با سلام خدمت دوستان عزیز و گرامی!
من یک آنتی ویروس دانلود کردم که KasperSky هستش ورژن 2010 ver 9.0.0.463
سری آنتی ویروس هم هستش!
اگه امکانش هست سریال نامبر و یا کرک این آنتی ویروس را قرار دهید! هم اکنون هم به صورت تریال نصب کردم و 30 روزه هستش!
با سلام خدمت دوستان عزیز و گرامی!
من یک آنتی ویروس دانلود کردم که KasperSky هستش ورژن 2010 ver 9.0.0.463
سری آنتی ویروس هم هستش!
اگه امکانش هست سریال نامبر و یا کرک این آنتی ویروس را قرار دهید! هم اکنون هم به صورت تریال نصب کردم و 30 روزه هستش!
Keys for Kaspersky [06.10.2009]
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام جندتا كرك جديد واسه kas 7.0 ميخوام
سلام
من یه ورژن 8 نصب کردم از همون طریقی که گفتید برا اکتیو کردن جلو رفتم اما با این رو برو شدم license tape is not compatibel with this application [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون Key كه استفاده كرديد مربوط به اون محصول نيست.كليدهاي آنتي ويروس و اينترنت سكيوريتي قابل استفاده روي هم نيستند.
ابزاری هست که بشه با اون block بودن یک کلید را تست کرد و نخوایم برای انجام این کار از خود KIS استفاده کنیم؟
این فایل چرا exe است؟
با WinRar میتونید extract کنید این فایل را. اما هیچکدام از کلیدهاش بدرد نخوردند. چون همشون block هستند.
Last edited by IntelCentrino; 08-10-2009 at 11:36.
سلام
من ورژن2010 رو نتونستم آپدیت کنم البته اکتیو شد ولی موقع آپدیت ارور داد که این کار امکان پذیر نیست .من قبلا از 2009استفاده می کردم که اون این مشکل رو نداشت.دوباره اونو نصب کردم دیدم اینم مثل قبل آپدیت نمیشه وهمون ارور 2010 رو میده .البته قبل از اینکه 2010 رو نصب کنم ویندوز عوض کردم.می خواستم اینو بپرسم ممکنه موقع نصب ویندوز جایی اشتباه کرده باشم که مانع آپدیت شدن آنتی ویروس شده باشه.
این تاپیک فقط مربوط به کرک و سریال هست. سوالتون رو در تاپیک اختصاصی کاسپراسکای نقل قول کردم :
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)