تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 153 از 174 اولاول ... 53103143149150151152153154155156157163 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,521 به 1,530 از 1736

نام تاپيک: راه حل مشکل عدم شناسایی هارد و ظرفیت 0 در مکستور Diamond Max 22 و سیگیت 7200.11 و هارد های مشابه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

با سلام ، من یه هارد اکسترنال سیگیت tb 1 با مشخصات : sn: na4268kw ,seagate expansion portable drive, model: srd00f1 دارم ،درحالیکه به کامپیوتر وصل بود به خاطر هنگ کامپیوتر ریست کردم وقتی سیستمم بالا اومد دیگه اونو نشناخت ، تو disk managment هم چک کردم خبری ازش نبود ، تو کامپیوترهای دیگه همین حالتو داره اصلا به عنوان هارد وقتی به usb وصل میشه سیستم نمیشناستش.وقتی وصل میکنم چراغش چشمک میزنه و موتورش می چرخه ولی شناسایی نمیشه. هم اینکه عکس و فیلمهای خانوادگی دارم میترسم بدم بیرون واسه تعمیر هم اینکه اطلاعاتشو نیاز دارم ، راهی نداره خودم بتونم یه جورایی ردیفش کنم،تو رو خدا کمک کنید.ممنون.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

سلام
    دوستانی که هاردشون این مدل بوده MAXTOR STM3500320AS و نتونستند سایت دانلود آپدیت firmware رو پیدا کنند میتونند به این لینک برند
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    در این سایت سه نوع فایل برای آپدیت firmware وجود داره که شما باید پایینی یعنی سومی رو دانلود کنید که به راحتی دانلود میشه بعد از دانلود هم به همون روشی که در سایت توضیح داده میتونید firmware هاردتون رو آپدیت کنید اگه سوال دیگه ایی داشتید این id من در یاهو هستش majid13590425 خوشحال میشم بتونم راهنمایی کنم، بچه قم هستم 33 ساله، شغل من در زمینه سخت افزار و نرم افزار کامپیوتر هست
    موفق باشید.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

سلام
    دوستانی که هاردشون این مدل بوده MAXTOR STM3500320AS و نتونستند سایت دانلود آپدیت firmware رو پیدا کنند میتونند به این لینک برند
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    در این سایت سه نوع فایل برای آپدیت firmware وجود داره که شما باید پایینی یعنی سومی رو دانلود کنید که به راحتی دانلود میشه بعد از دانلود هم به همون روشی که در سایت توضیح داده میتونید firmware هاردتون رو آپدیت کنید اگه سوال دیگه ایی داشتید این id من در یاهو هستش majid13590425 خوشحال میشم بتونم راهنمایی کنم، بچه قم هستم 33 ساله، شغل من در زمینه سخت افزار و نرم افزار کامپیوتر هست
    موفق باشید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

من یه هارد یه تراداشتم سیگیت اویل وسط بازیهای سنگین داغ میکردبعدبالانیومد وبعد شناخته نشد دوجادرتهران رفته زیر تعمیرکارگفته تعمیربشو نیست آیاازهمین قبیله یادرست بشو نیست ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه MJHamed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    خونمون؟!...خونتون؟!...

پيش فرض

من یه هارد یه تراداشتم سیگیت اویل وسط بازیهای سنگین داغ میکردبعدبالانیومد وبعد شناخته نشد دوجادرتهران رفته زیر تعمیرکارگفته تعمیربشو نیست آیاازهمین قبیله یادرست بشو نیست ؟
    مدل دقیق هارد شما چیست...!!؟
    موتور هارد کار میکنه ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام
    دوستان من یه هارد مکستور ساتا 2 7200 دور دارم که توسط ویندوز پارتیشن بندی کرده بودمو 2 تا درایو داشت که یه 50 گیگ و یه 248 گیگ بود که تو 50 اول ویندوز 7 نصب کرده بودم و روی پارتیشن دوم 214 گیگشو فیلم داشتم
    حالا هارد رو چند روز پیش فروختم به یه بنده خدایی تو مشهد(خودم تهرانم) کافی نت داره الان که میخواد هارد روش ویندوز بریزه میگه یکی از سیستمهام که موقع نصب ویندوز اصلا هارد رو نمیشناسه و یکی دیگه از سیستمهام هارد رو میشناسه ولی موقعی که میخوای تو ویندوز پارتیشن هاشو ببینی حجمشو 3.5 گیگ بیشتر نشون نمیده ....
    اینم بگم که من هارد رو رو سیستم دیگه هم تو همین تهران رو سیستم دوستم تست کردم کامل میشناختو حتی اطلاعاتشم کپی کردم رو سیستم دوستم اینم بگم که مادر بورد من مدلش
    asus p5p43td
    هست و مدل مین یکی از سیستمای این بنده خدا تو مشهد
    giga GA/P31

