از نظر کیفیت احتمالا چیزی در حد i9 اصلا وجود نداشته باشه(البته با کمی تعصب)!!!
![]()
از نظر کیفیت احتمالا چیزی در حد i9 اصلا وجود نداشته باشه(البته با کمی تعصب)!!!
![]()
البته مدل های خوبه دیگه ای مثل zen x-fi/ zenx-fi2/S9 و... هم هستند ولی با بوجه ای که شما گفتید و یکی از چیزهایی که براتون مهم بود حجم صدای خروجی i9 اولین چیزی هست که به ذهن میرسه.
----------
Last edited by sheisi444; 01-03-2011 at 23:37.
دوستان وارد هستند حتما راهنمایی میکنند تا اون موقع بد نیست یک نگاه به این چند لینک ها بندازی:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدفکر نکنم المپیوس زیر 150/000 تومن داشته باشه ولی مارک هایی مثل سونی سامسونگ و چند مارک دیگه ریکوردر تو این رنج قیمت دارند.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آخیش ایمیل تایید برام نمیومد نمیتونستم پست بزنم یه هفتس فقط داشتم میخوندم مطلباتونو
خیلی به دردم خورد ولی هنوز گیجم یه کمکی بکنید
من میخوام یه MP PLAYER بگیرم البته بیشتر میخوام آهنگ گوش کنم حدود 80 تومنم میتونم بدم
رفتم دی جی کالا و رایان صبا مدلارو دیدم بیشتر گیج شدم
سونی ... ترنسند ... کریتیو .... سامسونگ... سان دیسک.... ترک استور... آیریور...ووو
هرکدوم یه مدلایی داشتن که برا خودش یه مزیتی داشت
سونی قربونش برم که ماشالله قیمتش خیلی بالا بود ولی این مدلش چشمو گرفت ولی به هرکی میگم میگه برا 2 گیگ گرونه (البته قیمت روزش 70000 تومنه)
سامسونگم مدلای قشنگی داشتکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سان دیسک هم مدل سانسا خیلی قشنگ بود
مدلای کریتیو هم قیافشون به دل نمیشست ولی دوستام خیلی تعریف میکنن ازش
ترنسد مدلاش خیلی ارزون بود ( بنجل نیست؟)
خب حالا با توجه به این که من حدود 80000 تومن پول دارم و بیشتر میخوام از صوتی استفاده کنم و کیفیت صداش برام مهمه و ترجیح میدم شارژشم خوب باشه شما چیو پیشنهاد میدید
>>>>>>اگه شما هم گیج نشدید کمکم کنید<<<<<<
![]()
کسی هست به من کمک کنه ...................من بین کریتیو X-FI2 و COWN D2 موندم.
سلام
واسه خرید mp3player راهنمایی میخاستم که چندتا مدل بهم معرفی کنید. ممنون میشم
صفحه نمایش داشته باشه، قابلیت ضبط صدا داشته باشه، مهم نیست mp4 هم ساپورت کنه یا نه، حافظه اش از نوع فلشی باشه، بلوتوث هم داشته باشه، ظرفیتش از 4 گیگا به بالا باشه. کار باهاش ساده باشه یعنی به راحتی بشه تو فایلها گشت و گذار کرد. قیمتش تا 120 بیشتر نباشه. رادیو هم مهم نیست
==
خاهشا نیاد بگین یه کم دیگه موجودی بذار یه مدل بهتر بخر، موجودیم بیشتر از این نمیشه
منم دقیقا همین سوال را دارم
تنها پلیری که خودم باهاش کار کردم Samsung بوده که جدا هم صداش برام عالی بود...
بجای نقطه چینdigikala . com بنویسیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ولی میخوام ببینم تا حدود 100 تومن کار بهتری هست که بگیرم ؟
برای من کیفیت صدا اهمیتش بیش از هر فاکتور دیگه ایست...
چون خیلی هم درگیر حجم نیستم ... حتی دو گیگ هم راضیم میکنه ...
یه پلیری میخوام که عمرش خوب باشه و کیفیت صداش هم خوب باشه ... !!
---------- Post added at 12:51 PM ---------- Previous post was at 12:47 PM ----------
ممنون میشم نظرتون را در مورد این ipod هم بدین:
Apple Ipod Nano Video 8GB
جای نقطه چین : digikala . comکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تا حدود 100 تومن کمی کمتر و بیشتر که فقط برای موزیک بخوای و بتونی ازش حداکثر استفاده رو بکنی چه از نظر کیفیت و چه از نظر بلندی من بهتون cowon i7 رو پیشنهاد میکنم که پلیری بوده که امتحان خودش رو به خوبی پشت سر گذاشته و هم بررسی ها و هم نظرات کاربر ها و ... برای این پلیر + بوده (در ضمن خودم باهاش کار کردم و صداش رو شنیدم و بسیار قابل قبول هست)
البته نسل جدیدش هم اومده تحت عنوان i9 که البته از نظر قیمت کمی بالاتر هست ... حال انتخاب با خودتون هست ...(به شخصه با اینکه خودم ایپاد نانو دارم ولی باید i9 رو هم تجربه بکنم که به تو این سبک محصول فوق العاده ای به نظر میرسه!)
برای خرید و قیمت دقیق هم با عثمان جان هماهنگ کنید ...
............
i9
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
..................................
این هم مدل قبلی یعنی i7
(برای ایپاد باید پول بیشتری خرج بکنی!)
Sony-NWZ-B142F-4gig این مدل در مقایسه با اون مدل سامسونگی که شما گفتید هم قیمتش کمتره هم شارژش بیشتره هم زودتر شارژ میشه هم رادیو داره هم میتونه از رادیو ضبط کنه هم صفحه نمایشش سه رنگه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)