رو که دانلود کردین، توی شاخه ی Src\UDKGame\Classes یه کلاس هست به نام DunDefViewportClient که باید کامل مطالعه کنین. البته برای ارتباطش با بازی لازمه به کلاس های دیگه هم یه سری بزنین.

امیدوارم به دردتون بخوره. فعلا بای.
    Last edited by tovamohammad; 17-08-2010 at 16:17.

4. 2 کاربر از tovamohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehrandinio's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ..::تهران::..

پيش فرض

سلام
    وارد کردن انیمیشن از مکس به آنریل چجوریه؟

آخر فروم باز saeed_cpu_full's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    توی هارد كامـپـيـوتـر!!

پيش فرض

سلام
    نحوه وارد کردن انیمیشن از مکس به آنریل چجوریه؟
    با تشکر
    سلام عزیز
    یه بار دیگه هم پرسیده بودی:
    سلام
    وارد کردن انیمیشن از مکس به آنریل چجوریه؟
    آقا محمد جوابتون رو داده بود:
    سلام
    نحوه وارد کردن انیمیشن از مکس به آنریل چجوریه؟
    با تشکر
    سلام

شما تو مکس اول یه اسکلتال مش می سازی، بعد براش انیمیشن درست می کنی. حالا با ActorX از تو مکس، مدل رو اکسپورت کن، فک کنم باید فریم های انیمیشنت رو هم توش مشخص کنی. بعد اون 2 تا فایل بهت میده. یه PSK و یه PSA.

PSK خود مدلته، اول اونو تو آنریل ایمپورت کن. PSA هم انیمیشنات هست، برای اینم توی Content Browser کلیک راست کن و گزینه ی New AnimSet رو بزن. حالا AnimSet ی که ساخت رو باز کن و از منوی اول گزینه ی Import PSA رو بزن و فایلتو بهش بده. روند ایمپورتش سر جمع میشه 1 دقیقه. تست کن، سادست.

تا بعد.

7. این کاربر از saeed_cpu_full بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehrandinio's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ..::تهران::..

پيش فرض

برای کم و زیاد کردن سرعت اتومبیل باید چه کاری انجام داد؟
    اگه میشه با کد مثال بزنید.

آخر فروم باز Vahid67's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    پاي كامپيوتر

پيش فرض

دوستان کسی تاحالا مپ های خود آنریل رو بیلد کرده؟؟؟ من فکر میکنم رمم کم میاره و وقتی 100% میشه ارور میده و از برنامه میپره بیرون .... رمم 2 گیگ هستش ...
    کسی از دوستان اگه تست کرده بگه ....

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

برای کم و زیاد کردن سرعت اتومبیل باید چه کاری انجام داد؟
    اگه میشه با کد مثال بزنید.
    سلام

بستگی داره کد اتومبیلتو چه جوری پیاده کرده باشی.

اگه مثل Geodav رفتی و یا خودت ماشینتو از ماشین های موجود ارث گرفته باشی، MaxSpeed حداکثر سرعت به سمت جلو هست و MaxAngularVelocity حداکثر سرعت چرخش. اگه اینا رو تو کلاس خودت کم و زیاد کنی سرعت کنترل میشه.

اگه هم خودت کد ماشین رو از صفر نوشتی که دیگه به کدت مربوط میشه، مثلا من برای ماشینم یه سری متغیر گذاشتم که باید اینا رو تنظیم کنم:

• MaxSpeed - حداکثر سرعت به سمت جلو
    • RotateSpeed - سرعت چرخش
    • Accel - شتاب
    • BrakeSpeed - سرعت ترمز
    • Friction - اصطکاک
    • ReverseSpeedFactor - فاکتور سرعت دنده عقب

در حالت دوم باید ببینی کدتو چی نوشتی، بر حسب اون متغیر هاتو دستکاری کنی.

تا بعد.
    Last edited by tovamohammad; 18-08-2010 at 20:18.

11. این کاربر از tovamohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

دوستان کسی تاحالا مپ های خود آنریل رو بیلد کرده؟؟؟ من فکر میکنم رمم کم میاره و وقتی 100% میشه ارور میده و از برنامه میپره بیرون .... رمم 2 گیگ هستش ...
    کسی از دوستان اگه تست کرده بگه ....
    سلام وحید جان

الان DM-Deck رو تو بیلد آوریل زدم بیلد بشه، تموم کرد، مشکلی هم پیش نیومد.

یک ساعت طول کشید، Working Set هم تو رم 595 مگ گرفته بود، پس فکر نکنم از رمت باشه، مگه اینکه فضای خالی رمت کمتر از این باشه.

اگه خواستی باز تست کنی، بعد اینکه تموم شد، تو تب اول Swarm Agent برو Log رو بخون، ببین سر چی گیر کرده.

اگه باز برات تکرار شد، قوی ترین احتمالی که می تونم بدم اینه که چنتایی از سکتورای رمت سوخته، این خرابی فقط تو این سطح کار خودشو نشون میده، اگه شک کردی بگو که یه نرم افزار معرفی کنم بهت، رمتو بایت به بایت چک می کنه.

فعلا.

آخر فروم باز Vahid67's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    پاي كامپيوتر

پيش فرض

سلام وحید جان

الان DM-Deck رو تو بیلد آوریل زدم بیلد بشه، تموم کرد، مشکلی هم پیش نیومد.

یک ساعت طول کشید، Working Set هم تو رم 595 مگ گرفته بود، پس فکر نکنم از رمت باشه، مگه اینکه فضای خالی رمت کمتر از این باشه.

اگه خواستی باز تست کنی، بعد اینکه تموم شد، تو تب اول Swarm Agent برو Log رو بخون، ببین سر چی گیر کرده.

اگه باز برات تکرار شد، قوی ترین احتمالی که می تونم بدم اینه که چنتایی از سکتورای رمت سوخته، این خرابی فقط تو این سطح کار خودشو نشون میده، اگه شک کردی بگو که یه نرم افزار معرفی کنم بهت، رمتو بایت به بایت چک می کنه.

فعلا.
    آره رمم که مشکل داره امروز رفتم گارانتی عوض کردمش ولی اینی که گرفته نمیشه با اونی که خودم دارم دوال چنل کرد درصورتی که دقیقا مثل هم هستش حالا فردا دوباره باید برم ببینم چی میشه امشب قرار از یکی از بچه ها رم بگیرم برای تست اگه مشکل از سایز رم ها بود که فردا 2 گیگ دیگه بخرم...

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

آره رمم که مشکل داره امروز رفتم گارانتی عوض کردمش ولی اینی که گرفته نمیشه با اونی که خودم دارم دوال چنل کرد درصورتی که دقیقا مثل هم هستش حالا فردا دوباره باید برم ببینم چی میشه امشب قرار از یکی از بچه ها رم بگیرم برای تست اگه مشکل از سایز رم ها بود که فردا 2 گیگ دیگه بخرم...
    فقط حواست باشه حتما رمی رو که می گیری 24 ساعت نشده تست کن، که اگه خراب بود پس بدی. بله رم نو هم خراب داره، از 5 تا رم آخری که خریدم 2 تاش خراب بوده، ولی اول کار فقط برنامه ی تست تشخیص میده.
    Last edited by tovamohammad; 18-08-2010 at 21:57.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •