میشه توضیح بدی چطوری می تونم از سیوام کپی بگیرم؟
میشه توضیح بدی چطوری می تونم از سیوام کپی بگیرم؟
منم نمی دونم
همین دیروز تازه این بازیو نصب کردم
خودم هم نمیرم
داداشم میره
من فقط براش نصب کردم
كسي جوابمو نداد سوال كرده بودم اين بازي س... هم داره يا نه? يا مثل آي وي فقط دخترا رو از كنار خيابون بلند ميكنه يا فقط كلوب داره? اين بازي خفنيش بيشتره يا سري قبلي?
این بازی خیلی بیشتر از قبلیه خفن تره.سعی کن جلو ی کسی بازیش نکنی![]()
من که خودم نمیتونم Need for Speed™ Undercover رو جلوی کسی بازی کنماین بازی خیلی بیشتر از قبلیه خفن تره.سعی کن جلو ی کسی بازیش نکنی![]()
وقتی فیلم نشون میده یا تو لبای زنس یا رو باسنش................
---------- Post added at 07:02 PM ---------- Previous post was at 07:01 PM ----------
دوست عزیز سیوات میره تو هم چنین جایی.............میشه توضیح بدی چطوری می تونم از سیوام کپی بگیرم؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام من GTA IV رو بازی کردم و همه چیز رو روی High و حتی very high میزاشتم و راحت 40 فریم میگرفتم اما الان رو این 20 تا بیشتر نمیگیرم اقا مشکل از چیه از کرک یا از چیز دیگه ممنونم کمک کنید درستش کنم
برای آخرین بار درخواست میکنم.
خواهشن یکی یه کرک درست حسابی به من بده بابا من مردم این بازی تو کفش موندم! هزارتا بازی اومد و رفت اینجا رسید به 40 صفحه هنوز کرک درست حسابی پیدا نشده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
راستي شهر بازي توي اين سري بازه يا هنوز هم تعطيله? همون شهرآي وي هستش يا تغييراتي هم داره منظور همون ليبرتي سيتي هست يا نه? ماشينهايي هم اضاف شده يا نه?
نه همه ی جاهاش بازه
بله همون لیبرتی سیتی هست
ماشین هم آره خیلی باکلاس شده
البته تو اون یکیش یعنی the lost موتور اضافه شده
بگیر بازیش کن که اصلا ضرر نمیکنی![]()
دوستان من بخام این بازیو شروع کنم باید کدومو بگیرم ؟ یکی لطف کنه در مورد اسم و تاریخ انتشار همه ی gta ها رو بگه واقعا ممنون میشم ... من 3 تا رو تا اخر رفتم ... نمیدونم کدوما بودن اما واسه قبل 2006 اونورا بودن - کمکم کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)