تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 153 از 259 اولاول ... 53103143149150151152153154155156157163203253 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,521 به 1,530 از 2581

نام تاپيک: معرفی گوشی LG KC910 Renoir با لنز 8 مگاپیکسل اشنایدر، صفحه 3 اینچی و امکانات ارتباطاتی کامل

داره خودمونی میشه .::Farshad::.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    بنا به دلایل نامعلوم؛ به خوابگاه پسران تبدیل گردید !!!

پيش فرض

درود

از احوال پرسی های افراد به ظاهر دوست! که در زمان غیبتم انجام ندادند!!!!!! بسیار متشکرم.
    ---------------------------------------------------

این رجکت کال رو کاملا تایید میکنم. یادمه اول که گوشی رو گرفتم گفتم این چیه ولی خرداد ماه امسال بود که خیلی کارمو راه انداخت و هنوز زنگ نخوره میگفت مشترک مورد نظر اشغال میباشد
    ---------------------------
    رنوار هیچ مشکلی نه با ایرانسل نه با همراه اول تو پیامک های 90 نداره. همین دیشب هم امتحان گردید

اما

اعصابم خورده ؛ نه از دست نا رفیقان بلکه از گوشی. تو این چند روز خیلی حالمو گرفته:
    آقا گوشی تا به شارژ وصله هیچ مشکلی نداره ولی تا از شارژ در میاریش و یکم باهاش کار میکنی خاموش میشه. بعد که میخوای روشنش کنی باتریش نمیکشه و اگر روشن شد باتری لو میده. یکم اگر نگهش داری و قفلش کنی دوباره شارژ بر میگرده و بعد که یکم کار کنی دوباره خاموش میشه. کلا شده ضد حال و بی استفاده و اعصاب برام نذاشته. دائم باید تو شارژ باشه.

اما مشکل به نظر خودم از باتری هست. به نظرم باتریش باد کرده به طوریکه وقتی باتری تو دستگاه هست در پشتش قشنگ چفت نمیشه و باز میمونه. دوستان یه لطفی بکنند و یه عکس از باتریشون بگیرند ببینم من.

گارانتیش هم یک اسفند تموم شد در حالیکه فاکتور خرید من 8 فروردین 88 هست. به نظرتون کدوم ملاکه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟

هیچ کس مثل من تو این فروم دهن رنوارش رو سرویس نکرده ولی حالا دارم ضد حال میخورم. هر چند قویا و شدیدا میگم که بی نظیر هست رنوار. بی نظیر.

پیروز و سربلند و شاد و سبز باشید

2. 3 کاربر از .::Farshad::. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز pooria.rio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    آکانت جدید :Pooria-ir

پيش فرض

سلااااام
    چی طوری خوبی ؟؟؟؟

باطریت اگه باد کرده یعنی رطوبت خرده و احتمالا خدا بیامرز شده
    تاریخ فاکتورت هم ملاکه هستش نه کارت گارانتی
    زووووود ببرش گارانتی

4. 2 کاربر از pooria.rio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ملایر

پيش فرض

خوبه که شما مشکل منو ندارید . ولی حداقل یه پیشنهادی ، راهکاری چیزی بدید .

اینجوری که نمیشه عزیزان من ! من هرچی مشکل دارم و مطرح می کنم که شما می فرمایید : " مال من که خوبه " !
    ما اینجا جمع شدیم که مشکلات همو برطرف کنیم . جمع نشدیم که هی به هم بگیم گوشی من خوبه .
    Last edited by omg77; 03-03-2010 at 01:45.

6. 3 کاربر از omg77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت

پيش فرض

خوب مشکلت چیه ؟؟؟؟؟؟

8. 2 کاربر از pooria.rio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه گوموش's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    آذریایجان

پيش فرض

دوستان ! یه مشکل عجیب . لطفا ً کمکم کنید .
    از موقعی که رنوار خریدم دیگه نتونستم توی مسابقه و نظرسنجی های پیامکی شرکت کنم که فکر می کردم از شلوغی شبکست.
    امشب خواستم در نظر سنجی 90 شرکت کنم که بازم مثل همیشه بعد از چند بار تلاش ، پیامکم ارسال نشد و خطا داد .
    با خودم گفتم یه بار دوبار اشکال نداره ولی از موقعی که رنوار خریدم بارها خواستم شرکت کنم که نشده .

