تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 153 از 298 اولاول ... 53103143149150151152153154155156157163203253 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,521 به 1,530 از 2976

نام تاپيک: 8 مگاپيكسل سامسونگ i8510

داره خودمونی میشه aminhity's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

بخش اول:
    1-آره همون 2.5 ساعت. شب تا صبح بزارش مشکلی پیش نمیاد فقط دفعه اول 2.5 بزارش
    2-مهم نیست
    3-یعنی وقتی میزنیش تو usb شارژ میشه و نمیشه کاری کنی که شارژ نشه

بخش دوم
    1-کار سختی نیست هیچ مشکلی هم پیش نمیاد
    2- من با روش HELLOCX هک کردم با روش های دیگه نمیشه
    3-ایرانی همیشه میتواند ایرانی میتواند 206 اس دی و هاچ بک را ترکیب کند و خودرویی با نام رانا تولید کند به همین راحتی
    4-یه چند بار بزار کامل خالی بشه بعد شارژش کن اگه باتریش خیلی خوب نبود با jbaktaskman یه چیزی هست به اسم svpopup ببندش خودش یه چیز دیگه رو هم میبنده که آیکنش با بقیه فرق داره بعد باتریش دیگه عالی میشه. من دیروز از صبح تا شب با وایرلس یه سره تو اینترنت میچرخیدم تا شب که دیگه خاموش شد یعنی با استفاده مداوم 10 ساعت دووم میاره

خاهش میکنم
    4.اینو اصلا نفهمیدم.این jbaktaskman نرم افزاره یا سخت افزار؟تو خود گوشی اتومات نصبه؟غیر فعالش کنم؟
    اگه همین طوری فقط روشن باشه یک هفته دووم میاره یا نه؟یعنی هیچ کار باهاش نکنی
    بازم تشکر.بازم این دکمه تشکر رو پیدا نکردم.در مورد 3 هم بگم که ایرانی بیشتر از این ها می تواندایرانی می تواند در قابلمه انرژی هسته ای تولید کند.

داره خودمونی میشه aminhity's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

بخش اول:
    1-آره همون 2.5 ساعت. شب تا صبح بزارش مشکلی پیش نمیاد فقط دفعه اول 2.5 بزارش
    2-مهم نیست
    3-یعنی وقتی میزنیش تو usb شارژ میشه و نمیشه کاری کنی که شارژ نشه

بخش دوم
    1-کار سختی نیست هیچ مشکلی هم پیش نمیاد
    2- من با روش HELLOCX هک کردم با روش های دیگه نمیشه
    3-ایرانی همیشه میتواند ایرانی میتواند 206 اس دی و هاچ بک را ترکیب کند و خودرویی با نام رانا تولید کند به همین راحتی
    4-یه چند بار بزار کامل خالی بشه بعد شارژش کن اگه باتریش خیلی خوب نبود با jbaktaskman یه چیزی هست به اسم svpopup ببندش خودش یه چیز دیگه رو هم میبنده که آیکنش با بقیه فرق داره بعد باتریش دیگه عالی میشه. من دیروز از صبح تا شب با وایرلس یه سره تو اینترنت میچرخیدم تا شب که دیگه خاموش شد یعنی با استفاده مداوم 10 ساعت دووم میاره

خاهش میکنم
    بخش دوم:
    3.ایرانی بیشتر از این ها می تواندایرانی می تواند در قابلمه انرژی هسته ای تولید کند
    4.اینو اصلا نفهمیدم.این jbaktaskman چیه؟برنامس؟پیش فرض رو گوشی نصبه؟باید غیر فعالش کنم؟
    بازم تشکر.این دکمه تشکر کجاست؟

کاربر فعال کلوپ گوشی ها hasanmotori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

بخش دوم:
    3.ایرانی بیشتر از این ها می تواندایرانی می تواند در قابلمه انرژی هسته ای تولید کند
    4.اینو اصلا نفهمیدم.این jbaktaskman چیه؟برنامس؟پیش فرض رو گوشی نصبه؟باید غیر فعالش کنم؟
    بازم تشکر.این دکمه تشکر کجاست؟
    3-

4-اینارو فعلاً بیخیال شو اول بخر بعد اگه مشکل داشت باهاش ور برو. من حدود 1.5 ماه با باتریش هیچ مشکلی نداشتم تقریباً 3 روز جواب میداد تا یه روز اومدیم و باتریشو در اوردیم خراب شد بعد دوباره درست شد بعدش دوباره قاطی کرد یعنی یه بار خوبه یه بار بد این کاری هم که گفتم بازم جواب نداد یعنی فکر میکردم جواب میده ولی دیدم ربطی نداره خدا کنه دوباره درست بشه

4. این کاربر از hasanmotori بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    iran

پيش فرض

سلام.
    من دو هفته هست این گوشی رو دارم سرعتش فوق العاده هست و دوربینش هم خوبه.
    از دوستان میخوام منو راهنمایی کنن :
    چرا باطری این گوشی اینجوریه؟اصلا باطری گوشی شما هم مشکل داره؟خیلی زود شارژ خالی میکنه من چنین انتظاری از این گوشی نداشتم.احتمال داره باطری گوشی فاسد باشه؟
    دوستان اگه راهنمایی کنن ممنون میشم.