دوستان خیلی ضروریه خواهشان اگه کسی میتونه مشکلو حل کنه بهم بگه یا شماره تماس بهم بده بهش زنگ بزنم

اینا رم رو خود هارد نوشته بود که ازشون عکس گرفتم
    maxtor diamondmax 22
    stm3320614as
    sata 320 gig
    firmware:mc1h
    Last edited by reza_ghamgin2006; 06-01-2014 at 16:49.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام
    دوستان من یه هارد مکستور ساتا 2 7200 دور دارم که توسط ویندوز پارتیشن بندی کرده بودمو 2 تا درایو داشت که یه 50 گیگ و یه 248 گیگ بود که تو 50 اول ویندوز 7 نصب کرده بودم و روی پارتیشن دوم 214 گیگشو فیلم داشتم
    حالا هارد رو چند روز پیش فروختم به یه بنده خدایی تو مشهد(خودم تهرانم) کافی نت داره الان که میخواد هارد روش ویندوز بریزه میگه یکی از سیستمهام که موقع نصب ویندوز اصلا هارد رو نمیشناسه و یکی دیگه از سیستمهام هارد رو میشناسه ولی موقعی که میخوای تو ویندوز پارتیشن هاشو ببینی حجمشو 3.5 گیگ بیشتر نشون نمیده ....
    اینم بگم که من هارد رو رو سیستم دیگه هم تو همین تهران رو سیستم دوستم تست کردم کامل میشناختو حتی اطلاعاتشم کپی کردم رو سیستم دوستم اینم بگم که مادر بورد من مدلش
    asus p5p43td
    هست و مدل مین یکی از سیستمای این بنده خدا تو مشهد
    giga GA/P31

دوستان خیلی ضروریه خواهشان اگه کسی میتونه مشکلو حل کنه بهم بگه یا شماره تماس بهم بده بهش زنگ بزنم

اینا رم رو خود هارد نوشته بود که ازشون عکس گرفتم
    maxtor diamondmax 22
    stm3320614as
    sata 320 gig
    firmware:mc1h
    دوستان یکی نیست کمک کنه
    راستی اگه باید اپدیت بشه لطفا لینک اپدیت مخصوص این هاردمو هم بهم بدیدو یه توضیح هم بدید که چطوریه
    اموزش صفحه اول تاپیک لینکش پاک شده یا خرابه

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    خونمون؟!...خونتون؟!...

پيش فرض

دوستان یکی نیست کمک کنه
    راستی اگه باید اپدیت بشه لطفا لینک اپدیت مخصوص این هاردمو هم بهم بدیدو یه توضیح هم بدید که چطوریه
    اموزش صفحه اول تاپیک لینکش پاک شده یا خرابه
    پ.خ چک شود

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    خونمون؟!...خونتون؟!...
    Last edited by MJHamed; 06-01-2014 at 23:07.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

یک پرسشی دارم که بعید است جوابش را بدانید چون با شرکت سازنده و فرومهای با کلی آدم خوره کامپیوتر مطرح کردم و همه عاجز ماندند.
    یک هارد اکسترنال یک ترابایت سی گیت داشتم بدسکتور گرفته بود منم سیم برق رو کشیدم چک دیسک کنه بدسکتور رو پاک کنه اما همه پارتیشن ها رو چک کرد و اکسترنال رو خیر. بعد وصلش کرد با ساتا به طور اینترنال بعدش که رفتم توش دیدم کامپیوتر هنگ کرد مجبور شدم ریست کنم بعدش الان تو بایوس میشناسه و ظرفیتش صفر هم نیست و دیسک منیجر ویندوز ولی نمی شناسه تو اکسپلورر هم نیست. اطلاعاتم هم مربوط به شغلم هست که داره کم کم از نون خوردن می اندازدمون. موندیم بیچاره. تحریم هم که هستیم و سیگیت ساپورت نمیکنه. هیچی دیگه موندم بیچاره رفتم روی سه تا کامپیوتر و لپ تاپ دیگه به صورت داخلی و خارجی وصل کردم و با تبدیل ها و کابلهای مختلف و باز دقیقا همینطوری شد. کمک کنید برای خدا اگر بلدید. ممنونم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •