من تهران نیستم و خبر ندارم!ممنون. تو تهران کدوم نمایندگی کارای موتور ملی رو خوب انجام میده؟
من تهران نیستم و خبر ندارم!ممنون. تو تهران کدوم نمایندگی کارای موتور ملی رو خوب انجام میده؟
دوستان کسی تهران خبر نداره؟
Last edited by shadows_funeral; 07-10-2012 at 18:51.
سلام بر همگی من هم امروز یه EF7 پایه گازسوز ثبت نام کردم می خواستم بدونم این سمند ها که مولتی پلکس نشدن یعنی همون سیستم سخنگو رو دارن یا نه لطفاً راهنماییم کنید ممنون
بله دوست عزیز داره
سلامی دوباره آقا حکایت این گاز برقی چیه و آیا این ماشینا با گاز روشن میشن یا با بنزین روشن میشن بعد میوفتن روی گاز ( سمند EF7 پایه گازسوز)
ماشین روی بنزین روشن میشه دوست من
بعد میتونید سوخت رو عوض کنید
دوستان کسی میدونه دریچه گاز EF7 پایه گازسوز مدل 91 برقی هست یا مکانیکی ؟ لطفاً راهنماییم کنید ممنون
وقتی استارت میزنید چراغ cng روشن هست ولی خودش روی بنزین استارت میکنه و به صورت اتوماتیک بدون اینکه شما کاری کنید روی گاز کار میکنه در صورتی که بخواهید روی بنزین حرکت کنید یکبار دکمه cng ر و کلید میکنید
سمند ef7 پایه گازسوز دریچه ی گازش برقی هست و لی مدل بنزینیش دریچه گاز مکانیکی داره و استپر
علاوه بر این فرق دیگه ای که این دو مورد با هم دارند اینه که منوفیلد پایه گازسوز آلیاژی از الومینیوم است ولی بنزینی ها پلاستیکیه
های ، دوستان
سمند EF7
من احساس میکنم آمپرها خوب نشون نمیدن مثل آمپر بنزین رویه حالت چشمک زن 150 کیلومتر رفتم و هنوز هم بنزین داخل باک بود ک گاز زدم آیا این درسته ؟!!!
من بیشترین گازی که زدم 13 کیلوگرم بوده ، وقتی تست کردم که مصرف چطوری هست ، هر یک کیلوگرم گاز 20 کیلومتر رانندگی داره و هر 50-40 کیلومتری یک خونه از آمپر گاز کم میشه آیا این درسته ؟
بستگی به جایی داره که دارید رانندگی میکنید ,مصرف شهری و جاده ای اصلا با هم متناسب نیستند مخصوصا وقتی با گاز توی شهر با ef7 حرکت میکنید.
سرعت هم خیلی دخیله
سبز باشید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)