خواهش ميكنم سري 4 هست فكر ميكنم ولي 5 اره من هم نديدم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خواهش ميكنم سري 4 هست فكر ميكنم ولي 5 اره من هم نديدم
خواهش میکنم
به نظر من در تصاویر sd شما نمیتونی بین یک مدل 3میلیونی و یک مدل 1.5 میلیونی به اندازه1.5 میلیون اختلاف پیدا کنی.چون از نظر منبع کیفیت نداره.مثل اینکه شما یک ماشین 50 میلیونی بخری بعد اندازه یه پراید ازش کار بکشی.
اگر الان یا در آینده قصد دیدن اچ دی یا گیم داری که حتما بخر مبارکت باشه ولی اگر همش میخوای sd ببینی که ارزششو نداره.ببخشید زیاد حرف زدم .سوالی بود در خدمتم(البته با اجازه اساتید)
سلام
دوستان از بین این دو مدل کدوم رو پیشنهاد میکنید؟
1. LA40B579
2. LA40C575
برام کیفیت تصویر مهمه نه امکانات جانبی مثل USB و امثال اینها...
سلام عزيز
كاملا تجربي ميگم فكر ميكنم كمي رنگها در سري c شسته رفته تر هست و كنتراست بهتري دارند
با سلام
آیا کسی دفترچه راهنمای فارسی تلویزیون EX500 سونی دارد یا خیر؟
با سلام خدمت دوستان و اساتید گل یکی از اقوام میخواد یه تلویزیون بگیره و از من خواست که تو خریدش کمک کنم منم گفتم بیام از شما اساتید راهنمایی بگیرم.بودجش 1200 تا 1500 هست میخواد کیفیت تصاویر تلویزیونش برای دیدن تصاویر کانالهای ایران با آنتن معمولی خوب باشه و امکان پخش فیلم از طریق USB رو هم داشته باشه.یکی از مشکلاتی که داره اینه که تازه یه میز تلویزیون از این MDF ها گرفتن و نمیتونه پس بده یعنی تو انتخاب سایز تلویزیون آزاد نیست خودش 40 میخواست ولی با توجه به این که من امروز رفتم خونش و سایز میزش رو گرفتم فکر نکنم بتونه 40 بگیره. سایز میزشم اینه:ارتفاع 67.5 و طول92 و فکر نکنم بتونه سایز 40 رو بگیزه و بهترین سایزی رو که میتونه برای میزش بگیره فکر کنم 37 هست(چون سایز 37 B690 سامسونگ 92 در 66 است) ولی مطمئن نیستم شاید 40 ای باشه که بخوره به میزش.حالا با این توضیحاتی که دادم بهترین تلویزیونی که میتونه بگیره چیه؟ اینم بگم که براش برند اهمیت نداره.
توي تاپيكش عنوان كن بچه ها اونجا احتمال داره داشته باشند:
سلام
یه ال سی دی میخوام که با usb بتونه فیلم پخش کنه و کیفیتش هم خوب باشه
خودم این مدل رو پیدا کردم ، 32C475
چطوره ؟ توی این رنچ قیمت چیز بهتری هست
یه مدل دیگه که البته گرونتر هم هست ، 32B690
که فول اچ دیه...
ممنون میشم نظرتون رو بگین و اینکه توی برندهای دیگه چیز به درد بخوری توی رنج قیمت اینا هست؟( البته ال جی نباشه لطفا )
-با توجه بي اينكه ميخواين از USB پخش بشه قاعدتا بايد با سام فكر كنيد
-نظر من اين هست
ببينيد 32C550 هست تو بازار قيمتش مناسب تر هست نسبت به B650 اون رو تهيه كنيد
-در غير اين صورت من B650 رو پيشنهاد ميدم
---------- Post added at 05:16 PM ---------- Previous post was at 05:14 PM ----------
-تصاوير SD خوب و UPSCALING عالي
-USB MOVEI
مشخصاتي كه انتخاب كردين باز هم بر ميگرده به سامسونگ البته به نظر من
بستگي به قيمت مد نظرتون داره
C550
C650
سی 550 یا سی 650 32 یا 37 اینچ دارند؟ یا نه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)