دوستان بازی برای xbox 360 اومده؟
دوستان بازی برای xbox 360 اومده؟
نخسه pc با کنسولی بازم فرق داره ؟؟؟ خدایی اخرت بازی فقط فیفا![]()
سلام
چرا تاپیک منتقل نمی شه ؟ باز یکه منتشر شده. البته برای pc بازها زیاد هم مطلوب نیست و اصلا نخرن خیلی بهتره.
چرا ؟ برای pc بازها مطلوب نیست
من منظورم فقط نسخه pc بود
كنسول مال بچه هاست بابا جان ... كنسول چيه
اينم مدرك : اميدوارم اينو قبول داشته باشي كه تنها سايتي كه امتيازاش واقعا درسته gamespot پس ديگه جاي بحثي نمي مونه
![]()
Last edited by MB3d; 26-09-2009 at 20:47.
نسخه اصله و برای دانلود هم گذاشته شده
کرک Razor هم براش اومده
من لینک مستقیم از سایتهای ایرانی هم دارم اگه کسی میخواد واسه دانلود بگه تا آخر سب براش میذارم
26 پارت 200 مگابایتی و 1 پارت 76 مگ
بالاخره بازی نسخه رسمیش اومده؟ اگه آره چرا لینک نمیدین؟
لینک ها تا 2هفته فعال هستند
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدپسورد فایلهاکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم یه سری لینک دیگه واسه دانلود بازی با کرک رازور
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من گیج شدم میترسم بخرم اونوقت خراب در بیاد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)