درود
از احوال پرسی های افراد به ظاهر دوست!
.gif)
که در زمان غیبتم انجام ندادند!!!!!! بسیار متشکرم.
---------------------------------------------------
این رجکت کال رو کاملا تایید میکنم. یادمه اول که گوشی رو گرفتم گفتم این چیه ولی خرداد ماه امسال بود که خیلی کارمو راه انداخت و هنوز زنگ نخوره میگفت مشترک مورد نظر اشغال میباشد
.gif)
---------------------------
رنوار هیچ مشکلی نه با ایرانسل نه با همراه اول تو پیامک های 90 نداره. همین دیشب هم امتحان گردید
.gif)
---------------------------
اما
اعصابم خورده ؛ نه از دست نا رفیقان بلکه از گوشی. تو این چند روز خیلی حالمو گرفته:
آقا گوشی تا به شارژ وصله هیچ مشکلی نداره ولی تا از شارژ در میاریش و یکم باهاش کار میکنی خاموش میشه. بعد که میخوای روشنش کنی باتریش نمیکشه و اگر روشن شد باتری لو میده. یکم اگر نگهش داری و قفلش کنی دوباره شارژ بر میگرده و بعد که یکم کار کنی دوباره خاموش میشه. کلا شده ضد حال و بی استفاده و اعصاب برام نذاشته. دائم باید تو شارژ باشه.
اما مشکل به نظر خودم از باتری هست. به نظرم باتریش باد کرده به طوریکه وقتی باتری تو دستگاه هست در پشتش قشنگ چفت نمیشه و باز میمونه. دوستان یه لطفی بکنند و یه عکس از باتریشون بگیرند ببینم من.
گارانتیش هم یک اسفند تموم شد در حالیکه فاکتور خرید من 8 فروردین 88 هست. به نظرتون کدوم ملاکه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟
هیچ کس مثل من تو این فروم دهن رنوارش رو سرویس نکرده
.gif)
ولی حالا دارم ضد حال میخورم. هر چند قویا و شدیدا میگم که بی نظیر هست رنوار. بی نظیر.