خواهش
ببین دوست من شما خوب به حرفهای بنده توجه نکردی اگه دقت کنی تو چرخهای mtb سایز بندیها 14-16-18-20 هست درسته من بیام یه تنه 20 بذارم جلوی شما که تقریبا همون خطی رو که میگی صاف هست اون موقع اون چرخ دیگه کوهستان نیست جادس؟
اون بالا هم گفتم اینجوری نمیشه مقایسه کرد از نزدیک مشهود تره
بحث قیمت نیست بحث مقاومته
اون رو نمیتونی کوهستان کنی ولی یه کوهستان رو میتونی شهر کنی
تو چرخ شهر طبق جلو باید 48-38-28 باشه که نو کوهستان 44-32-22 هست میبی نی که 4 تا دندونه زیاد نیست شما خیلی حرفه ای بتونی دور چاتو بچرخونی 44 -11 حداقل تو مسافت مستقیم 55-60 تا میری پس یکمی دقت کنی میبینی تفاوتها کمه و لی مزایا زیاده
من نمیگم حتا کوهستان بگیر ولی اگه های گرفتیو تو مدت زمان اذیتت کرد نگی نگفتی این سیستم چرخا واسه رفتنه مدرسه اومدن خونس همین فشار بیاری روش سریع غزل خداحافطی میخونه
کار خاصی نمیخاد بکنی یه فرمون کاملا صاف +لاستیک 1.75
آقا سهراب ذقیقا همینی که شما گفتی شد... رفتم نمایندگی جاینت ...یه چرخ roam2 گذاشته بود 427 با لوازم sram x4 تنه دقیقا همین چرخهای کراسکانتری ها بود هیچ فرقی نمیکرد...فقط دوشاخ و طبق و لاستیک و فرمون ( خیلی کم فرق میکرد )...دقیقا همین مشخصات ...من کلا از اسرم متنفرم بخصوص از x4
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
جالبه که یه چرخ ایگوانا داشت که اون رو میداد 650 و تماما کراس کانتری بود فقط لاستیکها کاملا باریک و شهری ست لوازم دئور بود .
خیلی ممنون آقا سهراب مطلب برام کاملا جا افتاد حق با شماست ...کوهستان بهتره ...