سلام
چند خريدي ؟ منم ميخوام همين مدل رو بخرم . ميشه ريتي كه ويندوز 7 بهش ميده رو بذاري ممنون
سلام
چند خريدي ؟ منم ميخوام همين مدل رو بخرم . ميشه ريتي كه ويندوز 7 بهش ميده رو بذاري ممنون
سلام
دوستان کسی چیزی در مورد لپ تاپهای Asus U45 و Asus U33
میدونه؟ کانفیگهای مختلف و قیمتهاشونو میخوام.
ممنونم.
وقتي مستقيم نگاش مي كني چي ؟
راستي blueray و wimax داره ؟
![]()
سلام
دوستان من بعد از کلی تحقیق بالاخره asus رو انتخاب کردم مطمئن هم هستم عالیه.من کلا با asus حال می کنم.مادربورد،گرافیک و ...
من واسه خودم و دوستم میخوام بخرم.واسه خودم بین n61jq و n82jq دو دلم .واسه دوستم هم می خوام k42jc بخرم.خودم زیاد وزن و اینا واسم مهم نیست ولی اگر تفاوت n61 و n82 فقط مانیتور باشه ترجیح میدم 82 بخرم. من شنیدم کیفیت مانیتورش جالب نیست و دمای بالایی داره و همچنین شارژش جالب نیست ایا واقعا همینطوره؟اگر اینطوره که n61 میگیرم.
در مورد k42jc هم خییل وسواس دارم چون برای دوستم هست و رودروایسی و این حرفا کلا میخوام یه چیز خوب براش بگیرم.مشکلی چیزی نداره؟من که بدی نشنیدم ازش فقط توی این انجمن در مورد براق بودن مانیتور و این چیزا دیدم ایا واقعا اذیت می کنه مانیتورش؟در ضمن کارت گرافیکش میدونم خیلی قوی نیست ولی نمیخوام هم ضایع باشه حداقل بازیهارو روی medium اجرا کنه
کلا ممنون میشم هرچی در مورد این 2 تا مدل میدونین بگین
Last edited by mohsenp910; 24-10-2010 at 23:13.
سلام،
ببین من اگه گفتم براق هستش دیگه به اون معنی نیست که مشکل بزرگیه، من زیادی حساسم،
مستقیم نگاه کردنی خوبه، تازه، خیلی ها اینو مزیت میدونن، همینطور این طلق که میگم حالت محافظ هم داره، یعنی ال سی دی اصلی زیر این طلقه، پس مطمئن باش مشکل به حساب نمیاد، مونده تو چطور بهش نگاه کنی.
مدل N61JV بلوری نداره، ولی مدل N61JQ داره،
WIMAX که ربطی به لپ تاپ نداره، ولی WI-FI داره.
سلام دوستان
آخرين قيمت n61jq رو كسي داره ؟
بعضی از مدلهای سری N61 دارای WiMax هم هستند.
رامین![]()
جواب؟![]()
سلام بکس.
دیروز یک عدد asus g51jx 3d خریداری شد.ایشالله بهترش نصیب همتون بشه.پروردگاریه واسه خودش!
---------- Post added at 07:33 PM ---------- Previous post was at 07:32 PM ----------
سلام بکس.
دیروز یک عدد asus g51jx 3d خریداری شد.ایشالله بهترش نصیب همتون بشه.پروردگاریه واسه خودش!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)