دوست عزيز واسه همه همينطوره.
گويا اين ورژن با استار مشكل داره.
يه ورژن قديمي تر از اين نقشه رو دانلود كن. اون كار ميكنه
دوست عزيز واسه همه همينطوره.
گويا اين ورژن با استار مشكل داره.
يه ورژن قديمي تر از اين نقشه رو دانلود كن. اون كار ميكنه
در مورد ادوب فلش چيزي نميدونم. اگه ميتوني لينكش رو بذار ببينم چشه.
در مورد فول اسكرين هم اگه ميتوني يه بار گوشي رو ريست كن ببين درست ميشه يا نه. نتيجش رو اينجا بگو تا راهنماييت كنم
بچه ها یه اتفاق عجیب از استار
من امروز داشتم با تلفن (بی سیم) با دوستم حرف میزدم بعد بالای گوشیم یه علامت عجیب دیدم که نفهمیدم چیه
خلاصه بعد از قطع کردن تلفن رفتم قسمت answering mashin inbox که یه چیزه عجیبی دیدم!!
صدای ظبط شده دوستم از تلفن!!!!!!!!!!!!!
صدای منم ظبط نشده بود..
قضیه چیه؟؟؟
گوشیه جاسوسی میکنه رو خطهای تلفن؟؟؟![]()
یعنی میگی تو با یه گوشیه دیگه (از طریق خط ثابت و با یک گوشی بی سیم آنتنی) داشتی صحبت میکردی بعد از تموم شدن صحبت قسمت مسیج باکس بخش answering machine مکالمه شمارو که تو یک تلفن دیگه بوده ضبط کرده بوده؟ (البته صدای دوستتونو)
اونوقت کیفیتش خوب بود این ضبط صدا؟ میشه یه بار دیگه هم دقیقا کاری که کردی و انجام بدی و ببینی بازم ضبط میکنه یا نه؟
آخه باز اینکه مثلا صدای اون شنیده بشه از تو گوشی چون امواج رادیویی هست یه چیزی ، ولی اینکه گوشی خودکار ورداره اون صدارو تو قسمت منشی تلفنی ضبط کنه ....
===================
راستی فلش پلیر برای جاوا نداریم دوست عزیز که جدا نصب بشه ، ولی روی خود گوشیت یه نسخه اولیه پیش فرض هست که میتونی باهاش فایلهای swf رو باز کنی ولی نمیتونی رو دکمه های داخل کلیپ کلیک و ... کنی
===================
یعنی واقعا کسی نمیدونه 120 این گوشیو میخرن یا نه؟
بعد اینکه من 4 ساله گوشی نفروختم ، هنوزم موقع خریدن میگن 1 روز باید گوشی اونجا بمونه تا تست باطری و غیره بکنن؟ (برای همین استار منظورمه) ، من اگه بتونم 120 بفروشم پولم جور میشه N97 بخرم
===================
اره دوست عزیز دقیقا همین اتفاق افتاده
کیفیتشم خیلی خویه
قبلشم یه علامت یالای گوشی کنار باتری اومده بود که خیلی عجیب بود یه علامت تعجب هم داشت!!!
واقعا همچین چیزی رو میشه باور کرد ؟؟؟ خیلی عجیبه !!
قضیه ما مثه این فیلما شده که یه اتفاق عجیبی برا یکی میوفته به هر کی میگه کسی باور نمیکنه
راستش باورش برا خودمم سخته اما واقعا اتفاق افتاده
اینم یه بازی همراه با شتاب سنج!!!
خودم تست کردم جواب داد
کد:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من دارم با نهایت فشار ال سی دی رو فشار میدم ... اما همچین چیزی ندیدم . گوشیم محافظ ال سی دی داره اما قبلش هم اینطوری نبود .
مدل مال من هم 5233 هست و با بقیه فرقی نداره .
شاید محافظ من تاثیر گذار بوده باشه .
بچه ها من یه فریم ور دارم که میشه روش تم اد کرد اما مال اروپای شرقی اگه خواستید بگید بزارم
You can delete all the standard content;
added a large number of useful applications;
removed all garbage
deleted "mobile coupon" (with tips);
added saver;
added a gray theme ";
add useful widgets;
increased heap-memory for Java applications
گوشیمو برای بار اول که به PcStudio وصل کردم شناخت اما وقتی دوباره حذفش کردم و ریختم دیگه نمیشناسه چه کار کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)