خوب منم بازیرو تمام کردم...
دیگه دستم نمیره بازی که از حد و اندازه این بازی پایینتر باشه بکنم...
خداییش به نظره بازی خیلی زیبایی بود صحنه های اکشنش مخصوصا کشتن با Q خیلی حال میداد همچنین کنترل سم نسبت به نسخه های پیشین خیلی بهتر و رونتر شده بود...
زیبایی های چهره پردازی مخصوصا چهره خوده سم خیلی به چشم میومد همچنین وقتی میخواست کسی شکنجه کنه وقتی کنار مثل در ماشین یا میز میرفتی نحوه ی شکنجش فرق میکرد که خیلی خوب کار شده بود خون رو دیواراپاشیده میشد و داستان بازی هم خوب بود...
تو کل این بازی به دوتا اشکال برخوردم 1.بازی خیلی کوتاه بود 2.کلت تیر بی نهایت بود که خیلی بازی ساده کرده بود که اگر این دوتا مشکل نداشت به نظرم خیلی بازی جذابتری میشد...
یکچی دیگه یکی از نکته های جذاب بازی تبدیل شدن بازی به فیلم بود مخصوصا آخر فیلم که سم تیر میخوره توسط دختره و باید ما راه بریم زیبا ساخته شده بود
بازی یکبار تموم کردم آخرش یارو رو اول به دستاش تیر زدم و بعد کشتم دومین بارتیر نزدم و نکشتمش گفتم شاید آخر بازی عوض بشه شاید حداقل یک مرحله دیگه بتونم این بازی زیبا رو برم ولی نشد دیگه دختره دخل مرده رو به جای من آورد...هههههههه
---------- Post added at 04:45 AM ---------- Previous post was at 04:42 AM ----------
بعد مرحله لیزر حدود 3 یا 4 تا مرحله اگر اشتباه نکنم باید مونده باشه![]()