کاربر فعال کلوپ گوشی ها hasanmotori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

سلام.
    من دو هفته هست این گوشی رو دارم سرعتش فوق العاده هست و دوربینش هم خوبه.
    از دوستان میخوام منو راهنمایی کنن :
    چرا باطری این گوشی اینجوریه؟اصلا باطری گوشی شما هم مشکل داره؟خیلی زود شارژ خالی میکنه من چنین انتظاری از این گوشی نداشتم.احتمال داره باطری گوشی فاسد باشه؟
    دوستان اگه راهنمایی کنن ممنون میشم.
    شما یه بار بزار شارژش کامل خالی بشه که خاموش بشه بعد باتریشو دربیار و دوباره بزار ولی روشنش نکن بزار شارژ بشه 2.5 ساعت طول میکشه بعد که شارژش پر شد از شارژ درش بیار ببین درست میشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    iran

پيش فرض

شما یه بار بزار شارژش کامل خالی بشه که خاموش بشه بعد باتریشو دربیار و دوباره بزار ولی روشنش نکن بزار شارژ بشه 2.5 ساعت طول میکشه بعد که شارژش پر شد از شارژ درش بیار ببین درست میشه
    ممنون دوست عزیز که جواب دادی.
    ولی من وقتی خریدم باهاش ور رفتم کلا باطریش خالی شد و بعدا خاموش کردم گذاشتم شارژ شد.
    تو عرض این دو هفته سرش هر بلایی اوردم ولی درست نمیشه.اصلا خیلی زود باطریش خالی میشه من هر روز مجبور میشم شارژش کنم.من 8gb خریدم با گارانتی مایکروتل به نظرت باطری گوشی من ممکنه فاسد باشه؟به نظرت چیکار کنم بهتره؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Ahmadreza0123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    In my BOOKs

پيش فرض

ممنون دوست عزیز که جواب دادی.
    ولی من وقتی خریدم باهاش ور رفتم کلا باطریش خالی شد و بعدا خاموش کردم گذاشتم شارژ شد.
    تو عرض این دو هفته سرش هر بلایی اوردم ولی درست نمیشه.اصلا خیلی زود باطریش خالی میشه من هر روز مجبور میشم شارژش کنم.من 8gb خریدم با گارانتی مایکروتل به نظرت باطری گوشی من ممکنه فاسد باشه؟به نظرت چیکار کنم بهتره؟
    زیاد نگران نباش بعد یه مدت باتریش خودش درست میشه

9. این کاربر از Ahmadreza0123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه yazdankhah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان میدونند چطور میشه sms ها رو از Nokia N82 به گوشی Samsung I8510 منتقل کرد؟ راهی؛ برنامه ای , کلکی هست ؟

متشکرم

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

1 خبر جنجالی !!!!!!

امروز i8510 8gb در بازار علائدین به قیمت 540000 تومان به فروش رسید!!!!! بدون گارانتی ماکروتل!!!!
    یه بار دیگه هم تو همین فروم توضیح دادم. ماکروتل (گارانتی اصلی سامسونگ تو ایران) از دی ماه سال 87 تا حالا گوشی وارد نکرده و هرچی گوشی با گارانتی میبینی مربوط به همون ایامه. من خودم هفته پیش 515 با گارانتی اصلی 8 گیگشو خریدم دیدم کارت طلایی گارانتی تاریخ خورده 11/87 طی تماس با شرکت تایید کردند که فاکتور ملاک گارانتی هست و کارت طلایی مربوط به تاریخ واردات و عرضه گوشی تو بازار میشه.

خوب طبیعیه وقتی گارانتی اصلی نیست دلال ها گوشی های متفرقه رو با قیمت بیشتری معامله میکنند.

این در حالیه که قیمت جهانی این گوشی خیلی کمتره چون از زمان معرفیش مدتی میگذره و گوشی های دیگه ای هم اومدند به بازار.

بهترین راه اینه که اگه کسی عجله نداره یه مدت کوتاه (شاید 1 ماه) صبر کنه پارتی جدید میکروتل برسه و با خیال راحت گوشی با گارانتی اصلی بخره.

تو همین فروم بود دوستی تعریف میکرد (اگه اشتباه نکنم بهادر بود) برد گوشیش سوخت 400 تومان برای تعویضش میخواستند و گفته بودند اگه گارانتی اصلی بود مجانی عوض میکردند.

خلاصه این نظرات منه و شما هر چی به مصلحتت هست انجام بده.

موید باشید.

12. 3 کاربر از yazdankhah بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان من نتونستم برنامه smartcom رو ساین کنم و رو این گوشی نصب کنم. یه پیغام خطا میده و نصب نمیشه. به نظر شما راه حلی برای نصب این برنامه هست؟ گوشیو هک کنم؟ لینک آموزش هک این گوشی رو میزارید؟

موید باشید

14. این کاربر از yazdankhah بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •