قبلا با n95 مقايسه مي شد حالا با n70 مقايسه مي كنيد. مشكل از تنظيمات يا نور شماست.
قبلا با n95 مقايسه مي شد حالا با n70 مقايسه مي كنيد. مشكل از تنظيمات يا نور شماست.
درود بر میلاد عزیز و دوستان دوست داشتنی دیگرچیزایی که یه دردت میخوره قطعا یه کیف مناسب و مطمئن هست. دنبال کیفی باش که به گوشی متصل باشه و گوشی ازش در نیاد!
تونستی یه کابل tv هم براش گیر بیار
اگه ماشین داری یه شارژر فندکی هم (البته اصل باشه) خیلی به دردت میخوره
محافظ lcd هم که اگه مخصوص امنیا گیر آوردی که چه بهتر ولی اگه نبود از محافظ های iphone میشه استفاده کرد .بگو برات بندازن روش.
البته متاسفانه من برای گوشیم هیچ کدوم از اینا رو تو شهرستان گیر نیاوردم!! امیدوارم تو تهران گیر بیاری.
عزیزان تهرانی جایی را برای چیزهایی که میلاد گفت سراغ دارند؟![]()
حالی به حالی شدم/ رفقا چه رنگاییش اومده و کدومش کمتر خز شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟/ پولش اومده دستم وقت کنم میخوام بگیرم
لطفا آدرس دقیق نمایندگی رسمی رسی ماکروتل در تهران و شماره تماس رو بدید
نه از این مغازه ها
بخش فروشش رو بدید
مگه امنیا هم خز شده......
چه بوددد.......
یه جوری می گه کمتر خز شده انگار از هر 10 نفری که می بینی 9 نفر امنیا دستشونه اون یه نفرم که دستش نیست جا گذاشته خونه....
بابا بیخیاللل....
خز شده چیه دیگه.... اگه دنبال خز شدن و این حرفایی کلاً دور این گوشی رو خط بکش برو n95 بخر...![]()
اشتباه متوجه شدی علی جان منظورم این نبود که الان خز شده. من بد بیان کردم . منظورم این بود: کدوم رنگش بیشتر دست امنیا دارهاست و کدوم رنگش کمتر و دیگه اینکه من پاکت لازم دارم نه گوشی
دوستان لطفا کمک کنین و این یه من شکری که خوردیمو از حلقمون درارین!
بعد از کلی تحقیق راجع به UPGRADE کردن گوشی بالاخره دل رو به دریا زدیمو... سری اول وسط کار برنامه هنگ کرد و بعد از 2-3 ساعت کلابه شدم و برنامه رو بستم، گوشی روشن میشد ولی بالا نمیومد، با راهنمایی یکی از دوستان مجدد گوشی رو وصل کردم، این بار تا آخر رفت، Job Done رو هم داد گوشی خاموش شد و دیگه روشن نشد، خودمم هر کار میکنم روشن نمیشه، اگر کسی اطلاعاتی داره ما رو از این مخمصه دراره ممنون میشم.
لطفا آدرس دقیق نمایندگی رسمی رسمی مایکروتل در تهران و شماره تماس رو بدید
نه از این مغازه ها
بخش فروشش رو بدید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)