تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 153 از 177 اولاول ... 53103143149150151152153154155156157163 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,521 به 1,530 از 1763

نام تاپيک: Need for Speed: Shift

اگه نباشه جاش خالی می مونه monaj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    In My Mind

پيش فرض

این کرک بدون نقصه؟

پروفشنال {sahand}'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

رفقا بنظرتون اين بازي ارزش خريدنو داره چون هرچي نيدفور اسپيد بعد از آندرگرند اومد همش ضعيف بود من گرن توريسمو رو ترجيح ميدم
    صد البته، حتی اگه قرار بود بازی رو اورجینال بگیریم.
    اگه شما ریسینگ باز حرفه ای باشی مطمئنا از این بازی لذت خواهی برد. کلا خاطره بد NFS های بعد Most Wanted رو فراموش کن، EA با این شماره دوباره آبروی NFS رو خرید.
    در ضمن گران توریسمو انحصاری PS ـه، ولی NFS رو همه ی پلتفرم ها عرضه می شه.

آخر فروم باز Amin.P30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دوستان این بازی را تمام کردم...ولی بعضی مراحل را بخاطر گیر کردن هنگامی که میخاد بره توی بازی و هنگام لود کردن که یه ماشین سمت راست داره میچرخه نتونستم بازی کنم......در ضمن سیستمم قویه و درایور هم اپ کردم....
    ایا پچی برای برطرف کردن ایست بازی هنگام باز کردن مرحله امده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ممنون

پروفشنال grand theft auto's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

اگه شما ریسینگ باز حرفه ای باشی مطمئنا از این بازی لذت خواهی برد. کلا خاطره بد NFS های بعد Most Wanted رو فراموش کن، EA با این شماره دوباره آبروی NFS رو خرید.
    تصحیح میکنم:
    شما اگه ریسینگ باز حرفه ای باشی اصلا اسم نید فور اسپید رو نمیاری و میری سراغ LFS که گرافیک معمولی داره ولی شبیه ساز دقیق رانندگی هست جوری که واقعا میشه گفت چیزی از رانندگی حرفه ای نیست که توش نباشه.توی نید فور اسپید کسی که اصلا نمیدونه ریسینگ لاین یعنی چی و اپکس کجاست و... هم میتونه بازی رو تموم کنه اما توی LFS اصلا امکانش نیست.
    شما اگه دنبال گرافیک باحال هستی و از اتوموبیلرانی در حد تفریحی لذت میبری این بازی رو بگیر.

اگه نباشه جاش خالی می مونه khalabane javan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    emirates - england - germany

پيش فرض

تصحیح میکنم:
    شما اگه ریسینگ باز حرفه ای باشی اصلا اسم نید فور اسپید رو نمیاری و میری سراغ LFS که گرافیک معمولی داره ولی شبیه ساز دقیق رانندگی هست جوری که واقعا میشه گفت چیزی از رانندگی حرفه ای نیست که توش نباشه.توی نید فور اسپید کسی که اصلا نمیدونه ریسینگ لاین یعنی چی و اپکس کجاست و... هم میتونه بازی رو تموم کنه اما توی LFS اصلا امکانش نیست.
    شما اگه دنبال گرافیک باحال هستی و از اتوموبیلرانی در حد تفریحی لذت میبری این بازی رو بگیر.
    120% موافقم. این بازی بیشتر برا تفریح خوبه. live for speed یادمه انلاین بود درسته ؟
    Last edited by khalabane javan; 05-12-2009 at 22:30.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Zhangooler's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Dante's Inferno اسم:سپهر

پيش فرض

بازی رو به طور کامل همراه با Driver Level 50 و Invitational Events تموم کردم!!
    سخت بود خداییش بدون Assist هاش!مخصوصا Endurance سوم...
    بخش آنلاینشم بسیار عالی کار شده بود.من خیلی حال کردم.واقعا اعتیاد آور بود.

در ضمن برای کسایی که میگن بازی آسونه یا آسون بود بهتره بگم که شما تمام assist هاش رو توی setting ه Gameplay خاموش کن بعد بگو آسونه.assist ها چند تاست.یکیش ترمز میگیره قبل از پیچ خودش (Braking Assist).یکیش نمیزاره ته ماشین فر یا پیچ بخوره.(Stability Control)
    یکیش بهتر میپیچه (Control Assist)
    و...
    اگر همشونو خاموش کنین واقعا عرقتون بعد از هر مسابقه در میاد.من که اگر یک ساعت بازی کنم که انگار یه مسابقه جودو رو بردم.!!!!!!
    راستی Badge هاش رو هم کامل کردم.سخت ترینشم هم Mastering بود که باید روی خط سبز نگه میداشتی ماشینو توی تمامه مسابقه ها./
    یا حق
    سپهر
    Last edited by Zhangooler; 06-12-2009 at 18:06. دليل: Extras!

پروفشنال {sahand}'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

تصحیح میکنم:
    البته منظور من از ریسینگ باز کسیه بخواد یک بازی ریسینگ رو انجام بده، نه یه شبیه ساز صرف رو. و منظورم از حرفه ای طرفدار بازی های ریسینگ بود، نه یک راننده ی فرمولا! برای شبیه سازی حرف شما کاملا درسته.

8. این کاربر از {sahand} بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال grand theft auto's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

البته منظور من از ریسینگ باز کسیه بخواد یک بازی ریسینگ رو انجام بده، نه یه شبیه ساز صرف رو. و منظورم از حرفه ای طرفدار بازی های ریسینگ بود، نه یک راننده ی فرمولا! برای شبیه سازی حرف شما کاملا درسته.
    بله کاملا موفقم

اگه نباشه جاش خالی می مونه Zhangooler's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Dante's Inferno اسم:سپهر

پيش فرض

من فکر میکنم شما Forza Motorsport 3 رو بازی نکردین که اسم LFS رو میبرین!شبیه سازی کامل رانندگی رو در اون با گرافیک خیلی بالایی میشه حس کرد.
    کنسول:xbox 360
    2 DVD's
    400 Vehicles
    60 Racing Tracks
    Full Combination of Performance

آخر فروم باز Amin.P30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دوستان مشکل گیر کردنش با پچ جدید حل شده....????????
    Last edited by Amin.P30; 07-12-2009 at 21:54.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •