تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 153 از 215 اولاول ... 53103143149150151152153154155156157163203 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,521 به 1,530 از 2144

نام تاپيک: Assassin's Creed II

کاربر فعال انجمن های فوتبال EngineeR EhsaN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

نه مثل اینکه صرف نظر کردند از ساخت بازی assassin's creed 3 WWII نمیخوان موضوعش توی جنگ جهانی بشه
    منبع
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سازنده ی اصلی assassin's creed از این بازی و از UBI SOFT استئفا داده و گفته آخر brother hood قراره شک بده بهتون (من که فکر می کنم قراره اتزیو بمیره )

احتمالا جای اون اتزیو با اون پسره که اسمشو نمیدونم عوض میشه!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

help
    من توی مرحله تمرینی گیر کردم نمیدونم کدوم دکمه رو بزنم

آخر فروم باز لوگان's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

دوستان یه راهنمایی لطفا. من اون مرحله انزیو ریش در میاره و اون یاروش گم میشه بعد کلی غلامت تعجب میاد که باید تو هر کدوم یکی رو بکشی اونجا که یکی تو کشتیه و میگه بدون اینکه بفهمن بکشیش موندم اصلا نمیدونم چی کار کنم . راهنمایی لطفا

کاربر فعال فلسفه A.M.D.D.E.V.I.L's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Void

پيش فرض

باید یکی یکی اون ها رو بدون این که دیده بشی بکشی و البته بعضی هاش اشکالی نداره اگه دیده بشی واسه اونی که توی کشتی هست برو به زیر آب
    و شنا کن برو به پشت کشتی و سمت چپ بالای کشتی از طرف پشت که نگاه کنی 1 گارد هست که هی میاد رد میشه باید بدون هیچ جلب توجهی اونو زود assassinate کنی و وقتی گاردی که توی اونطورف هست رفت بپری روی کشتی و اون دو تا گاردی که کنار هم وایستادن رو زود double assassinate کنی همزمان بمیرن بعد بپر روی سکویی که جلوی اونها هست و زیرت باید اون تاچر عوضی رو ببینی دیگه مهم نیست دیده بشی یا نه زود روش هدف گیری کن و بپر جونشو بگیر
    Last edited by A.M.D.D.E.V.I.L; 29-06-2010 at 23:03.

5. این کاربر از A.M.D.D.E.V.I.L بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

باید یکی یکی اون ها رو بدون این که دیده بشی بکشی و البته بعضی هاش اشکالی نداره اگه دیده بشی واسه اونی که توی کشتی هست برو به زیر آب
    و شنا کن برو به پشت کشتی و سمت چپ بالای کشتی از طرف پشت که نگاه کنی 1 گارد هست که هی میاد رد میشه باید بدون هیچ جلب توجهی اونو زود assassinate کنی و وقتی گاردی که توی اونطورف هست رفت بپری روی کشتی و اون دو تا گاردی که کنار هم وایستادن رو زود double assassinate کنی همزمان بمیرن بعد بپر روی سکویی که جلوی اونها هست و زیرت باید اون تاچر عوضی رو ببینی دیگه مهم نیست دیده بشی یا نه زود روش هدف گیری کن و بپر جونشو بگیر
    خوب چجوری دیده نشم. میرم از بغل کشتی آویزون هم میشم میکشمون پایین باز دیده میشم. روی کشتی هم نمیتونم برم بکشمشون فقط اون 2 تا که اون جلو رو اسکله وایسادن رو میکشم و اون یارو کمان داره که راه میره. بقیه که روی کشتی هستن رو اصلا نمیتونم بکشم. چه جوری بکشمشون.

