تو لولهای پایین مشخص نمیشه.وقتی به لول بالای 90 رسیدی بهتر میتونی تفاوت رو احساس کنی
تو لولهای پایین مشخص نمیشه.وقتی به لول بالای 90 رسیدی بهتر میتونی تفاوت رو احساس کنی
این mystic
3 یا 4 تا skill داره که هم خودشو هم دیگرانو هیل میکنه attack rate pet هم از ونوم بالاتره walker 0.60
herc0.80
پت mystic 1 هست قویترین pet رو هم تو لول 59 میگیره
هر دو کلاس اسکیل لول 79 و 100 ندارن
جفت کلاسا اسکیلای خوبی برا squad دارن
پت mystic فود هم نمیخواد البته به پای ونوم نمیرسه
رفیقم سیکر برداشته از لول 25 بردش fc الان 40 شده تو 1 روز
Last edited by AliROCK; 06-03-2011 at 20:22.
اون skill های 79 و 100 بعدا اضافه میشه.
ماله tideborn هم یک مدت بعدش اضافه شد.
ماشاااااااااااله چطوری ؟؟؟؟ با hyper ؟؟؟؟ یا چیزاری دیگه هم هست
اره alt همین جوریه الان 55 شده تعداد هم هر چی کمتر exp بیشتر البته اون فقط وای میسه نگاه میکنه چون 1 هیت میشه xD
یادمه یه کلریک لول22 تو snowy village میگفت 200k به یه barb میدم که Fc رو برام solo کنه
از چه لولی میتونیم بریم alt از 25 یا کمتر چون تو لول خیلی پایین هیچی نمیگیری؟
Last edited by AliROCK; 06-03-2011 at 22:20.
بیشترین exp که میشه گرفت تو قسمت head هست که اون یارو لول بالاهه از squad خارج میشه و اینجوری بقیه میتونن کلی exp بگیرن.تو قسمتهای دیگه تقریبا چیزی گیرشون نمیاد.لولش هم مهم نیست.اونچیزی که مهمه اینه که لول اون alt ها نزدیک به هم باشه و اختلافشون با هم از 10 لول بیشتر نباشه.الان ما لول 67 هم داریم توی faction. برای یک عده هم کاسبی خوبی شده،نفری 1 میلیون میگیرن تا head می برن.
این mystic غیر از اینکه pet داره یه جونورایی هم داره کمکش میکنن تو squad برا boss ها خوبه
seeker میگن aoe های قوی داره
سلام من اینو دیشب دان کردمو بازی کردم
ولی رفتم یه جایی تو مپ که غول هاش هلثشون 70000تاس
چجوی تلپورت کنم؟
بعد ایتم هام دارن هی قرمز میشن اونارو چی کار کنم؟
یعنی چی قرمز میشن؟
شاید منظورت اینه کجا repair کنم که پیش هر npc بری ریپیر میکنه
70 k؟ پس world boss ها رو ببینی چی میگی کمشون 7 Mil hp داره
اقا چه حالی داد mystic رو از قصد زدم کشتم خودم خودمو rez کردم
این اسکیلش برا cleric های مادر مرده خوبه که بمیرن کسی نیست rez کنه تا 15 دقیقه هم هست
3 تا mystic بودیم ریختیم سره یه boss 65k hp پوکید باسه2 تا لول 19 1 لول 20
![]()
برای تله پورت یک skill هست که به نزدیکترین شهر یا روستا تله پورتت میکنه.البته 1 ساعت cooldown داره.تو همون skill bar هست.
برای تعمیر ایتمها پیش یکی از فروشنده ها برو(blacksmith ,tailor ,merchant ,jewelcraftman) بعدgoods رو بزن و fix all .البته ایتم باید equip شده باشه تا repair بشه.برای ایتمهای equip نشده اول repair رو بزن و بعد روی ایتم کلیک کن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)