مال منم KP500AT_V10K هست
مال منم KP500AT_V10K هست
با عرض تبریک و تسلیت مجدد.
حسین جان بازم نظر خودته
ولی من کوکی رو خیلی بیشتر دوست دارم
ایشالا چرخ استار برات بچرخه : دی
فیرمور من هم همینه، البته این آخرین فیرمور برای این گوشیه
چون با برنامه LG خاستم آپدیت کنم دیدم همین آخرین ورژنیه که هست
نه من که کوکی رو ندادم که استار بگیرم.....وقتی ازم دزدیدند و پیدا نشد، گفتم برای این که تکراری نشه، استار بگیرم که زیاد فرقی نداره، فکر نمی کردم دیگه اینجوری باشه......بازم ممنونم.حسین جان بازم نظر خودته
ولی من کوکی رو خیلی بیشتر دوست دارم
ایشالا چرخ استار برات بچرخه : دی
بچه ها متاسفانه مدل چینی کوکی هم وارد بازار ایران شد، ولی خوشبختانه با این قیمتش کمتر کسی حاضر میشه بخره = 122 تومان در حالی که خود کوکی با گارانتی اصلی 150 تومنه، بدون گارانتی هم احتمالا تا 130 پیدا بشه. آدرس سایتش رو به زودی میدم.
چجوری بفمم FW گوشيم چيه و چنده؟
با سلام خدمت دوستان
عزیزان من میخوام یکی از دو گشی S5233 یا KP500 رو بخرم.راستش واسم امنیت خیلی مهمه که S5233 به خاطر قفل هایی که واسه بخش های مختلف از جمله اس ام اس ها داره اینو واسم برطرف میکنه و تم سامسونگ رو هم بیشتر از ال جی دوست دارم چون رنگاش روشنتره تشخیص چهره هم که داره.
ولی ظاهر فیزیکی KP500 و آنتن دهی برتر اون که نکته مهمیه و پشتیبانی از برنامه های جاوا که بهتر از S5233 هستش منو تو دوراهی خیلی سختی قرار داده.
حال دوستانی که KP500 دارین ممنون میشم به این سوالام پاسخ بدین تا راهمو پیدا کنم :
1- آیا میشه این گوشی رو قفل کرد ؟ (حداقل رو قسمت Messaging رو چون اینجا واسم مهمترینه. اگه با نصب برنامه هم این امکان بوجود بیاد اشکالی نداره پس بهم بگید لطفا.)
2- آیا میشه رو این گوشی تم نصب کرد ؟ (آخه من تو عکسا دیدم که تمش با زمینه مشکی هستش و من با اینگونه تمها زیاد راحت نیستم و البته شنیدم که رو LG KE990 میشه نصب کرد ولی KP500 زو نمیدونم.)
1-خیر ، با برنامه هم نمیشه، چون فقط جاوا میخوره
2-خیر، قابلیت نصب تم نداره فقط میشه wallpaper عوض کرد
به نظر من استار بیشتر به درد این دوستمون ، "saviorperi" می خوره .
برای دیدن فریمور گوشی هم باید تو قسمت تنظیمات(settings) و سپس تنظیمات تلفن(phone settings) و در این قسمت هم اطلاعات گوشی(handset information) رفته و همین دیگه ...
برای من هم همین فریمور شماست ... 2 ماه پیش هم خریدم گوشی رو ، فکر کنم آخرین فریمورش باشه .
راستی حسین جان تبریک میگم ، من اگه کوکیم خدای ناکرده گم بشه یا هر بلایی سرش بیاد ، خیلی دوست دارم برم Samsung Corby بگیرم . باید جالب باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)