تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 153 از 170 اولاول ... 53103143149150151152153154155156157163 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,521 به 1,530 از 1694

نام تاپيک: گفتگوی آزاد دوچرخه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

خواهش
    ببین دوست من شما خوب به حرفهای بنده توجه نکردی اگه دقت کنی تو چرخهای mtb سایز بندیها 14-16-18-20 هست درسته من بیام یه تنه 20 بذارم جلوی شما که تقریبا همون خطی رو که میگی صاف هست اون موقع اون چرخ دیگه کوهستان نیست جادس؟
    اون بالا هم گفتم اینجوری نمیشه مقایسه کرد از نزدیک مشهود تره
    بحث قیمت نیست بحث مقاومته
    اون رو نمیتونی کوهستان کنی ولی یه کوهستان رو میتونی شهر کنی
    تو چرخ شهر طبق جلو باید 48-38-28 باشه که نو کوهستان 44-32-22 هست میبی نی که 4 تا دندونه زیاد نیست شما خیلی حرفه ای بتونی دور چاتو بچرخونی 44 -11 حداقل تو مسافت مستقیم 55-60 تا میری پس یکمی دقت کنی میبینی تفاوتها کمه و لی مزایا زیاده
    من نمیگم حتا کوهستان بگیر ولی اگه های گرفتیو تو مدت زمان اذیتت کرد نگی نگفتی این سیستم چرخا واسه رفتنه مدرسه اومدن خونس همین فشار بیاری روش سریع غزل خداحافطی میخونه
    کار خاصی نمیخاد بکنی یه فرمون کاملا صاف +لاستیک 1.75
    آقا سهراب ذقیقا همینی که شما گفتی شد... رفتم نمایندگی جاینت ...یه چرخ roam2 گذاشته بود 427 با لوازم sram x4 تنه دقیقا همین چرخهای کراسکانتری ها بود هیچ فرقی نمیکرد...فقط دوشاخ و طبق و لاستیک و فرمون ( خیلی کم فرق میکرد )...دقیقا همین مشخصات ...من کلا از اسرم متنفرم بخصوص از x4
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    جالبه که یه چرخ ایگوانا داشت که اون رو میداد 650 و تماما کراس کانتری بود فقط لاستیکها کاملا باریک و شهری ست لوازم دئور بود .

خیلی ممنون آقا سهراب مطلب برام کاملا جا افتاد حق با شماست ...کوهستان بهتره ...
    Last edited by journalist1; 23-02-2011 at 12:05.

آخر فروم باز cao-cao's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ناکجا اباد

پيش فرض

خواهش وظیفه بود
    منم خودم با اسرم جز 0 حال نمیکنم اصلان
    شیمانو خیلی بی دردسر تر و خر کارتره تاززه اگرم مشکلی پیش بیاد میشه با دستکاری ردیفش کرد
    چی میخوای بخری حالا شما؟

3. 2 کاربر از cao-cao بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

اقا سهراب اول مبخواستم با 400 جمعش کنم بره الان موندم این ایگوانا بدجوری دل ما رو برده ولی پول ندارم ...

باید منتظر پول جمع کردن باشم یا با 400 یه جاینتی مریدایی چیزی بگیرم ( که اونم باید قرض کنم و ...) یا اینکه برم همین الان یه مدل کراس معقول بردارم هروقت پول اومد لوازمش رو بهتر کنم و ...

فعلا تو گیجی به سر میبرم... تا ببینیم چی میشه ...

اینم عکس ایگوانا که عاشقش شدیم ...

Last edited by journalist1; 24-02-2011 at 20:03.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام به همه ی دوستان.
    مدتی توی انجمن نبودم ولی ظاهرا هنوز همونطور مونده و cao cao زحمته سولاته دوستانو میکشن .
    یه دوچرخه ی ایگوانا دارم یه سری مشکلات داره به نظرتون عوضش کنم یا اینکه همینو روبراهش کنم .از دوستان عزیز میخام کمک کنن.

6. این کاربر از alfred88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ناکجا اباد

پيش فرض

سلام به همه ی دوستان.
    مدتی توی انجمن نبودم ولی ظاهرا هنوز همونطور مونده و cao cao زحمته سولاته دوستانو میکشن .
    یه دوچرخه ی ایگوانا دارم یه سری مشکلات داره به نظرتون عوضش کنم یا اینکه همینو روبراهش کنم .از دوستان عزیز میخام کمک کنن.
    ایگوانا چرخ خوبیه اگه تنش سالمه و ترک مرک نداره همون رو نگه دار

8. 2 کاربر از cao-cao بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

بله سلام جناب cao cao .
    خوب یه سری مشکلات داره که من به ترتیب منینویسم.
    1.قامه ی سمت چپ جا پیچش هرز شده که فکر کنم باید عوض بشه و اگر بخام عوض کنم ترجیح میدم کل سیستمه طبق قامرو بایه شیمانو عوض کنم .
    2.ترمز های دیسکم تاب خفیف دارن که البته فکر کنم عادیه ولی اونقدر نیس که بشه باهاش چرخو تنظیم کرد.کتی ترمز عقب هم وقتی فشار میدم داخل میره و اروم اروم بیرون میاد که البته ماله فشار روغن نیس چون خوب میتونه دوچرخرو نگه داره.
    حالا به نظرتون میصرفه نگرش دارم.

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ناکجا اباد

پيش فرض

بله سلام جناب cao cao .
    خوب یه سری مشکلات داره که من به ترتیب منینویسم.
    1.قامه ی سمت چپ جا پیچش هرز شده که فکر کنم باید عوض بشه و اگر بخام عوض کنم ترجیح میدم کل سیستمه طبق قامرو بایه شیمانو عوض کنم .
    2.ترمز های دیسکم تاب خفیف دارن که البته فکر کنم عادیه ولی اونقدر نیس که بشه باهاش چرخو تنظیم کرد.کتی ترمز عقب هم وقتی فشار میدم داخل میره و اروم اروم بیرون میاد که البته ماله فشار روغن نیس چون خوب میتونه دوچرخرو نگه داره.
    حالا به نظرتون میصرفه نگرش دارم.
    اره بابا ابنا که گفتی واسه تعمیرات و نگهداریه مشکل خاصی نیست که
    بده یه جا درست حساب یه سروی س کنه واست

11. 4 کاربر از cao-cao بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال davidjoker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    جایی که فقط دو نفر هست...

پيش فرض

سلام. سهراب جان انجمن دوچرخه بدون شما هیچه. مرسی که توجه می کنی. این انجمن با شما آباده.

13. 3 کاربر از davidjoker بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

دوستان با توجه به نیاز من چه مدلی رو پیشنهاد میکنید ؟

رشته ورزشی خودم ژیمناستیک بود از دوران کودکی ولی به دلیل مصدومیت (کمر و مچ دست) دیگه نمیتونم ادامه بدم و به دوچرخه سواری روی آوردم البته همیشه دوچرخه سواری میکردم ولی قصد دارم به صورت جدی ادامه بدم.

500 تا 800 تومن میتونم هزینه کنم .
    سعی میکنم روزی 50 - 60 کیلومتر تو جاده برم اول میخواستم کورسی بگیرم ولی دیدم تو این قیمت شاید نشه چیز خوبی تهیه کرد و نگهداری و قطعات ش هم دردسر داره (شاید اشتباه میکنم البته فروشنده هم میگفت سواری باهاش سخته و مسافت طولانی کمر درد میگیری !!)
    کراس هم که به کارم نمیاد چون خیلی از درو دیوار بالا نمیرم سعی میکنم توی یه مسیر صاف حرکت کنم .

یه دوچرخه میخوام که بشه باهاش مسافت زیاد هم رفت مثلا بین دو شهر!! در ضمن بشه داخل شهر هم ازش استفاده کرد (شاید بشه گفت توریستی)...از فروشگاه اینجا (یزد)که مشورت گرفتم دو سه مدل از مریدا مدل 2011 بهم معرفی کردن ولی باز شک دارم اصلا مریدا خوب باشه یا نه چون اینها چیزی که دارن تبلیغ میکنن !

پیشاپیش مرسی !

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

هیچ کس نظری نداره ؟میگن بعد از عید دوچرخه قیمتش میره بالا :(

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •