فقط با ip ایران مشکل داره
اگر اینجور پیش بره دیگه آنتی برای ایران باقی نمیمونه
کسپر هم تحریم نکنه حالمون رو بگیره![]()
کمال هم صحبتی با توه دیگهخدایی جمله سازیت منو کشته !![]()
![]()
فقط با ip ایران مشکل داره
اگر اینجور پیش بره دیگه آنتی برای ایران باقی نمیمونه
کسپر هم تحریم نکنه حالمون رو بگیره![]()
کمال هم صحبتی با توه دیگهخدایی جمله سازیت منو کشته !![]()
![]()
نه امیر کسپر به این مفتی ها تحریم نمیکنه / چون فعلا ایران یه پشتوانه قوی برای خرید محصولاتش هست
شاید بعضی ای پی ها بلاک لیست شده باشند باید صبر کرد که ایا همه ای پی ها وارد بلاک لیست میشند یا یک سری از ای پی ها
فک کنم از طرف اوست بن شدید
بزار وبلاگ دورانتاش را ببینم شاید چیزی در این رابطه نوشته باشند
بزار وبلاگ دورانتاش را ببینم شاید چیزی در این رابطه نوشته باشند
جا قحط بود![]()
برای من وقتی ساکس هم کانکت هست اپدیت نمیشه! ولی تو سایت میره برای بقیه با چیز پی ان اپدیت میشه؟؟ لطفا اعلام کنید.
بچه ها من تو انجمن اوست در این رابطه تاپیک زدم ولی زیاد جوابگو نیستن! شما هم اگه میخواین بیاین اونجا پست بدید شاید رسیدگی کنن.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن بگین با چیز پی ان میتونید اپدیت کنید پس واسه من چرا وقتی پروکسیفایر هم فعاله باز اپدیت نمیشه؟؟؟![]()
من کلا از این سوییت و شرکتش خوشم نمیاد ولی این کار اینا را تایید نمیکنم !
شما ای پی و پورت و رمز و پسورد را در تنظیمات ------ اوست تنظیم بکنید ، ببینید ایا کانکت میشوید یا خیر!
تنظیمات *روکسی هم تنظیم کردم ولی مینوشت نمیتواند به سرور وصل شود! من تازه نسخه فری رو دارم. اگه همینطور پیش بره که باید قیدشو زد!
دوستان مشکل تحریم نیست . الانی که من این پست رو میزنم یعنی ظهر 5 خرداد 91 مشکل آپدیت حل شده . مشکل از تحریم و ... نبود . خیال تون راحت . برید آپدیت کنید آوست رو کیف اش رو ببرید . من نسخه ی رایگان رو دارم و راحت آپدیت شد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)