منبع موثقت رو بیار اینجا کارش دارم![]()
اهن اهن !!
تو تاپیک اخبار هم گذاشتم ! گفتم اینجا هم بذارم
خاب بلاخره فریمور ستیو هم آماده ریلیز شده !
از مهمترین تغییراتش اضافه شدن سایز WVGA یعنی 854*480 به زرولوشن فیلمبرداریشه !
Upcoming software update for Satio makes it more like Vivaz
In my recently published preview of the Vivaz I mentioned that the software is one of the key differences between Satio and Vivaz. It’s been updated quite a bit compared to Satio, and I was wondering if Satio owners would be able to get this update as well. It’s now been confirmed by Sony Ericsson’s Rikard Skogberg that Satio users will be receiving pretty much the same software in an upcoming software update, which is just around the corner.
The update will include quite a few changes, including support for higher resolution video recordings. It’ll now support up to WVGA (854 x 480 pixels) and thereby fit the entire widescreen when recording videos. That’s nice. Other changes include:
* Uploading of pictures to Facebook and videos to YouTube, both directly from the Media application
* An added link in the Messaging application to the thirdparty Conversations application
* DLNA support for easy transfer of audio and still pictures (no video support)
* Minor user interface improvements
* Facebook application has finally been preloaded in the software
Rikard tells us that many Satio users will be able to update their phone in a few days. Operator branded handsets will have to wait a bit, but it should take no more than a couple of weeks.
منبع :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مبارکه بعد این فریمور اسم گوشی رو میزارن satio LHD . راستی (L ) رو مخفف little گذاشتم به عبارتی یکم HD
لطفا جدیدترین قیمت با گارانتی رو بدین.
Last edited by davidmti; 05-03-2010 at 23:52.
فك كنم اين بهترين آپديتي بوده كه براي يه گوشي سوني اريكسون مياد
منبع رو حال کردی.
یک پلیس مخفی هیچوقت شغلش رو لو نمیده
من با اجنه در ارتباطم حامد میدونه![]()
به به ...چه خبرهای خوبی می شنویم از طرف SE![]()
آره . ولي كاش حداقل هومن اسكرين ويواز رو هم براش ميذاشتن ... يا قابليت انتخاب فايل فلش به جاي wallpaper
و البته ظاهرا هنوز خبري از اكولايزر نيست و همچنين kinetic scrolling
البته اگه اون تغييرات ui منظورش همين نباشه
و همچنين اميدوارم يه سري كاستي هاي بچه گانه رو درست كرده باشه ...
نميدونم حالا كه اين DLNA رو گذاشت چرا فقط محدود به عكس و صداست؟ فكر كنم DLNA آينو ويدئو رو ساپورت كنه!
كلا ساتيو جا واسه كار و بهتر شدن زياد داره و اميدواريم سوني اريكسون بازم اين گوشي رو كامل تر كنه ...
یه سوال :
برای اینکه گوشی در حالت HD فیلمبرداری گنه آیا فقط به لنز سخت افزاری بستگی داره یا اینکه میشه نرم ازفزاری سازنده کاری کنه که HD فیلم بگیره؟
ربطی به لنز نداره
به سی پی یو و پردازندش مربوطه که ستیو نمیکشه
البته امنیا اچ دی هم همین سی پی یو ستیو رو داره ! ولی بخاطر اینکه اج دیش اج دی نیست من به حساب نیاوردم
وگرنه ستیو هم با نرم افزار (که هنوز نساختن) میتونه اونجوری اج دی بگیره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)