دیگه سیمکارتمو که ایرانسله درآووردم و گذاشتم تو گوشی قبلیم که سونی اریکسون k320 هستش و ارسال کردم که دیدم سریعا ً ارسال شد و اس ام اس تایید برام اومد .
    من دوست داشتم عیب از شبکه باشه اما ظاهرا ً از گوشیه .

به نظرتون چیکار کنم ؟
    سلام
    تنظيمات گوشيت رو به تنظيمات كارخونه برگردون اگه درست نشد با كد# 910*#3845
    فورمتش كن
    درود

از احوال پرسی های افراد به ظاهر دوست! که در زمان غیبتم انجام ندادند!!!!!! بسیار متشکرم.
    ---------------------------------------------------

این رجکت کال رو کاملا تایید میکنم. یادمه اول که گوشی رو گرفتم گفتم این چیه ولی خرداد ماه امسال بود که خیلی کارمو راه انداخت و هنوز زنگ نخوره میگفت مشترک مورد نظر اشغال میباشد
    رنوار هیچ مشکلی نه با ایرانسل نه با همراه اول تو پیامک های 90 نداره. همین دیشب هم امتحان گردید

اما

اعصابم خورده ؛ نه از دست نا رفیقان بلکه از گوشی. تو این چند روز خیلی حالمو گرفته:
    آقا گوشی تا به شارژ وصله هیچ مشکلی نداره ولی تا از شارژ در میاریش و یکم باهاش کار میکنی خاموش میشه. بعد که میخوای روشنش کنی باتریش نمیکشه و اگر روشن شد باتری لو میده. یکم اگر نگهش داری و قفلش کنی دوباره شارژ بر میگرده و بعد که یکم کار کنی دوباره خاموش میشه. کلا شده ضد حال و بی استفاده و اعصاب برام نذاشته. دائم باید تو شارژ باشه.

اما مشکل به نظر خودم از باتری هست. به نظرم باتریش باد کرده به طوریکه وقتی باتری تو دستگاه هست در پشتش قشنگ چفت نمیشه و باز میمونه. دوستان یه لطفی بکنند و یه عکس از باتریشون بگیرند ببینم من.

گارانتیش هم یک اسفند تموم شد در حالیکه فاکتور خرید من 8 فروردین 88 هست. به نظرتون کدوم ملاکه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟

هیچ کس مثل من تو این فروم دهن رنوارش رو سرویس نکرده ولی حالا دارم ضد حال میخورم. هر چند قویا و شدیدا میگم که بی نظیر هست رنوار. بی نظیر.
    سلام
    حتما از باطريه ببين مي توني يه باطري پيدا كني و تستش كني؟
    نتيجه رو هم اعلام كن ما هم بدونيم

10. 2 کاربر از گوموش بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ملایر

پيش فرض

گوموش جان من تغییری در تنظیمات گوشی ندادم . با این حال بازم باید برگردونمش به تنظیمات کارخونه ؟

12. 2 کاربر از omg77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه گوموش's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    آذریایجان

پيش فرض

گوموش جان من تغییری در تنظیمات گوشی ندادم . با این حال بازم باید برگردونمش به تنظیمات کارخونه ؟
    با تنظيمات منو خود گوشي چيزي پاك نمي شه و فقط تنظيماتش به حالت كارخونه برمي گرده
    در ضمن يكي از رفيقام هم رنوار داره و همچين مشكلي براش پيش اومده بود كه با فكتوري رست كارش راه افتاد

14. این کاربر از گوموش بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت

13

حواست باشه
    قبلش از دفترچه تلفنت بک آپ بگیر
    چون پاک میشن
    اس ام اس هاتم پاک میشن

16. 3 کاربر از pooria.rio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Michael Ropy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

من ویوتی اسمارت رو ریست کردم کانتکت های گوشی (سیم کارت نه ها! ) سرجاش بودن......حالا رنوار رو نمی دونم...

18. 2 کاربر از Michael Ropy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت

پيش فرض

شما ریست کردی
    من ریست فکتوری رو میگم

20. 2 کاربر از pooria.rio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •