تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 153 از 241 اولاول ... 53103143149150151152153154155156157163203 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,521 به 1,530 از 2402

نام تاپيک: COWON iAudio اا همه مباحث (فهرست در صفحه اول)

ناظر انجمن MP3 Player peaceful1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

سلام خدمت دوستان عزیز

میشه فرق بین Firmware های کره ای و جهانی مدل j3 رو بگید. فرقشون توی چیه ؟
    و اینکه کدامشون بهتره ؟ ( از نظر سرعت ، امکانات و ظاهر و ... )

راستی مدل کره ای خودش از 3 مدل زیر تشکیل شده :

V1.21 Standard
    V3.21 DMB
    V4.21 bokan

فرق بین این 3 مدل با هم را اگه میشه بگید و اینکه کدامشون مناسب هست.

آیا کیفیت صدا ، امکانات و اکولایزرهای صوتی هم در این دو نوع فرق میکنه یا نه ؟

آیا نوع کره ای زبان انگلیسی را ساپورت میکنه ؟

چطور میتونم روی j3 نرم افزار و بازی جدید نصب کنم ؟ اصلا همچین کاری امکان پذیر هست ؟

آخرین سوال آیا j3 زیرنویس فارسی را هم ساپورت میکنه ؟ چطور اینکار را باید کرد ؟

متشکرم
    زیر نویس رو از دوستمون تو لینک زیر بپرس:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    شما فقط باید از V1.21 Standard استفاده کنی دو مدل دیگه قابل استفاده برای پلیر شما نیست.
    بین فرم ویر ارجینال با کره ایی چند فرق هست:
    1) کره ایی بر خلاف جهانی از MTP پشتیبانی نمیکند.
    2)اگه دیکشنری بخری میتونی توش بریزی.
    3)برای D2 فلش تم رو کره ای داشت ولی حهانی نداشت نمیدونم S9 و j3 چطوری شد.
    فرق کمی میکنه میتونی بریز چند روز با هر کدوم استفاده کنی ببینی کدوم خوشت میاد همون رو استفاده کنی.
    هر دو تا انگلیسی داره
    کیفیت صدا تو ورژن های مختلف خیلی کم تغییر میکنه ولی فقط احساس تفوت خیلی کم میکنی نه در حدی که بگی این خوبه اون بده.
    ولی هیچ تفوتی تو تعداد افکت و یا کیفیت 1XX یا 2XX نیست
    بازی به لینک زیر مراجه کن کلا هر بازی که فلش باشه و زبان برنامه نویسی اون از فلش 6 بیشتر نباشه میتونی استفاده کنی.
    کلا بین این دو فرم ویر هیچ فرق اساسی نیست.
    ویرایش:
    بازی:

کد:
    Last edited by peaceful1; 11-09-2010 at 20:13.

2. 2 کاربر از peaceful1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز dooste.man83's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

سلام به همهٔ دوستان
    منم مثل این دوستمون نمیدونم چه نرم افزارهای خوبی‌ واسه J3 پیدا می‌شه و کارایشون چیه و چجوری باید نصب بشه و همینطور تم رو از کجا باید بگیرم و چه‌جوری باید نصبش کنم اگه لطف کنید یه آموزش کامل بدین که یه دنیا ممنونم

آخر فروم باز a.z.p.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

دوستان اشنایان همگی گوش کنید من غرورم رو زیر پا گذاشتم و دیگه میخوام بترکونم تو صدا و از جایی که خودم شکی ندارم بهترین صدا ها و افکت های صوتی برای cowon هست دیگه منم میخوام یه چیزی بگیرم !!! ...
    البته من کلا هیچی از cowon حالیم نیست مثلا چه برنامه جانبی داره ؟ ... فرمت فریمور هاش چیه چه جوری اپدیت بکنم ؟ یکی جون خودم بیاد به من کمک بکنه تا من هم cowon بگیرم وگرنه باز ایپادی میمونم ! ....
    یا داستان این jet effect و اینا چیه ؟ ...
    .................................
    و من یه mp3 میخوام نه یه pmp و خودم نظرم رو ای9 هست فقط نمیدونم قیمتش چند هست و ... !
    فقط میگم یه کمی اطلاعات میخوام در مورد مسایل اپدیت و ارور هایی که ممکنه بده و یه برنامه ی که بشه sync کرد البته میدونم به صورت دستی هم میشه ولی برنامه ی خاصی نداره ؟ ... و اینکه همین i9 تم و ... هم داره ؟...و یه سری از اینجور داستان ها !

دو تا مسئله مهم تا چه امپدانسی رو میتونه درایو بکنه حدودا ؟ ... و همچنین اینکه چند db هست snr ش ؟

ممنون میشم کمکم کنید ... فقط خیلی خیلی فوری هست برام !!!!

Last edited by a.z.p.z; 07-09-2010 at 20:35.

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

دوستان اشنایان همگی گوش کنید من غرورم رو زیر پا گذاشتم و دیگه میخوام بترکونم تو صدا و از جایی که خودم شکی ندارم بهترین صدا ها و افکت های صوتی برای cowon هست دیگه منم میخوام یه چیزی بگیرم !!! ...
    البته من کلا هیچی از cowon حالیم نیست مثلا چه برنامه جانبی داره ؟ ... فرمت فریمور هاش چیه چه جوری اپدیت بکنم ؟ یکی جون خودم بیاد به من کمک بکنه تا من هم cowon بگیرم وگرنه باز ایپادی میمونم ! ....
    یا داستان این jet effect و اینا چیه ؟ ...
    .................................
    و من یه mp3 میخوام نه یه pmp و خودم نظرم رو ای9 هست فقط نمیدونم قیمتش چند هست و ... !
    فقط میگم یه کمی اطلاعات میخوام در مورد مسایل اپدیت و ارور هایی که ممکنه بده و یه برنامه ی که بشه sync کرد البته میدونم به صورت دستی هم میشه ولی برنامه ی خاصی نداره ؟ ... و اینکه همین i9 تم و ... هم داره ؟...و یه سری از اینجور داستان ها !

دو تا مسئله مهم تا چه امپدانسی رو میتونه درایو بکنه حدودا ؟ ... و همچنین اینکه چند db هست snr ش ؟

ممنون میشم کمکم کنید ... فقط خیلی خیلی فوری هست برام !!!!

ببین من شخصا طرفدار هیچ برندی نیستم موضوع سر نیاز هست نه این که کدوم بهتره هیچ برندی بهتر از اون یکی نیست هر کدوم به یه دردی میخوره من واقعا رو هیچ برندی تعصب ندارم کوون همه حرفش بهترین کیفیت تصویر بهترین کیفیت صدا هست اگه این استاندارد شما هست باید سراغ این برند بری بدون در نظر گرفتن application و نرم افزار و بازی و ....
    تو فرروم کوون قبل از این که J3 بیاد کاربر ها چند ماه بحث میکردند کدوم امکانات اضافه بشه خوب هست همه فقط سر کیفیت صدا و تصویر و کمی هم قابلیتهای جانبی پخش صحبت می کردند هیچ کس با اضافه شدن wifi یا دوربین موافق بنود چون میدونستند تاثیر منفی روی کیفیت صدا داره من هم مثل اون ها فقط کیفیت صدا و تصویر برام مهم هست نه حساسیت صفحه لمسی نه دوربین پیکسل بالا و نه بازی گرافیکی من اصلا به کسی توصیه نمیکنم که cowon بگیره مگر این که فقط و فقط عاشق کیفیت صدا و تصویر باشه و دنبال هیچ چیز دیگه نباشه
    اصلا عحله نکن خوب فکرات رو بکن اگه روزی خواستی بگیری اگه محدودیت مالی نداری J3 بگیر 4 گیگ چون جای رم داره اصلا مهم نیست چه حجمی میگیری. درسته شاید دنبال چیز جمع و جور میگردی ولی چون نازک هست و وزنش فقط 77 کرم هست راحت میشه باهاش کنار اومد.
    چون تنظیمات این پلیر ها خیلی زیاد هست میشه با یه پلیر میشه رو خیلی از سبک های آهنگ کوک کرد.
    توضیح کوتاهی درباره این ها تو لینک زیر هست:
    کد:
    Last edited by peaceful1; 11-09-2010 at 20:12.

6. 6 کاربر از peaceful1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای t_tanhayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

من هم با تاييد حرف دوست خوبم بايد بگم با توجه به دسترسي كه به انواع پلير ها داشتم كاوون رو انتخاب كردم
    مطمئن باشين اگه سراغ اين برند بياين گرفتارش ميشين مخصوصا با شاهكارهايي مثل s9 و j3
    -برند صدا بازهاست

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

دوستان جواب پست آخر منو هیچکس نداد چشم به راه جوابم
    راستی‌ دوستان اگه پولتون میرسه فقط J3 بگیرین باور کنین‌ بعد ۴ سال شنوایی تنو از دست میدین چون از بس کیفیت موزیک تو این دستگاه بالاس یه لحظه‌ام خاموشش نمی‌کنین !!!
    فقط می‌تونم بگم j3 دستگاهی برای همیشه
    Last edited by dooste.man83; 07-09-2010 at 22:35.

حـــــرفـه ای t_tanhayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

دوستان جواب پست آخر منو هیچکس نداد چشم به راه جوابم
    راستی‌ دوستان اگه پولتون میرسه فقط J3 بگیرین باور کنین‌ بعد ۴ سال شنوایی تنو از دست میدین چون از بس کیفیت موزیک تو این دستگاه بالاس یه لحظه‌ام خاموشش نمی‌کنین !!!
    فقط می‌تونم بگم j3 دستگاهی برای همیشه
    براي دانلود جديدترين فريمور ها براي j3‌:

کد:
    فقط لازمه فايلهاي مربوط به فريمور رو دانلود كنيد و بريزين توي j3 و گوشي رو خاموش روشن كنيد اپگريد انجام ميشه

براي تم و uci هم اينجا مراجعه كنيد:

کد:
    و براي كليه مسائل بازيها مشكلات اينجا رجوع كنيد:

کد:
    البته حسين جان اگه توضيح كاملتري داره ميان وبهتون ميگن

10. 3 کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

دوستان اولا که عجیب که بار کل این فروم روی دوش ۲ ۳ نفر و بقیه دوستان به دوستانی که سوال دارن کمکی‌ نمیکنن و واقعا من همینجا از این اساتید که وقت میزارن بسیار تشکر می‌کنم
    راستی‌ UCI که دوستان میگن دانلود کنید چی‌ هستش ؟ نرم افزار یا چیز دیگه‌ی؟
    و اینکه این سایت که معرفی‌ شد بارها معرفی‌ شده اما کسی‌ توضیحی راجب اش نمیده که مثلا کدوم قسمتش رو باید دانلود کرد از لینک های موجود و چه‌جوری در پلیر ریخت(تم و بازی) و اینکه کلا چقدر application ها اعتبار داره چون بوسیله یوزر‌ها تهیه می‌شه و بنظرتون ممکن نیست چیزی توی بعضی هاش باشه که به پلیر آسیب بزنه یا باعث هنگش بشه؟
    Last edited by dooste.man83; 08-09-2010 at 10:25.

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

دوستان اولا که عجیب که بار کل این فروم روی دوش ۲ ۳ نفر و بقیه دوستان به دوستانی که سوال دارن کمکی‌ نمیکنن و واقعا من همینجا از این اساتید که وقت میزارن بسیار تشکر می‌کنم
    راستی‌ UCI که دوستان میگن دانلود کنید چی‌ هستش ؟ نرم افزار یا چیز دیگه‌ی؟
    و اینکه این سایت که معرفی‌ شد بارها معرفی‌ شده اما کسی‌ توضیحی راجب اش نمیده که مثلا کدوم قسمتش رو باید دانلود کرد از لینک های موجود و چه‌جوری در پلیر ریخت(تم و بازی) و اینکه کلا چقدر application ها اعتبار داره چون بوسیله یوزر‌ها تهیه می‌شه و بنظرتون ممکن نیست چیزی توی بعضی هاش باشه که به پلیر آسیب بزنه یا باعث هنگش بشه؟
    سلام به همهٔ دوستان
    منم مثل این دوستمون نمیدونم چه نرم افزارهای خوبی‌ واسه J3 پیدا می‌شه و کارایشون چیه و چجوری باید نصب بشه و همینطور تم رو از کجا باید بگیرم و چه‌جوری باید نصبش کنم اگه لطف کنید یه آموزش کامل بدین که یه دنیا ممنونم
    برای استفاده از نرم افزار ها شما تو سایت زیر عضو :
    کد:
    تو قسمت پلیر S9 و J3 هر چیزی هست شما میتونید برای J3 استفاده کنید.
    سیستم پلیر خیلی ساده تر از این هست که بخواد براش مشکلی بوجود بیاد.
    نگران نباش هیچ ریسکی نداره
    UCI همون تم هست

13. 2 کاربر از peaceful1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

دوستان اينو ميدونم كه هر كس دنبال بهترين كيفيت صداست بايد كوون بگيره حالا چند تا سوال دارم

1. زير 200 تومن بهترين و بلندترين صدا رو كدوم مدل كوون داره مخصوصا باس عميق و با كيفيت

2. من اصفهان هستم كجا ميتونم اين محصول رو بگيرم

يه توضيح هم بدم هيييييچ چييييز پلير واسم مهم نيست فقط وفقط خروجي صدا و اينكه واسه ورزش كردن اذيت نكنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •