تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 153 از 275 اولاول ... 53103143149150151152153154155156157163203253 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,521 به 1,530 از 2750

نام تاپيک: HTC HD2 اولين گوشي اچ تی سی با پردازنده ۱ گیگاهرتز و ال سي دي 4.3 اينچي

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

سلام یه سوال دیگه
    آیا با این گوشی میشه به صورت dial-up به اینترنت وصل شد؟
    اول باید نرم افزار Microsoft ActiveSync رو روی پی سی نصب کنید . بعد گوشی رو با کابل USB به کامپیوتر متصل کنید و منتظر بمونید تا گوشی و کامپیوتر سینک بشن و ارتباطشون برقرار بشه . بعد هم که با مودم کامپیوتر به اینترنت متصل میشید و بعد از اتصال میتونید با خود گوشی در اینترنت چرخ بزنید (تمام مدت باید کابل متصل باشه و نرم افزار اکتیو سینک هم دستش نزنید ! ) و برنامهء هواشناسیو آپدیت کنید و ...
    اما اگر اینترنت ADSL دارید میتونید با وایرلس به کامپیوتر متصل بشید و اینطوری وب گردی کنید . فکر کنم با وایرلس مصرف باطری کمتر باشه . با کابل که مثل خوره شارژ باطری رو میخوره !
    راستی دوستان یه راهِ بسیار سریع برایِ رفتن به task manager hdki :
    today
    setting
    در نوار پایین صفحه menu رو کلیک کنین بعدش
    all setting
    system
    حالا انگشتتون رو بدارین رو تاسک منیجر و نگه دارین تا یه مربع سفید باز بشه که نوشته move to top
    روش کلیک کنین و بعد خارج نشین
    حالا فقط کافیه رویِ start که در بالایِ صفحه هست کلیک کنین و برین تو تاسک منیجر

به نظرم این سریع ترین راه باشه
    فقط با دو کلیک میرید تو تاسک منیجر
    به نظرتون جایزۀ نوبل میدن برا این چیزا ؟؟؟؟

میخوان با پولش زن بگیرم البته اگه کفاف بده .
    دوست عزیز شما چرا انقدر خودتو عذاب میدی ؟ یه سر به بخش نرم افزارهای پاکت پی سی در همین سایت و انجمنهای دیگه بزن . انواع اقسام نرم افزار ( تسک منیجر و نرم افزار سافت ریست و ... ) برای ویندوز موبایل پیدا میکنی . اگر خواستی pm بده برات لینک بفرستم !
    دوست عزیز لطف کنید و بگویید با چه برنامه ای گوشی خود را فارسی کرده اید . لطف کنید لینک برنامه را قرار دهید
    از آخرین ورژنهای Mobidiv ( ورژن 440 یا 431 ) میتونید استفاده کنید . از Microsoft Arabizer هم به همچنین .

لینک خواستید پیغام خصوصی بدید .

ضمنا لطفا از این نقل قولهای عریض و طویل انجام ندید . یا حداقل لینک عکساشو پاک کنید . شما الان کل صفحه رو با این نقل قولتون پر کردید !!!

2. این کاربر از mohandes بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

سئوالات:

1-باتری من کمتر از یک روز در شارژ اول کارکرد.آیا ممکنه به مرور بهتر بشه؟.البته من پدرشو در آوردم بس که کار کردم.میگن باید دفعه اول چند ساعت اضافه تو شارژ بمونه ولی من نکردم شاید از این بوده

2-این نرم افزار copilot8 که مسیر یابه و روشه که پدر مارو در آورد .نتونستم تریال 15 روزش رو فعال کنم.تا اونجا میرم جلو که میگه ایمیل وارد کنید بعدش جلئو نمیره.جالبش به اینه که بعد می بینی به ایمیل یه دونه کد(رمز) فرستاده.خوب من با این رمز چی کار کنم؟کداکتیویشن که 23 رقمی باید باشه.این رمزه 7-8 رقمه.کجا باید واردش کنم.خواهش میکنم هرکی این رو نصب کرده راهنمایی کنه

3-آریو اقلیم رو نصب کردم و از روی سیدس قسمت map یه سری فایل ظاهرا نقشه رو روی دستگاه ریختم.ولی وقتی برنامه رو باز می کنم و برای لود نقشه مسیر رو بهش نشون میدم هیچ نقشه ای رو نشون نمیده تو همون فولدری که من ریختم که بخواد بازش کنه!راهنمایی لطفا
    1- شارژ منم زود تموم میشه . مخصوصا وقتی به کامپیوتر وصلش میکنم هر چند دقیقه 1 درصد شارژش میپره . البته این 2 روز به نظرم کمی بهتر شده . 2 کار انجام دادم که نمیدونم بخاطر اینها بوده یا ربطی نداشته :
    الف- اون نرم افزار SMS Patch رو پاک کردم . هر دفعه با لود شدن وینمو اینم بالا میومد . ب- اون copilot رو هم پاک کردم !
    ضمنا فایلی به عنوان درایور گرافیکی این گوشی اومده که مصرف باطری رو افزایش میده . اگه از اون استفاده میکنید بعد از هر بار Enable کردن و انجام بازی ، مجددا برید سراغشو Disable ـش کنید .

2- من کلا پاکش کردم بدون اینکه حتی یه بار ازش استفاده کنم ! دیروز سعی کردم ایمیل بهش بدم دیدم ارور میده سریع رفتم و با SKtolls از شرش خلاص شدم . کلی هم حجمش بود ! فکر کنم 140 مگابایت فایل ازش پاک کردم ! در هر صورت به درد من و شما نمیخوره . در ایران فعلا تنها نرم افزاری که میشه مجانی برای مسیریابی پیدا کرد که نقشهء شهرهای ایران هم داشته باشه (نقشهء مسیریاب نه از این نقشه های عکسی که بیشتر اسباب بازین ! ) Garmin Mobile XT هست .

3- من آریو اقلیم ندارم . اما آیا شما برنامه رو رجیستر کردید ؟ اگر جواب مثبته سری به سایت آریو اقلیم بزنید نقشه های شهرها رو برای دانلود گذاشته ببینید حجمشون همونیه که توی سی دی بود ؟ شاید اصلا داخل سی دی چیز دیگریه !

4. این کاربر از mohandes بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

مهدي جون تم گوشي را عوض كردي اين شكلي شده يا رام گوشي را عوض كردي خيلي باحاله...

ميشه يه خورده بيشتر توضيح بدي ممنون
    Last edited by Mojtaba N87; 17-01-2010 at 13:58. دليل: نقل قول بی مورد

کـاربـر بـاسـابـقـه M@hdi-B's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

مهدي جون تم گوشي را عوض كردي اين شكلي شده يا رام گوشي را عوض كردي خيلي باحاله...

ميشه يه خورده بيشتر توضيح بدي ممنون
    یه برنامه هست که بکگراند رو تو تمام تب ها نشون میده. آیکن های اون بالا هم برنامه دارن
    لطفا پست هایه بلند رو مثل این نقل قول نکنین!!!

این گوشی Back Ground عوض کرده!! که کاملا ضایع است !!! نه تم!!
    منظورتو از ضایع متوجه نشدم....به چه حقی به سلیقه دیگران توهین می کنید؟؟؟؟

7. 2 کاربر از M@hdi-B بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Diego's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    In her arms

پيش فرض

فکر کنم با وایرلس مصرف باطری کمتر باشه . با کابل که مثل خوره شارژ باطری رو میخوره !
    1- شارژ منم زود تموم میشه . مخصوصا وقتی به کامپیوتر وصلش میکنم هر چند دقیقه 1 درصد شارژش میپره .
    مگه موقع اتصال usb شارژ نمیشه؟!

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

میخواسته بگه تابلو هست
    احتمالاا اشتباه کرده
    لطفا پستتونو ویرایش کنید

hd2 با صفحه کیبود کامل QWERTY
    لینک عکس ظاهرا ایراد داره
    واسه من که باز نشد
    شما دقت کنید وقتی عکسی میذارید برنامه هم بزارید
    عکس خالی که فایده ای نداره ...
    یه پست هم عکس یه تم گذاشتین
    لینک دانلود تم را هم باید بزارینو یا ضمینه سایت کنین
    در غیر اینصورت پاک میشند
    ویرایش
    گفته بودم پستها را ویرایش کنید
    متاسفانه عمل نشد و پاک کردم
    Last edited by golmohammadi; 18-01-2010 at 15:26.

داره خودمونی میشه vahid2533's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

یه برنامه هست که بکگراند رو تو تمام تب ها نشون میده. آیکن های اون بالا هم برنامه دارن

منظورتو از ضایع متوجه نشدم....به چه حقی به سلیقه دیگران توهین می کنید؟؟؟؟

لطف می کنید بگویید از کدام زبان برای فارسی نوشتن در پیام کوتاه استفاده می کنید که فونت ها درست نوشته میشود مرسی

کـاربـر بـاسـابـقـه M@hdi-B's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

لطف می کنید بگویید از کدام زبان برای فارسی نوشتن در پیام کوتاه استفاده می کنید که فونت ها درست نوشته میشود مرسی
    از کدام زبان برای فارسی نوشتن؟؟؟

دوست عزیز نوشته های فارسی فقط تو sense درست نشون داده می شن...تو اچ تی سی مسیجینگ قاطی پاتی

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

آقا بریم رو بحث داغ باتری.

مال ما که یه روزم کار نمی کنه!! این جوری که میره رو اعصاب که.کی بود می گفت من باهاش 7 ساعت ویدئو دیدم.اگه این جوری بوده باید گوشیش رو ببوسه

لطفا همه نظر بدن که باتریشون چطوریه.

من از پرشین تله کام خریدم که البته این ربطی به نوع باتری نباید داشته باشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

مهدي جون ميشه بگي چطوري دوتاساعت توي تب home گذاشتي

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •