احتمالا جای اون اتزیو با اون پسره که اسمشو نمیدونم عوض میشه!
احتمالا جای اون اتزیو با اون پسره که اسمشو نمیدونم عوض میشه!
help
من توی مرحله تمرینی گیر کردم نمیدونم کدوم دکمه رو بزنم
دوستان یه راهنمایی لطفا. من اون مرحله انزیو ریش در میاره و اون یاروش گم میشه بعد کلی غلامت تعجب میاد که باید تو هر کدوم یکی رو بکشی اونجا که یکی تو کشتیه و میگه بدون اینکه بفهمن بکشیش موندم اصلا نمیدونم چی کار کنم . راهنمایی لطفا
باید یکی یکی اون ها رو بدون این که دیده بشی بکشی و البته بعضی هاش اشکالی نداره اگه دیده بشی واسه اونی که توی کشتی هست برو به زیر آب
و شنا کن برو به پشت کشتی و سمت چپ بالای کشتی از طرف پشت که نگاه کنی 1 گارد هست که هی میاد رد میشه باید بدون هیچ جلب توجهی اونو زود assassinate کنی و وقتی گاردی که توی اونطورف هست رفت بپری روی کشتی و اون دو تا گاردی که کنار هم وایستادن رو زود double assassinate کنی همزمان بمیرن بعد بپر روی سکویی که جلوی اونها هست و زیرت باید اون تاچر عوضی رو ببینی دیگه مهم نیست دیده بشی یا نه زود روش هدف گیری کن و بپر جونشو بگیر
Last edited by A.M.D.D.E.V.I.L; 29-06-2010 at 23:03.
خوب چجوری دیده نشم. میرم از بغل کشتی آویزون هم میشم میکشمون پایین باز دیده میشم. روی کشتی هم نمیتونم برم بکشمشون فقط اون 2 تا که اون جلو رو اسکله وایسادن رو میکشم و اون یارو کمان داره که راه میره. بقیه که روی کشتی هستن رو اصلا نمیتونم بکشم. چه جوری بکشمشون.
اگه از كنار كشتي بكشونيشون پايين نمي فهمن مگه نزديك هم باشند وقتي رفتي روي عرشه مي توني از بمب دود زا نيز استفاده كني. تا اونا گيج مي شن و سرفه مي كنند كار هدف رو تموم كني
من خودم اینجوری ردش کردم:
گفتم هرچی بیشتر بکشم بهتر
یه طرف کشتی دو گارد هستن که اگه از سمت اسکله نگاه کنی یکی میره چپ یکی راست
اونطرف کشتی هم همینطور
من میپرم تو آب میرم اون طرف کشتی
اون 2 نفری که میان اونجایی که نرده نداره رو میکشم
بعدش میرم پشت کشتی.2 نفر باید به سمت من نگاه کنن و حی حرکت کنن به سمت جلوی من و به سمت من
یکیشون رو که قبلا کشتم پس یکی میمونه
اونو میکشم میرم تو کشتی اون دو نفری که بالا هستن رو سریع میکشم و میپرم پایین چون تبرزنا یه نیم نگاهیشون به من میفته
یه چیز جالب تو مرحله اینکه بعد اینکارایی که الان من کردم کمانداره داره در جا میزنه!میرم اونم از تو آب میکشمش
حالا فقط 5 نفر موندن
تبرزنا دو نفر جلوی کشتی و اونی که هی میره و میاد
اونو نمیتونم بکشمش چون تبرزنا منو میبینن پس بر میگردم بالای کشتی و یارو رو میکشم
به همین سادگی به همین خوشمزگی
------------------------------------------
خلاصه تو این مرحله مرو باید بندازه تو آب بجز اونایی که 2 تایی میکشیشون
----------------------------------------------------------------------
من از این بازی خیلی خوشم اومد چون تو بعضی مراحلی که نباید دیده میشدم یه کارایی کردم که خودم فکر کردم assassin شدم
یه فکرایی به سرم میز که نگووووووووو![]()
دوستان ممنون از راهنماییاتون من اون مرحله رو رد کردم. اول 6 تا گلوله خریدم بعد اون یارو که رو اسکله هی را میره رو کشتم بعد اونا سه چار تایی اومدن پایین اونا رو هم با تیر کشتم بعد خود یارو اومد رو اسکله اونم با تیر کشتم. خیلی راحت. از جام هم تکون نخوردم.
حالا تو یه مرحله دیگه گیر کردم. اونجا که عموهه به ازیو میگه بور لئوناردوداوینچی رو ببین همون جا که تمام codex ها رو جمع کردیم. اون وقت این یارو لئوناردو رو از کجا گیر بیارم؟
اگر همه کدکس ها رو دارین، لئوناردو باید توی ویلای عموهه باشه !
همونجا که خواهرش هم هست و پول ها جمع میشه اونجا ... 1 گوشه داره نقاشی میکشه واسه خودش !![]()
سلام. بچه ها من کمک میخوام
من قبلا یه شمشیر خیلی خوب از آهنگری خریده بودم. بعدش همینجوری دوباره رفتم آهنگری که یک تبر بخرم که خیلی خوب نبود. حالا هر کاری میکنم اون شمشیر قبلیم رو نمیتونم استفاده کنم حتی نمی تونم دوباره برم بخرمش. تورو خدا بگید چیکار کنم که بتونم از اون شمشیر قبلیه دوباره استفاده کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)