آخر فروم باز molaali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    همين نزديكي

پيش فرض

خوب چجوری دیده نشم. میرم از بغل کشتی آویزون هم میشم میکشمون پایین باز دیده میشم. روی کشتی هم نمیتونم برم بکشمشون فقط اون 2 تا که اون جلو رو اسکله وایسادن رو میکشم و اون یارو کمان داره که راه میره. بقیه که روی کشتی هستن رو اصلا نمیتونم بکشم. چه جوری بکشمشون.
    اگه از كنار كشتي بكشونيشون پايين نمي فهمن مگه نزديك هم باشند وقتي رفتي روي عرشه مي توني از بمب دود زا نيز استفاده كني. تا اونا گيج مي شن و سرفه مي كنند كار هدف رو تموم كني

8. این کاربر از molaali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه َalireza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من خودم اینجوری ردش کردم:
    گفتم هرچی بیشتر بکشم بهتر
    یه طرف کشتی دو گارد هستن که اگه از سمت اسکله نگاه کنی یکی میره چپ یکی راست
    اونطرف کشتی هم همینطور
    من میپرم تو آب میرم اون طرف کشتی
    اون 2 نفری که میان اونجایی که نرده نداره رو میکشم
    بعدش میرم پشت کشتی.2 نفر باید به سمت من نگاه کنن و حی حرکت کنن به سمت جلوی من و به سمت من
    یکیشون رو که قبلا کشتم پس یکی میمونه
    اونو میکشم میرم تو کشتی اون دو نفری که بالا هستن رو سریع میکشم و میپرم پایین چون تبرزنا یه نیم نگاهیشون به من میفته
    یه چیز جالب تو مرحله اینکه بعد اینکارایی که الان من کردم کمانداره داره در جا میزنه!میرم اونم از تو آب میکشمش
    حالا فقط 5 نفر موندن
    تبرزنا دو نفر جلوی کشتی و اونی که هی میره و میاد
    اونو نمیتونم بکشمش چون تبرزنا منو میبینن پس بر میگردم بالای کشتی و یارو رو میکشم
    به همین سادگی به همین خوشمزگی
    ------------------------------------------
    خلاصه تو این مرحله مرو باید بندازه تو آب بجز اونایی که 2 تایی میکشیشون
    ----------------------------------------------------------------------
    من از این بازی خیلی خوشم اومد چون تو بعضی مراحلی که نباید دیده میشدم یه کارایی کردم که خودم فکر کردم assassin شدم
    یه فکرایی به سرم میز که نگووووووووو

10. این کاربر از َalireza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

دوستان ممنون از راهنماییاتون من اون مرحله رو رد کردم. اول 6 تا گلوله خریدم بعد اون یارو که رو اسکله هی را میره رو کشتم بعد اونا سه چار تایی اومدن پایین اونا رو هم با تیر کشتم بعد خود یارو اومد رو اسکله اونم با تیر کشتم. خیلی راحت. از جام هم تکون نخوردم.

حالا تو یه مرحله دیگه گیر کردم. اونجا که عموهه به ازیو میگه بور لئوناردوداوینچی رو ببین همون جا که تمام codex ها رو جمع کردیم. اون وقت این یارو لئوناردو رو از کجا گیر بیارم؟

داره خودمونی میشه mamaloo_shz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

حالا تو یه مرحله دیگه گیر کردم. اونجا که عموهه به ازیو میگه بور لئوناردوداوینچی رو ببین همون جا که تمام codex ها رو جمع کردیم. اون وقت این یارو لئوناردو رو از کجا گیر بیارم؟
    اگر همه کدکس ها رو دارین، لئوناردو باید توی ویلای عموهه باشه !
    همونجا که خواهرش هم هست و پول ها جمع میشه اونجا ... 1 گوشه داره نقاشی میکشه واسه خودش !

13. این کاربر از mamaloo_shz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه pooyakhaste's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    rook island

14 کمممممممممک

سلام. بچه ها من کمک میخوام
    من قبلا یه شمشیر خیلی خوب از آهنگری خریده بودم. بعدش همینجوری دوباره رفتم آهنگری که یک تبر بخرم که خیلی خوب نبود. حالا هر کاری میکنم اون شمشیر قبلیم رو نمیتونم استفاده کنم حتی نمی تونم دوباره برم بخرمش. تورو خدا بگید چیکار کنم که بتونم از اون شمشیر قبلیه دوباره استفاده کنم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •