سلام من بازی و نصب کردم ولی این ارور و میده
cannٌt found image
ممنون
سلام من بازی و نصب کردم ولی این ارور و میده
cannٌt found image
ممنون
برای این بازی دیروز یک patch منتشر شد که من از فروشگاه شهرمون گرفتم و گفت که بازی بدون این پچ در یکی از مرحله ها مشکل داره و اجرا نمیشه شاید از شما هم به همین دلیل باشه .در هر صورت این بازی رو ما تمام کردیم و مرحله آخرش خیلی با حال بود مخصوصا اون صحنه های حماسی آخرش که نمیگم تا خودتون تجربش کنید .............
ارزششو که داره بگیری بازی کنی ................البته اگه از این نوع بازی های اول شخص خوشت میاد .برای من که 4 تا DVD بود به همره یک سی دی که داخلش پچ بازی رو گذاشته بودند.(( دیروز که این بازی رو از پاساز طلا تو شهرمون اراک می گرفتم همه جمع شده بودن جلوی درب فروشگاه بازی و از LCD ویترین داخل فروشگاه داشتند بازی رو نگاه می کردند و کفشون بریده بود ............... ))))
من الان رسیدم به مرحله اول اکت 3 و ست لود مرحله یه دفعه لود گیر میکنه بعدش هم میزنه از بازی بیرون حالا باید چجوری درستش کنم.
یه چیزه خیلی باحال تر تر تر ! تو مولتی پلیر یه گزینه داشت که 3rd person باورم نشد ! رفتم یو بازی دیدم سوم شخص شد!
![]()
نه دوست من کی میگه .
من خودم 4DVD گرفتم و مال Boysteam نیست .
بازی رو برای بار دوم تمام کردم...
Special Ops اش خیلی سخت بود انصافا!ولی بخش داستانی اش واقعا عالیو جذاب و تقریبا آسون بود.
مرحله آخر که همون Kill The Sh***d بود واقعا جالب بود.اصلا انتظار همچین کاری از اینفینیتی وارد نداشتم...داستان نمره اش از نظر من 10 هست.
سپهر
این تعداد دی وی دی ها معلوم نیست...اصلا حساب نداره!!!
من Xbox اش رو 1 دی وی دی گرفتم
pc رو 3 دی وی دی
بدون patch هم بازی تموم شد.
این پچ رو که دوستان نصب کردن بگیر و نصبش کن.به احتمال 90% حل میشه!اگر نه که بازی رو دوباره نصبش کن.
کسی جواب منو نمیده؟
من بعد از نصب بازی به طور کامل و انجام مرحله آموزش بعد از لود شدن کامل مرحله اول یه دفعه از بازی خارج می شه و ارور می ده که نمی تونه فایل roadkill.ff رو لود کنه باید چیکار کنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)