تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 153 از 288 اولاول ... 53103143149150151152153154155156157163203253 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,521 به 1,530 از 2876

نام تاپيک: پـرایـد Pride ( نسیم و صبا )

آخر فروم باز Penryn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

شدید ترافیک بود تا اینکه یکم جلو باز شد و همه سرعت رو بیشتر کردن ... جلوی من یه روا بود و جلوی اون یه پیکان تو لاین سرعت بودیم

یهو پیکان ترمز کرد ناگهانی .. الانم نمی دونم واسه چی ؟
    روا شدیدا ترمز کرد منم همینطور .. روا تو میلیمتری پیکان نگه داشت و بهش نزد ولی ماشین من وا نستاد و رفتم تو صندوق عقب روا

پشت سر من آردی بود ... اونم جمع کرد و میلیمتری من نگه داشت

و پشت سر اون 7 تا ماشین به هم کوبوندن .. بله 7 تا .. پرشیا .. کامیون .. اتوبوس ... پیکان .. مزدا وانت ... 2 تا پراید
    یبار سال 86 فاصلم با یه وانت نیسان کم بود و خلاصه جلوی ماشین قدیم منم یذره جمع شد.درس عبرتی شد همیشه یه 10 متر فاصله رو در هر حال رعایت کنم
    بر همین اساس مقصر اصلی رو میتونیم روآیی که جلوی شما بوده بدونیم نه اون پیکان اولی! البته افسر در این موارد اون رو مقصر نمیدونه و طبق آیین نامه میاد از دو ماشینی که بهم زدن ماشین عقبی رو مقصر قلمداد میکنه.بهر حال پیکانه یه مشکلی واسش پیش اومده.حتی میگیم الکی زده رو ترمز.. ماشین پشت سری اگه رعایت فاصله رو میکرد این فجایع بار نمیومد!
    دوم :با وضع موجود رانندگی در ایران چیزی به اسم Lane سرعت در ایران نداریم ((Lane رو با line اشتباه نگیرید http://en.wikipedia.org/wiki/Lane ))
    اینو تو مغزتون فرو کنین.وقتی کامیون و اتوبوس میان تو Lane سمت چپ دیگه فاتحه ی Lane سرعت خوندس
    طبق آیین نامه, ماشینهای سنگین بهیچوجه حق ندارند در سومین Lane سمت چپ باشند.در Lane 2 هم فقط برای چند لحظه بمنظور سبقت میتونن بیان و باید دوباره برگردن به Lane راست.اما همه همه روزه داریم میبینیم که آخرین Lane سمت چپ ((یا بقول ایشون لاین سرعت)) جولانگاه ماشینهای سنگین و موتوریها شده!!! و ازون جالبتر کسی هم باهاشون برخوردی نمیکنه!! و اونام حق خودشون میدونن!! پس اولاً در ترافیکهای سنگین به اندازه ی 4-5 متر فاصله و در سرعتهای بیشتر به اندازه ی 2-3 برابر اون مقدار فاصله رو با ماشین جلویی رعایت کنید تا در صورتیکه ماشین جلوییتون یهو زد رو ترمز , شما عامل اصلی یک تصادف زنجیره ای نباشید!
    Last edited by Penryn; 18-08-2010 at 20:27.

2. این کاربر از Penryn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال vahid_203's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    آذربايجان شرقي

پيش فرض

تو هیچ نمایندگی رنگ کوره ای نمیزنن ... همشونو گشتم .. همشون معمولیه

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

اگر از من ميشنوي پرايد ارزش رنگ كوره را نداره
    اگر كسي كه بعدا ماشين را از شما ميخره وارد باشه يا مثلا در تبريز هم مثل شيراز قبل از خريد ماشين خودرو را ببرن پيش كارشناس رنگ بهترين نقاش و صافكار دنيا هم كه ماشين را درست كنند محل ضربه كاملا مشخص هستش
    پيشنهاد مي كنم كه گلگير و كاپوت استوك بگيريد(البته اينها هم بعنوان مدل درجه 2 در بازار شناخته ميشن و تشخيصون برا يك كارشناس كاملا راحت هست)البته كارخانه اي

پروفشنال vahid_203's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    آذربايجان شرقي

پيش فرض

اگر از من ميشنوي پرايد ارزش رنگ كوره را نداره
    اگر كسي كه بعدا ماشين را از شما ميخره وارد باشه يا مثلا در تبريز هم مثل شيراز قبل از خريد ماشين خودرو را ببرن پيش كارشناس رنگ بهترين نقاش و صافكار دنيا هم كه ماشين را درست كنند محل ضربه كاملا مشخص هستش
    پيشنهاد مي كنم كه گلگير و كاپوت استوك بگيريد(البته اينها هم بعنوان مدل درجه 2 در بازار شناخته ميشن و تشخيصون برا يك كارشناس كاملا راحت هست)البته كارخانه اي
    سلام

ممنون
    استوک ها همون کارخونه ای هاست درسته ؟ اتاق هایی که میگن از کارخونه میاد و رنگ کارخونه است .. آره ؟
    رفتم گشتم ولی رنگ خودم رو پیدا نکردم .. ماشینم مدلش 88.11 رنگ نقره ای .. نقره ای ماشین من با پراید مثلا مدل 84 فرق داره .. خیلی براق ... ولی هر نقره ای که پیدا کردم یه جورایی تیره است

موندم چیکار کنم .... میخوام از همون یدکی های معمولی بگیرم بدم صافکار نصب کنه بعد بدم نقاش رنگ کنه .. چاره دیگه ای ندارم

کسی آدرسی داره که بتونم از اون کارخونه ای ها گیر بیارم ..

کد رنگ ماشین من : 1250724

اگه نباشه جاش خالی می مونه fa13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام

ممنون
    استوک ها همون کارخونه ای هاست درسته ؟ اتاق هایی که میگن از کارخونه میاد و رنگ کارخونه است .. آره ؟
    رفتم گشتم ولی رنگ خودم رو پیدا نکردم .. ماشینم مدلش 88.11 رنگ نقره ای .. نقره ای ماشین من با پراید مثلا مدل 84 فرق داره .. خیلی براق ... ولی هر نقره ای که پیدا کردم یه جورایی تیره است

موندم چیکار کنم .... میخوام از همون یدکی های معمولی بگیرم بدم صافکار نصب کنه بعد بدم نقاش رنگ کنه .. چاره دیگه ای ندارم

کسی آدرسی داره که بتونم از اون کارخونه ای ها گیر بیارم ..

کد رنگ ماشین من : 1250724
    دوست عزیز خودت بهتر میدونی ولی
    پول بیخود بابت رنگ کارخونه ای و این چرت و پرت ها نده خصوصا پراید! اگر میخوای بفروشی که هر کی یه ذره وارد باشه میفهمه پس پول الکی نده ضمنا اکثر اینها که میگن کوره ایه چرته رنگ میکنن گرون تر میفروشن نه اینکه پیدا نشه ولی کم ! بازم میفهمن ببر یه صافکار نقاش برات تمیز درستش کنه میخوای سوار شی که هیچ فرقی نمیکنه میخوای بفروشی هم رک و راست میگی و خلاص فدای سرت مهم اینه که خودت سالمی
    ضمنا ماشینت رو ردیف کردی ترمز هاشم ردیف کن تا دیگه همچین مشکلی برات پیش نیاد مثل همه پراید ها ترمز نداشته که نتونستی جمع کنی

7. این کاربر از fa13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای heinrich_himmler's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

همینقدر خدمت سروران گرام بگم که فرق رنگ کوره ای با رنگ معمولی اینه که کوره ای گرونتره!!
    چراشم همه می دونین!

9. این کاربر از heinrich_himmler بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال MCI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    جایی به اسم ایران

پيش فرض

وقتی که ماشین با گاز کار میکنه روی دور موتور 3000 صدایی مانند زوزه از موتور شنیده میشه.
    نمیدونم مشکل از کجاست ولی وقتی میزنم رو بنزین مشکل برطرف میشه.
    ماشین پرایده مدل 88
    دوگانه شرکتی نیست.

آخر فروم باز sise's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Anywhere but here

پيش فرض

وقتی که ماشین با گاز کار میکنه روی دور موتور 3000 صدایی مانند زوزه از موتور شنیده میشه.
    نمیدونم مشکل از کجاست ولی وقتی میزنم رو بنزین مشکل برطرف میشه.
    ماشین پرایده مدل 88
    دوگانه شرکتی نیست.
    شاید میخواد بگه "دیگه آخر زورشه"
    یه سوال. وقتی میخوای بری رو گاز دستی میزنی یا اتومات وقتی دور 3000 تا شد خودش میره؟
    2- اگه رو گاز اشتباهی خاموش کنی برا روشن کردن مشکلی نداری؟

پروفشنال MCI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    جایی به اسم ایران

پيش فرض

شاید میخواد بگه "دیگه آخر زورشه"
    یه سوال. وقتی میخوای بری رو گاز دستی میزنی یا اتومات وقتی دور 3000 تا شد خودش میره؟
    2- اگه رو گاز اشتباهی خاموش کنی برا روشن کردن مشکلی نداری؟
    نه دوست عزیز مال من دستی هستش خودم میزنم.
    وقتی پدرم ماشین میبره وقتی که می یاره با گاز خاموش میکنه . منم وقتی که سوییچ رو میندازم رو ماشین کلید رو میزنم روی حالت بنزین و استارت میزنم با یه استارت روشن میشه.

آخر فروم باز mefmef's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

دوستان پراید سوار سلام
    من به تازگی تصمیم گرفتم پراید بخرم اول تصمیم داشتم 111 بگیرم بخاطر ترمز abs اون ولی باتوجه به شرایط سوخت تصمیمم عوض شد حالا می خوام صبا دوگانه سوز بگیرم حالا یه سوال ، این ابوقرازه که سایپا اسمشو گذاشته ماشین ایا با ترمز abs هم تولید می شه؟ اگه نه می شه abs روش نصب کرد؟ ضمنا با بودجه حدود 10تومن ایا پیشنهاد دیگه ایی دارید؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •