خیلی خوب ، حالا دل بچه رو نشکن ، بذار بیاد قاطی بزرگا دلش خوش باشه1:داداش کوچیک N97 خودش کلوب داره اینجا مال بزرگه هست!![]()
آهان ! فقط کاش یه تاثیری توی باتری داشته باشه . مصرف بالاست !
تشکر ...
خیلی خوب ، حالا دل بچه رو نشکن ، بذار بیاد قاطی بزرگا دلش خوش باشه1:داداش کوچیک N97 خودش کلوب داره اینجا مال بزرگه هست!![]()
آهان ! فقط کاش یه تاثیری توی باتری داشته باشه . مصرف بالاست !
تشکر ...
اقا یه داستان جالب . من چند بار این قضیه واسم اتفاق افتاد . داشتم با fm transmitter گوشی اهنگ می فرستادم به ماشین خودمون . بعد یهویی وسط شهر میدیدم یه اهنگ دیگه که ظاهرا مال ماشین بقلیه داره تو ماشین پخش میشه . که من خوم احتمال دادم این زمانی اتفاق می افته که ماشین بقلی از این پلیر های فندکی داشته باشه که اونم دقیقا همون کار fm transmitter رو می کنه با ظاهرا قدرت بیشتر. که باعث میشه سیگنال اون بیفته روی گوشی و بعد روی ظبط ماشین پخش کنه . کسی ترفندی میدونه که ما با گوشی بتونیم جلوی پخش اهنگ اونا رو بگیریم یا با گوشی خودمون عکس کار اونا رو بکنیم . خودم یه بار امتحان کردم نشد . سیگنال فندکی 87 بود گوشیرو هم گذاشتم رو 87ولی ظاهرا قدرت اون بیشتره.
کلا چیز جالبی بود...![]()
Na aziz ,un mostaghim ruye radio shoma ham mifreste ,kari be gushitunam nadare .
Fargh nadare ,un ferestandas ,radio ham girande ,har girandeyi ke tuye mahdudeye ferestande bashe signalesh ro migire .
من وقتی با N97 روی هم موج که میزارم اگه یه موج دیگه توی اون فرکانس باشه هردو قطع میشن یهنی مثل اینکه پارازیت میندازه روش! حتی روی رادیو های سراسری هم وقتی هم فرکانس باشند هیچ کدوم قابل فهم نیستند!
ببخشید نمی دونم جای این پست اینجا هست یا نه . ولی یکی کمک کنه الان دو روزه کلی نرم افزار چت رو گوشی نصب کردم هیچ کدوم جواب نمی دن . بعضی ها بالا نم ان اونایی ام که بالا می ان کلی ارور میدن . بهترین نرم افزاری هم که نصب کردم . که با تاچ گوشی سازگاری داره Nokia Messaging.IM Beta . با این نرم افزار کانکت می شم . ولی اصلا معلوم نیست چطوری باید چت کرد . دوستان اگه کسی با N97 چت کرده راهشو بهم یاد بده .
-----------
دوست عزیز تنها برنامه ای که برای چت در گوشی شما به خوبی کار می کنه برنامه eBuddy Mobile Messenger هست که بعد از دانلود و نصب باید وارد سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بشی و در همین سایت یک آی دی ثپت نام کنی و برنامه را از گوشی اجرا کنی و بعد از لاگین کردن آی دی eBuddy می تونی از انواع چت یکی را به دلخواه انتخاب کنی مثلا یاهو و بعد آی دی یاهو خودت را در برنامه لاگین کنی و چت کنی
موفق باشی
عزیزم سلام بهترین برنامه silck lcg هستش برام میل بزن تا برات میلش کنم برنامه رو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگه یادم رفت یادم بیار
من نرم افزار eBuddy Mobile Messenger رو نصب کردم رو گوشی یه اکانت از eBuddy گرفتم . با گوشی sign می شم ولی باز کسی رو نشون نمی ده که با هاش چت کنم . می شه یه مقدار در مورد کار با این نرم افزار توضیح بدی . در ضمن برای چت باید خدماتی رو روی سیم کارت فعال کرد ؟ می گم شاید چیزی باشه که من فعال نکرده باشم..
سلام
من این برنامه LCG SLEIK رو دارم قبلان با گوشیه N 96 که باهاش مار میکردم هیچ مشکلی نداشت ولی الان با اینکه به آخرین نشخش UP DATE کردم این ارور میده CANT LOGIN TO YAHOO. UNKNOWN EROR 1043. چی کارش کنم کسی میدونه.؟
----------------
ببین دوست عزیز وقتی که می گی لاگین کردی یعنی مشکلی در مورد اینترنت نداری و تنها ایرادی که داری اینه که تو تنظیمات برنامه بعد از اضافه کردن یاهو و آی دی یاهو مشخص نکردی که افراد آنلاین یا آفلاین را برات نمایش بده اگر بتونم برات یک فیلم از گوشی می گیرم و آپلود می کنم که ببینی چه طور باید از این برنامه استفاده کنی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)