اها... خوب واسه ریاضیا نیومده بود امسال
اها... خوب واسه ریاضیا نیومده بود امسال
امروز مشاورمون اومد گفت شایعه شده شاید کنکور دانشگاه آزادو بردارن چون همیشه تا 20 آبان دفترچه هاشو میدن ولی هنوز خبری نیست
کسی میدونه این خبر واقعیه یا نه؟؟
من کنکور کاردانیشو شنیدم که میخوام بردارن
بعدشم کی گفته تا 20 آبان ؟؟!!!
فکر کنم دفترچه تو دی ماه میاد
همیشه هم بعد از دولتیه![]()
نه بابا آزاد نمیتونه بیخیال درآمد کنکور بشه.لااقل کسایی که آزمایشی شرکت میکنن کلی سود بهشون میدن.آزاد=عشق پول دی:
همون طور که میگی فقط شایعه است در ضمن دفترچه و ثبت نام هم اکثرا اواخر دی ماه و اولای بهمنه
سلام
دوستان به نظر شما من گاج پایه کنکور رو بگیرم یا گاج سبز ادبیات 2؟ببینید من الان گاج سبز 3 و پیش رو دارم و از رو اینا میخونم ولی گاج 2 رو ندارم و اینکه ادبیات 2 معلممون نرسید 3 درس اخر رو درس بده.(و اینکه نمیشه گفت 100% همه مطالب نکته دار و.. رو گفته باشه که بنویسیم و احساس میکنم در این موارد ناقص هست.)از یک طرف گاج پایه شامل تست های زیان فارسی 3 هم میشه که برای زبان فارسی 3 چیزی برای تست ندارم.حالا به نظر شما من گاج سبز 2 رو بگیرم یا پایه برای کنکور؟نمیخوام جفتش رو بگیرم چون همینجوریش سرم شلوغ هست...
چه کار کنم؟اصلا گاج پایه ادبیات و زبان چه جوریه؟؟؟
بعضي وقتا شايعه به واقعيت تبديل ميشه ...
البته يه بار دانشگاه آزاد كنكور كارداني مربوط به بچه هاي هنرستان رو برداشت كه با معدل وارد دانشگاه ميشدن ...بعد 3 سال دوباره گذاشتش ...
ولي در مورد دفتر چه ها من خودم پارسال ازمايشي دادم دفترچه هم همونطور كه بچه ها گفتن دي اينا مياد ولي احتمالش كمه.
بر و بچز تجربی ، امید وارم واسه فردا آماده باشین.کل زیست 2 که 15 تا سوال تو کنکور سراسری رو فردا باید بترکونیم.ببینم چه کار میکنید . یا علی
معلومه خودت خیلی خوندی هااااااا.............
ساعت مطالعه من تو این هفته = 12 ساعت .... کیف کنید!! بچه درس خون به این می گن...
حالا فردا ببینین چه افتضاحی بار میاد...![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)